reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kuwa jaki to dziwny los. Niby wiem jak to zrobić, po prostu podejść na sztucznym cyklu i leki zaraz odstawić. Nie wiem tylko czy dam radę. Czy mam prawo tak zdecydować. Tej wiosny muszę się ostatecznie określić. Mąż ma na to wyrąbane, znaczy a jak tam chcesz 😂 czasem mam ochotę gadzinę udusić, zero wsparcia w tym zakresie. Miotam się szalenie.
No musisz pomyśleć ❤️. Dla mnie osobiście to masz prawo...

reklama
Subpopulację limfocytów trzeba chyba pomiędzy 18-22dc zrobić 🤔. I musisz najpierw morfologię zrobić - mi pobrali w ten sam dzień.
A th1/th2 chyba nie ma znaczenia który dzień cyklu.
Ale niech ktoś się jeszcze wypowie bo ja dokładnie nie pamiętam 🤔

W klinice powiedzieli mi tylko,ze mam zrobic te badania w drugiej fazie cyklu po poronieniu, chcialam leciec do PL na koniec miesiaca do PL zrobic wszytsko ale loty sa tak rzadko i do tego obowiazkowa 10 dni kwarantanny,ze nie ogarne tego w tym cyklu. Chyba musze na luty to przelozyc .

No musisz pomyśleć [emoji3590]. Dla mnie osobiście to masz prawo...
Ja mam trochę inne myślenie o zarodkach - tylko mnie tu teraz nie zlinczujcie [emoji120]. Nie wiem jak to napisać żeby nie wyszło, że jestem wyrodna [emoji848]. Oczywiście są dla mnie ogromnie ważne zarodki, ale wg mnie dziecko jest dopiero, jak jest serduszko a tak to jest tylko i może "aż" zarodek.
Właśnie się już z 5min zastanawiam czy opublikować to co napisałam...
Przepraszam jak kogoś uraziłam - takie mam po prostu myślenie
Ja tez tak mysle jak Ty. Z jednym malutkim "ale" - mam 3 mrozaki i do tej pory transfery sie udawaly, wiec mimo, ze to "tylko" zarodek to jednak mam z tylu glowy, ze czy u mnie czy w innej macicy to jednak widzac moja historie ma duze szanse na stanie sie dzieckiem. Np bardzo podobnym do Lilki czy Inki, ktore moglabym spotkac na ulicy. I wtedy zaczyna sie rozkmina [emoji848][emoji848][emoji848]
Ale 5 dzieci miec nie bede, dlatego zdrowiej dla mojej psychiki myslec o mrozakach jak o zarodkach.

Ja tez tak mysle jak Ty. Z jednym malutkim "ale" - mam 3 mrozaki i do tej pory transfery sie udawaly, wiec mimo, ze to "tylko" zarodek to jednak mam z tylu glowy, ze czy u mnie czy w innej macicy to jednak widzac moja historie ma duze szanse na stanie sie dzieckiem. Np bardzo podobnym do Lilki czy Inki, ktore moglabym spotkac na ulicy. I wtedy zaczyna sie rozkmina [emoji848][emoji848][emoji848]
Ale 5 dzieci miec nie bede, dlatego zdrowiej dla mojej psychiki myslec o mrozakach jak o zarodkach.
Właśnie co planujesz?

Kurde, skasowałam tego posta ale byłaś szybka. No cóż, wydało się co myślę🤔

Mala ma 7 miesiecy, chcialabym sie wyspac [emoji16][emoji16][emoji1787][emoji1787]
A tak poważnie - moj maz nie chce wiecej dzieci, a i stan mojego malzenstwa raczej nie dzwignie kolejnego potomka...
Nie wiem.
Hehe starszak własne mnie obudził , to się wyspałam.
Młoda jeszcze jesteś, macie trochę czasu. Dziewczynki podrosną to może mężowi się odmieni.

reklama
Do góry