bazylia128
Fanka BB :)
Noooooo szybko leci a i strach coraz wiekszy ale wynagradzam sobie to zakupami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooooo szybko leci a i strach coraz wiekszy ale wynagradzam sobie to zakupami
Trzymam kciuki żeby to nie była korona. A Ty w ciąży?
Za 2 dni możesz leciec na usg i szukać pęcherzyka, a potem zarodka i przestań już betę mierzyć.
Raxja....Zostajemy w PL dłużej wiec jestem juz umowiona na sobote na usg 16dpt, wiec jesli jest ok to pęcherzyk musi juz byc.. Odwalilo mi z ta beta tym razem.. Dzis nie chcialam jechac ale mnie maz namowil.. I znow stres! Dwie swoje ciążę jakie znam z beta rosnaca 2.5 do 4 krotnie zakonczone pozamaciczna i poronieniem, tamte byly wczesne blastki 1BB i 2BC..Ta sie uparcie trzyma 100%.. z synem 4ab i 5aa beta rosła wolniej z poczatkiem a potem tez sie trzymala 100% ... Mam te liczby ciągle w głowie.. Czy to Ty pisalas ze u Ciebie przy synku przyrosty były ponizej 100 % ?Trzymam kciuki żeby to nie była korona. A Ty w ciąży?
Za 2 dni możesz leciec na usg i szukać pęcherzyka, a potem zarodka i przestań już betę mierzyć.
Wydaje mi się że to przez leki jakie dostałam od lekarza... Teraz do piątku ich nie będę brała i powtórzę badanie w piątek... Mam nadzieję że to Przez nie...tsh bardzo niskie
Ponoć bezpiecznie jest w II i III trymestrze. Ja jestem teraz 7t3d i mam corone :-( chociaż jak czytam to nie widzę, żeby jakieś nowe dane się pojawiły. Nie martw się ja w poprzedniej ciąży chorowałam, miałam gorączkę i brałam antybiotyk chyba zapalenie oskrzeli ( nie pamietam) i młody zdrowy :-) tylko zbijaj gorączkę.Dziękuję kochana Taak, ja juz za 2 dni 27 tydzień
no to jak na lekach to pewnie ze wynik zaburzaja,ale i fakt, za bardzo obniżają.Wydaje mi się że to przez leki jakie dostałam od lekarza... Teraz do piątku ich nie będę brała i powtórzę badanie w piątek... Mam nadzieję że to Przez nie...
@Mirka30 wejdz na ciezarowki Czy ty tez masz juz tak jak ja?
Tak u mnie przyrosty na początku były duże bo 6dpt 46 9dpt 209 a 11dpt 320 na 48h 53% potem podawajala się co 3dni 14dpt 640 i luz nic się nie działo. Jak było 1300 był pęcherzyk, zarodek tydzień później z echem wszystko szło książkowe.Raxja....Zostajemy w PL dłużej wiec jestem juz umowiona na sobote na usg 16dpt, wiec jesli jest ok to pęcherzyk musi juz byc.. Odwalilo mi z ta beta tym razem.. Dzis nie chcialam jechac ale mnie maz namowil.. I znow stres! Dwie swoje ciążę jakie znam z beta rosnaca 2.5 do 4 krotnie zakonczone pozamaciczna i poronieniem, tamte byly wczesne blastki 1BB i 2BC..Ta sie uparcie trzyma 100%.. z synem 4ab i 5aa beta rosła wolniej z poczatkiem a potem tez sie trzymala 100% ... Mam te liczby ciągle w głowie.. Czy to Ty pisalas ze u Ciebie przy synku przyrosty były ponizej 100 % ?