reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dagnes polecam syrop *spam* z czosnkiem dla kobiet w ciąży, mi pomógł podczas choroby. Apap możesz na gorączkę, ale wyższą czyli od 38. A tak to domowe sposoby: cytryna, miód , maliny.

reklama
dagnes ojej biedactwo :( pamiętam jak kiedyś dziewczyny pisały, że na ból gardła można tantum verde. Albo płukać wodą z cytryną

Witam wszystkie invitrowki:)

Milagros - no i niesamowite doswiadczenie co?? Nareszcie zobaczylas bijace serduszko - gratuluje Mamusiu:) Ojj duzo tu ostatnio serduszek :-D - dziekuje ze dzielicie sie z nami tymi wspanialymi chwilami:)

Malinius - &&&&&& kciuki i moje serduszko sa dzisiaj z toba

Aneszka81 - witaj wsrod nas i powodzenia.

Tohuwabohu - to smutne co cie ostatnio spotkalo... ale z drugiej strony jednak sie udalo naturalnie zajsc... to moze przy in vitro tym bardziej... dobrze ze idziesz z marszu nie ma nic lepszego na psychike niz kolejny plan i dzialanie

Kamryn - witaj i ty:) Czyli szykuje nam sie znowu hurtowe testowanie niedlugo:) Za wszystkie juz trzymam kciuki

Asiu - podaje ci link z wszystkimi suplementami - jest on czesto tutaj odnawiany bo zawiera wszystkie cenne informacje na temat witaminek

https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/kto-po-vitro-26936/index2440.html#post9010024

a tu jeszcze na temat co mozna jesc przed i po transferze:
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=56091

Kochaniutkie milego i radosnego dnia dla wszystkich
- a ja poprosze o troszke fluidkow ciazowych bo znowu bardzo mam stresa - jeszcze trzy dni do testowania :szok:

Dagnes a na gardło płukanka wody z solą lub wody z wodą utlenioną. Tak mi lekarze kazali jak byłam chora na początku ciąży.

Witam wszystkie nowe dziewczyny! Fajnie ze jest nas wiecej :) tu na tym forum znajdziecie odpowiedzi na wszystkie pytania.

Co do lekow to ja nic nie bralam przed stymylacja, tyko przeszlam na diete bo doszlam do eniosku ze spadek wagi pomoze moim jajnikom jako ze mam PCOS. No i schudlam 6kg od listopada. Nie wiem czy to pomoglo ale poprzednio mialam 12oocytow z tego jedna blastka a teraz 15 z czego 6 blastek.

Po transferze zaczelam brac acidum folicum, luteine i estrofen. Teraz od 2tyg biore tylko kwas ale dlatego ze mam hiperke i hormony za wysokie i w sumie to jest moj problem zeby je jakos zbic ;)

Asia, hormony nie musza byc badane na czczo. Jesli chodzi o hormony pluciowe mialam zalecenie od pewnej lekarki,zeby je zrobic rano (oczywiscie w 2 lub 3dc) bez porannego prysznica i bez stresa. Tu chodzilo o prolaktyne ona wzrasta ,gdy sie denerwujemy.

madzialenak, na pewno go dziś kupię bo czuję się fatalnie , jednak woda z solą prowokuje u mnie wymioty, a szprycując się tymi wszystkimi hormonami, wole ich nie oddawać :(. darii wstałam w nocy i na szczęście miałam tantun verde, nie wiedziałam do końca czy mogę, ale zapsikałam gardełko co pozwoliło mi zasnąć, kurde, wole nie ryzykować, choć jeszcze nic nie wiadomo, czy fasola zagnieździ się pod moim serduchem.... dzięki dziewczyny za dobre rady. Ponowie pytanie, czy któras z Was jest z wielkopolski?

reklama
Zuzia musisz wierzyć w swojego maluszka. Proszę fluidki dla Ciebie :tak:######!!!!!!^^^^^^******>>>>>>

Milagros gratuluję usłyszenia najpiękniejszego dźwięku na świecie

Fusun
cudownie, że Ty już zaczynasz, powodzenia!

Witam nowe koleżanki - Aneszkę, Kamryn, Tohuwabohu- życzę Wam udanych stymulacji, dużej ilości pięknych oocytów, wysokiej bety, II kreseczek na teście no i tego najważniejszego: serduszka Waszego maleństwa lub maleństw

Dziewczyny, ale Wy naprodukowałyście jak ja sobie smacznie spałam :szok: Lawendowy Sen dałaś radę wstać i pójść do pracy??

Do góry