reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ostatni dzień piątek, maz ma w czwartek do Krakowa gnac po leki i chcieliśmy sprawdzać czy przyrasta zanim pojedzie wiec przyrasta ale nie mam gwarancji bez usg ze będzie dobrze. Beta nie szaleje z przyrostami, niby sa cały czas równe 100%, czasem

Prawidłowe są te przyrosty 😊💪Postaraj się mimo wszystko zachować spokój. Czyli wizyta przed wyjazdem?
Będziecie mieć w ogóle czas, żeby trochę odpocząć? Kijowo, że wszystko pozamykane, ale morza na szczęście nie zamkną 😊Jak Twój Maksik?

reklama
Ostatni dzień piątek, maz ma w czwartek do Krakowa gnac po leki i chcieliśmy sprawdzać czy przyrasta zanim pojedzie wiec przyrasta ale nie mam gwarancji bez usg ze będzie dobrze. Beta nie szaleje z przyrostami, niby sa cały czas równe 100%, czasem lekko ponad
Ale w ogóle nie masz gwarancji na nic...wszystkie to przechodzimy więc doskonale Cię rozumiemy. Aniestety najpierw wariujemy o betę, potwm co z tego ze usg jak nie ma serduszka, a potem jest juz serduszko Ale wariujemy czy nie przestało bić. Potem tj doszłam do 12 tyg, to obiecalam sobie mniej wariować ale caly czas się zastanawiam czy wszystk w porządku. To się nie kończy. Trzeba to jakoś sobie w głowie poukładać. Jak to moj gin powiedzial że w 100%bedzie dobrze na pewno po porodzie. Nic nie przewidzisz. Trzeba wierzyć w swoje dziecko że chce z Tobą być i zostanie

Ale w ogóle nie masz gwarancji na nic...wszystkie to przechodzimy więc doskonale Cię rozumiemy. Aniestety najpierw wariujemy o betę, potwm co z tego ze usg jak nie ma serduszka, a potem jest juz serduszko Ale wariujemy czy nie przestało bić. Potem tj doszłam do 12 tyg, to obiecalam sobie mniej wariować ale caly czas się zastanawiam czy wszystk w porządku. To się nie kończy. Trzeba to jakoś sobie w głowie poukładać. Jak to moj gin powiedzial że w 100%bedzie dobrze na pewno po porodzie. Nic nie przewidzisz. Trzeba wierzyć w swoje dziecko że chce z Tobą być i zostanie
To Ci powiem, że mi nie minęło po porodzie🙈bo caly czas się bałam i boję o dziecko. Najpierw o jedno, teraz o oba. Ten strach zostaje. Przynajmniej u mnie został. Trochę jest mniejszy, taki że można z nim żyć i nie paraliżuje, ale jest...

To Ci powiem, że mi nie minęło po porodzie🙈bo caly czas się bałam i boję o dziecko. Najpierw o jedno, teraz o oba. Ten strach zostaje. Przynajmniej u mnie został. Trochę jest mniejszy, taki że można z nim żyć i nie paraliżuje, ale jest...
Zgadzam się strach po porodzie pozostaje tylko nieco inny i ma się większy wplyw na wszystko..

Prawidłowe są te przyrosty 😊💪Postaraj się mimo wszystko zachować spokój. Czyli wizyta przed wyjazdem?
Będziecie mieć w ogóle czas, żeby trochę odpocząć? Kijowo, że wszystko pozamykane, ale morza na szczęście nie zamkną 😊Jak Twój Maksik?
Wlasnie przrbukowalismy bilet powrotny na prom i wracamy 23 stycznia bo w UK szkoly zamknęli na 6 tyg... USG w sobotę to będzie 16dpt.... na sama mysl serce mi staje :-( :(

Niby wszystko w normie ale coś mi mówi że za wysokie te wyniki... Co myślicie???

Załączniki

• IMG_20210105_140158.jpg
    IMG_20210105_140158.jpg
    1 003 KB · Wyświetleń: 120
Dziękuję, czuje sie troszkę lepiej na szczęście.. Dzwoniłam do przychodni ale powiedzieli ze jak mam symptomy to mam siedzieć w domu przez 2 tygodnie, nie wychodzić z domu i brać paracetamol 😕 Zrobiłam sobie mieszankę z cytryny, miodu i imbiru.. Mam nadzieję że to nie korona...
Trzymam kciuki żeby to nie była korona. A Ty w ciąży?
Zbadalam bete po nie całych 24 h w tym samym labie.. z 437.9 uroslo do 614, teraz znow mi się wydaje że za mało....? Ja zwariuje...
Za 2 dni możesz leciec na usg i szukać pęcherzyka, a potem zarodka i przestań już betę mierzyć.

reklama
Do góry