reklama
Niedużak. tłumaczy jak najbardziej, zawsze na koniec jeszcze się dopytuje, czy wszystko jasne i czy mam jakieś pytania. Generalnie nie mam mu nic do zarzucenia, no chyba że raz mieliśmy miesiąc przerwy po inseminacjach i zaczynać procedurę iv, to zamiast od razu dać mi antyki na ten czas, to jakby miesiąc mieliśmy w plecy... Ostatecznie to tylko miesiąc, ale bardzo mi się to nie spodobało.jeśłi mogę zapytac bovian na stawkach czy na niepodległości? U którego lekarza? jestes zadowolona z jego podejscia do tematu? Cyz opowiadal ci duzo o procedurze zanim do niej przystapiliscie?
Na stawkach, ale ten lekarz jest też na niepodległości w piątki i chyba poniedziałki, więc jeśli wizyta była potrzebna w te dni, to jeździłam też tam. Osobiście bardziej podoba mi się na niepodległości ale zabiegi robią tylko na stawki. Mają też laboratorium na niepodległości.
Aż musiałam poszukać, bo już nie pamiętam takich rzeczy, tylko ile mi zostało (bo to było w listopadzie)no i trzymam kciuki!
Ile jajeczek ci pobrano?
Pobrali 27, 10 było dojrzałych, zapłodniło się 7, 5 było zamrożonych
Ostatnia edycja:
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Staraj się nie stresować za bardzo, chociaż domyślam się że to nie będzie takie łatwe. Musi być dobrze@Evela.6 wpisz mnie proszę na jutro na 3 weryfikację bety.
Ogarnia mnie coraz większy stres czy będzie dalej prawidłowo rosła i czy wszystko będzie dobrze.
Staram się myśleć pozytywnie ale same wiecie że to nie jest takie proste.
annemarie
Meldujemy sie w komplecie.Pecherzyk jest idelnie okragly,dzidziolek ma 1cm,serduszko bije 140...
I tym sposobem ,nasza trojke,ktora stracilismy w poronieniach znowu sprowadzilismy z nieba na ziemie.
Tak widocznie mialo byc.
Jestem bardzo wdzieczna losowi,Bogu,kazdemu kto stal na naszej drodze i niemozliwe zrobil mozliwym.
Nigdy sie nie poddawajcie,kamienista droga jest bolesna ale uczy co w zyciu jest wazne i o co warto walczyc.
Jestem szczesliwa,spelniona i nareszcie nasza walka dobiegla konca.
Nie ma we mnie strachu,paniki,jest za to niesamowita radosc .Bede sie ta ciaza kazdego dnia cieszyc.
Dziekuje Wam rowniez,za to ze jestescie.
I tym sposobem ,nasza trojke,ktora stracilismy w poronieniach znowu sprowadzilismy z nieba na ziemie.
Tak widocznie mialo byc.
Jestem bardzo wdzieczna losowi,Bogu,kazdemu kto stal na naszej drodze i niemozliwe zrobil mozliwym.
Nigdy sie nie poddawajcie,kamienista droga jest bolesna ale uczy co w zyciu jest wazne i o co warto walczyc.
Nie ma we mnie strachu,paniki,jest za to niesamowita radosc .Bede sie ta ciaza kazdego dnia cieszyc.
Dziekuje Wam rowniez,za to ze jestescie.
Sorki, ale nie ogarniam. Bo jesteś w ciąży tak? Podwyższone leukocyty w ciąży są normalne.Dziewczyny jest case.
Wyniki cytologii prawidłowe, ale w uwagach liczne erytrocyty i leukocyty. Jest się czym martwić? Mogą się czepić w klinice?
mala_Mi 80
Piękny wynik. Tyle zarodeczkówAż musiałam poszukać, bo już nie pamiętam takich rzeczy, tylko ile mi zostało
Pobrali 27, 10 było dojrzałych, zapłodniło się 7, 5 było zamrożonych
Tak jutro już ! Doczekać się nie mogę który to już u Ciebie tydzień ?? I jak się czujesz kochanaNie stresuje, wypoczywam glownie czyli juz jutro betka
reklama
mala_Mi 80
Gratuluję z całego serducha ❤Meldujemy sie w komplecie.Pecherzyk jest idelnie okragly,dzidziolek ma 1cm,serduszko bije 140...
Tak widocznie mialo byc.
Dziekuje Wam rowniez,za to ze jestescie.Zobacz załącznik 1228680
Podziel się: