reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kamtyn, miło mi Cie poznać.
Co za wysyp, dzisiejszej nocy, dziewczyn z 3miasta :-D
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli. I nie możesz myśleć, że nie będziesz miała komórek, bo na pewno dołączysz do forumowego kurnika :-) Będzie dobrze:-)

reklama
witaj Kamryn, ja zaczynam 26 marca, tez za pierwszym razem mialam 1 kom i nie zostala z nami i tez ma teraz zaczac stymulacje od 375 menopuru:) jakie masz AMH i u kogo sie leczysz?

tohuwabohu, zaciskam piastki za piekne komoreczki:)

lawendowy_sen, ja kupilam biosteron w tym czerwonym opakowaniu:) nawet nie wiedzialam, ze jakas inna firma tez ten lek prdukuje.

To co, wysłać pocztą, kurierem, dyliżansem czy gołębiem pocztowym? :-D
Hmmm...pocztą niekoniecznie ...święta idą , więc są zawaleni listami, kurierem raczej też nie , bo do mnie jakoś zawsze tak trafia,że mnie nie ma i zostawia przesyłki u sasiadki :-D, dyliżansem byłaby pewnie za jakieś trzy cykle , więc poproszę gołębiem,choć znając moje szczęście coś go zeżre z tą przesyłką po drodze ;-)

Kurcze ciekawe od czego to AMH zależy, bo mi dr powiedział, że moim obdzieliłabym ze dwie kobiety. Sama nie wiem czy to dobrze, bo ponoć mam większe szanse na długi protokół , a ja wolałabym krótki:wściekła/y:

Witaj aneszka81, leczę się u dr Skweresa. Przed pierwszym ivf moje AMH to 0,8 a FSH 12. Wczoraj moje FSH było na poziomie 6 więc chyba lepiej rokuje. Po raz drugi mam długi protokół ale tym razem zmodyfikowany. Pewnie już bierzesz gonapeptyl 1 zastrzyk co drugi dzień rano. Jak na razie mam zaplanowane 3 dni menopur po 375 a potem po 300. Kontrola w sobotę czyli 6 dnia stymulacji. U kogo się leczysz? Czy planujesz pić ziółka i brać inne suplementy?

reklama
Dobranoc Żuczki moje kochane :-)
Idę, choć na trochę, przytulic głowę do poduszki, bo o 5:30 pobudka.
Kolorowych Wam życzę :-)

299717_10151295605946931_1181345040_n.jpg

Do góry