Ja pierdziulę, aż się musiałam cofnąć do zdjęcia i oblukacJa tam widze tylko stópki
reklama
No przykro mi Motylku. Wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią żeby nie ćwiczyć . Jedź cukierka bidulko, jedź taki jeden malutki nie zaszkodziDobra, idę zjesc cukierka. Muszę w domu się kisić, starszak mnie ubłagał abym nie szła na spacer, ma sprawdzian z j.polskiego przeczytać , poprawiać. Młoda chatę rozwala, wszytko w salonie na podłodze walnięte.
Hehe nienawidzę tych ćwiczeń. Kocham biegać. Niestety z mężem mamy konkurencję, jak zacznie jedno to drugie też będzie chciało haczyk jest taki że wtedy nie będzie czasu dla dzieci. Godzina biegania plus prysznic i dupa.
Ale kusisz kiedy zrobiłaś ja się pytam, ja dziś kompletnie nie ogarniam. Wyglądają pysznie.
Zresztą trzeba kuwa mieć w tym życiu jakieś przyjemności
Ale wynik . Jak będzie za dużo, to mi oddajeszDziewczyny ja już po. Żyję Pobrali 16 jajków ale boję się, że przy takiej ilości będą znowu do du.py.
Dziękuję, że trzymałyście kciuki ❤ Jestem zamulona na maxa
Ale czad . A co jest w środku?A ja dziś wpadłam na genialny pomysł i robię czekoladowe doniczki dla męża na piątkowe urodziny tak mają wyglądać.... Ciekawe ja co mi wyjdzie... Z tym ze robię z mlecznej i gorzkiej czekolady
ale wtedy nie bralas supli, a mi sie wydaje ze to wplywa na to ze sie zapladniaja a potem dziela, bedzie dobrze. kiedy dadza Ci znac?U mnie ilość nie przekłada się na jakość. Poprzednio 13 i 0 zarodka Ale wciąż mam nadzieję
Czasami nie chodzi o jakość tylko o to, ze selekcja się odbyła. Ja miałam 5 zarodków i żaden nie dał ciąży w innej procedurze tylko 1 na 6 komórek i dał ciąże. Selekcja odbywa się na szkle a czasem w brzuszku:-)16 to ladnie,mi pobrali 17 i 3 blastki do 5 dnia dotrwaly. moze nie sa hiper jakosci ale sa. 16 to bezpieczna ilosc
JestemMama!
Fanka BB :)
Na dole bita śmietana z serkiem mascarpone a u góry zmiksowane ciastka oreo jako ziemiaAle czad . A co jest w środku?
Kate, przypomnij mi Ty do 5 doby trzymalas zarodki?Czasami nie chodzi o jakość tylko o to, ze selekcja się odbyła. Ja miałam 5 zarodków i żaden nie dał ciąży w innej procedurze tylko 1 na 6 komórek i dał ciąże. Selekcja odbywa się na szkle a czasem w brzuszku:-)
reklama
Ja już po wizycie i faktycznie klinika to nie szpital, więcej wiedzą. Gin znalazł krwiaka 2x2 cm dalej od pęcherzyków ciążowych. Ponoć mam odstawić duphaston bo za duzo tego progesteronu. Muszę czekać, aż się oczyści krwiak, albo wchłonie. Trochę spokojniejsza jestem, bo to nie chodzi o poronienie.
Podziel się: