reklama
martka273
Fanka BB :)
masia robią w Gyncentrum scratching, będę dziś na wizycie i mam zamiar wypytać o to, bo też bym chciała :-) kosztuje jakos 500zł, ale nie wiem, czy za jeden raz, czy to taka "opłata".łudzę sie,że to drugie
Kinga_1
Nie tylko Biosteron trzeba by wykopywać , ale nawet głupią herbatę z malwy. Byłam w trzech aptekach i 5 sklepach i NIC. Niestety nie mam zielarskiego blisko.
Asia_77 - a nie masz gdzieś Rossmana u siebie? Tam są różne herbatki ziołowe. No i nie zdziwiłabym się gdyby z malwy też była.
lawendowy_sen
Nie tylko Biosteron trzeba by wykopywać , ale nawet głupią herbatę z malwy. Byłam w trzech aptekach i 5 sklepach i NIC. Niestety nie mam zielarskiego blisko.
Asia, proszę bardzo :-)
{A} CZARNA MALWA herbata z malwy czarnej 25 g (3058799720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kwiat malwy czarnej 20g Malwa czarna - Sklep internetowy Skworcu.com.pl
lawendowy_sen
Fusun, Biosteron maja w doz.pl, ale tylko 5 mg. Wychodzi, że musiałabyś łykać 15 tab dziennie, więc opakowanie wystarczy na 4 dni.
Biosteron, tabletki, 5 mg, (DHEA), 60 szt - Portal Dbam o Zdrowie
Biosteron, tabletki, 5 mg, (DHEA), 60 szt - Portal Dbam o Zdrowie
martka273
masia jasne:-) a jakie masz AMH?bo teoretycznie niskie jest przeciwwskazaniem do tego zabiegu, ale w niektórych klinikach to standard.Ja mam niskie właśnie.Wypytam o wszystko!
dorex a Ty jakie miałaś AMH ?
dorex a Ty jakie miałaś AMH ?
Ostatnia edycja:
reklama
martka273
malinuś ale wiesz, że sikańcom mówimy zdecydowane "nie"?musisz zrobić betę!
Podziel się: