reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Zbadalam bete po nie całych 24 h w tym samym labie.. z 437.9 uroslo do 614, teraz znow mi się wydaje że za mało....? Ja zwariuje...
Jak za malo? Czego Ty oczekujesz? I czemu sama sobie to robisz?
Adus chcesz sie wykonczyc psychicznie?
Jesli masz zamiar codziennie robic bete to przynajmniej ustal sama ze soba, ze jak bedzie w normie to sie trochę uspokoisz. W innym wypadku nie wiem po co robic skoro co by sie tam nie pokazalo i tak wg Ciebie nie bedzie ok.

reklama
Zbadalam bete po nie całych 24 h w tym samym labie.. z 437.9 uroslo do 614, teraz znow mi się wydaje że za mało....? Ja zwariuje...
Który to dpt?? Nie jestem wróżka ale według mnie jest dobrze. Niepotrzebnie tak latasz na ta betę codziennie. Sprawdź w czwartek zobaczysz ze będzie już ponad 1000

Jesli masz zamiar codziennie robic bete to przynajmniej ustal sama ze soba, ze jak bedzie w normie to sie trochę uspokoisz. W innym wypadku nie wiem po co robic skoro co by sie tam nie pokazalo i tak wg Ciebie nie bedzie ok.
Mąż mnie dzis namowil, ja juz do wizyty nie chciałam badać bo to za duzo stresu i nie potrzebnego analizowania wyniku...Chyba dostanie opierdziel!!! Masz rację bez sensu powtarzać w kółko bo co ma być to będzie na usg... wg calculatora odpowiednik 48h przyrostu to równe 100%...

Dokladnie to samo chciałam napisać.... Popieram.. Nie ma sensu sie stresować i robić codziennie bete, nic to nie zmieni a tylko niepotrzebny stres wywołuje co nie pomaga a szkodzi...

A może poczekaj trochę. Umawiałaś się na usg? Do kiedy zostajecie w PL?
Ostatni dzień piątek, maz ma w czwartek do Krakowa gnac po leki i chcieliśmy sprawdzać czy przyrasta zanim pojedzie wiec przyrasta ale nie mam gwarancji bez usg ze będzie dobrze. Beta nie szaleje z przyrostami, niby sa cały czas równe 100%, czasem lekko ponad

reklama
Do góry