reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja dzis mimo mega kataru jest grzeczna, poza faktem, ze k*wa probuje wstawac![emoji79][emoji79]
No i to tak pozegnalnie, od jutra sie odchudzam - [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji14][emoji14][emoji14]
Hehe zacznie się, moja padła z paczką klocków magnetycznych. Ja też idę spać.
Ja dziś na razie tylko.jeden cukiereczek. Wyglądają apetycznie, chyba też upiekę dzieciom 😂😂😂 one zjedzą po jednej bułce a ja z mężem resztę 😜
Smacznego.

reklama
No a ja dziewczynki schudłam i za niedługo będę mogła się pochwalić kaloryferem na brzuszku.Od poniedziałku zaczynam oczyszczanie organizmu z aloesem czekam na przesyłkę z suplementami.Kontynuuje ćwiczenia i jem zdrowiej mam.jiz około 8 kg mniej ale to i tak nadal mało.
A ty masz juz ten nowy tv? :-) :)

Dziewczyny ja już po. Żyję 😁 Pobrali 16 jajków ale boję się, że przy takiej ilości będą znowu do du.py.
Dziękuję, że trzymałyście kciuki 😘❤ Jestem zamulona na maxa
16 to ladnie,mi pobrali 17 i 3 blastki do 5 dnia dotrwaly. moze nie sa hiper jakosci ale sa. 16 to bezpieczna ilosc

A ja dziś wpadłam na genialny pomysł i robię czekoladowe doniczki dla męża na piątkowe urodziny 🙈 tak mają wyglądać.... Ciekawe ja co mi wyjdzie... Z tym ze robię z mlecznej i gorzkiej czekolady 🤔🤔🤔🤔

Załączniki

• FB_IMG_1611614350383.jpg
    FB_IMG_1611614350383.jpg
    151,3 KB · Wyświetleń: 88
A ja dziś wpadłam na genialny pomysł i robię czekoladowe doniczki dla męża na piątkowe urodziny 🙈 tak mają wyglądać.... Ciekawe ja co mi wyjdzie... Z tym ze robię z mlecznej i gorzkiej czekolady 🤔🤔🤔🤔
Wyglądają mi na 'jestesmy super pyszne, ale w CH** roboty' anyway pochwal się jak już Twoje będą gotowe 😃

reklama
Do góry