reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kamryn,
Ja mam miec identyczna stymulacjeco Ty:) tez jestem pod opieka dr.Skweresa, podczas pierwszej stymulacji mialam jeszcze gonal F na samaym poczatku i troche mniej menopuru.
z suplementow to lykam witaminki, q10, DHEA, folik, kapsulki z olejem lnianym NNKT i zamieram pic mleczko pszczele.poza tym jem duzo nasion, orzwchow itp.:)
jestem ciekwaa jak zareagukjesz na stymulacje- napewno lepiej niz ja bo masz 2x wyzsze AMH niz ja;)

reklama
lawendowy_sen nie podał mi wartości (dzwoniłam aby zapytac) powiedzial ze wszystko wyjasni jak się spotkamy,ale żeby się spotkać muszę dostać @ i zrobiC badania

aneszka81 Ja też podczas pierwszej stymulacji miałam Gonal F i menopur w mniejszej dawce :) Czyli mamy te same leki i dawki :) Ciekawe jak to będzie. Pytałaś doktora co sądzi o łykaniu DHEA?? Ja tego nie łykam bo FSH 6 to chyba nie jest tragicznie. Ja piję jeszcze ziółka nr 3 i lampkę wytrawnego wina co wieczór. Dodatkowo kw foliowy 5mg, L-argininę, mleczko pszczele, NNK, cynk i selen, q10, wit B6 i B12 (Prewenit intensiv).Za pierwszym razem nie piłam ziółek ani nie brałam suplementów. Oby coś pomogły.

Kamryn, doktor sam przepisal mi DHEA, bo ma niby poprawic jakosc i ilosc komorek. wino to chyba zaczne pic ;) a co to za ziolka nr.3 ??
Bedzie napewno lepiej niz ostatnio i tego sie trzymajmy:)

Ale wczoraj ( a właściwie, to już dzisiaj) poszalałyście :-)

A ja, jak zwykle wpadam rano na chwilę, żeby życzyć Wam udanego i miłego dnia :-)

popkorn.pl_dziecko_206468.jpg

Czesc Dziewuszki :-)

Fusun, kazda wizyta przybliza nas do upragnionego bobaska. Ciesze sie ,ze juz masz plan dzialania.

Maja, trzymam kciuki za naturalny cud. :tak:

Aneczka, witaj i zycze powodzenia!!!!

Tohuwabohu, witaj i trzymam kciuki za stymulacje &&&&&&&&&&&&&&

Kamryn, witaj i zycze aby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli.

MILEGO DNIA KOBITKI!!!!!

martka miałam endometrium scratching 21 dc poprzedzającym IMSI którym udało mi się:-) miałam to jeden jedyny raz w Provicie w Katowicach:tak:

Dzień dobry :-) czy Wam też się tak cudownie zaczął dzień? budzik rano zadzwonił o stałej porze ale wcześniej obudziło mnie słoneczko... aż się człowiekowi chce wstać z łóżka ... na moje kociaki chyba też działa bo od rana wariują.. energia słoneczka działa widać na wszystkie stworzonka:-D cudownego poranka pełnego słoneczka i optymizmu...

reklama
Do góry