reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O kto tu się pojawił 😜. Co u Ciebie słychać? Jak sobie radzisz? Wyspana?
Eeee No powiedzmy 😂 tzn bardziej wyspana byłam jak Wiktor miał zaledwie kilka tyg bo teraz to tylko raczki mamy i na nich śpi 😂 także w nocy to budzi mi się co 1-1,5h pociumka cyca i zasypia 🙈 jutro kończymy 17tydz i jest cwaniakiem i przystojniakiem - zwłaszcza jak mi strzela uśmiechy o 6 rano przy przewijaniu - on wyspany - matka średnio 😂

reklama
Zapomniałam dodać zdjęcie tego mojego cwaniaka

Załączniki

• 1C8BB966-9953-4F7F-9695-C3560CBA86A4.jpeg
    1C8BB966-9953-4F7F-9695-C3560CBA86A4.jpeg
    951,7 KB · Wyświetleń: 140
  • C33634E5-CC11-4779-AA66-AA639F971863.jpeg
    C33634E5-CC11-4779-AA66-AA639F971863.jpeg
    639,3 KB · Wyświetleń: 141
  • F9DF7DB3-5CCD-4EEF-B8CF-5E4CEEDC0B0D.jpeg
    F9DF7DB3-5CCD-4EEF-B8CF-5E4CEEDC0B0D.jpeg
    744,9 KB · Wyświetleń: 142
Ostatnio było chociaż te 5 mln. Coś tam się z tego wybrało, ale czy z takich wyników uda się coś dobrego wyselekcjonować i potem wyhodować zarodki . Niewiem ;(.
Jej, przykro mi 😥. Nie tego się spodziewałaś😥. Może to przez chorobę męża tak spadło? Oboje zyliscie ostatnio w niemałym stresie i takie rzeczy odbijają się na nasionkach. Czekasz na lekarza z kliniki czy do andrologia będziesz szła? Jezu, mam nadzieję, że coś można zrobić 😔. W sumie potrzeba tylko kilka wojowników ❤️

Jej, przykro mi 😥. Nie tego się spodziewałaś😥. Może to przez chorobę męża tak spadło? Oboje zyliscie ostatnio w niemałym stresie i takie rzeczy odbijają się na nasionkach. Czekasz na lekarza z kliniki czy do andrologia będziesz szła? Jezu, mam nadzieję, że coś można zrobić 😔. W sumie potrzeba tylko kilka wojowników ❤️
Mąż był u androloga anatomicznie wszystko ok.
Napewno po zabiegu się pogorszyło ale czekaliśmy ponad 3 m-ce i liczyłam, że się poprawi a tutaj taki szok. W zasadzie ciągle mamy pod górkę ;(. Tyle lat leczenia i końca nie widać.
Niewiem , czy z takimi wynikami jest sens.podchodzic do ivf z naszym nasieniem ;(
Czy któryś z waszych partnerów miał robioną biopsje jądra?? Udawało się coś lepszego pobrać. Jak to się przekładało na zarodki?

Pięknie wyglądacie ❤️. Widać, że jesteś spełniona ❤️.
Mówisz, że taki czaruś z niego 😊. Wie, że malutkim uśmiechem kupi matkę 😜. A jaki duży już jest 😍
Oj jest, a tak już gada ze nie przegadasz - oczywiście na razie po swojemu 😂 zaraz i ja zacznę gugac przy nim. Znaczy może nie jest jakimś wielkoludem - na ostatniej kontroli 13 stycznia dopiero 62cm i 6kg - ale urodził się malutki 49cm i 3250 idzie pomału swoim tempem, do wysokich raczej należeć nie będzie

Dziewczyny a jak to wygląda z tym picia wytrawnego czerwonego wina przed transferem? Jak wcześnie trzeba zacząć i do kiedy pić ?

reklama
Do góry