reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ostatni dzień piątek, maz ma w czwartek do Krakowa gnac po leki i chcieliśmy sprawdzać czy przyrasta zanim pojedzie wiec przyrasta ale nie mam gwarancji bez usg ze będzie dobrze. Beta nie szaleje z przyrostami, niby sa cały czas równe 100%, czasem

Prawidłowe są te przyrosty 😊💪Postaraj się mimo wszystko zachować spokój. Czyli wizyta przed wyjazdem?
Będziecie mieć w ogóle czas, żeby trochę odpocząć? Kijowo, że wszystko pozamykane, ale morza na szczęście nie zamkną 😊Jak Twój Maksik?

reklama
Ostatni dzień piątek, maz ma w czwartek do Krakowa gnac po leki i chcieliśmy sprawdzać czy przyrasta zanim pojedzie wiec przyrasta ale nie mam gwarancji bez usg ze będzie dobrze. Beta nie szaleje z przyrostami, niby sa cały czas równe 100%, czasem lekko ponad
Ale w ogóle nie masz gwarancji na nic...wszystkie to przechodzimy więc doskonale Cię rozumiemy. Aniestety najpierw wariujemy o betę, potwm co z tego ze usg jak nie ma serduszka, a potem jest juz serduszko Ale wariujemy czy nie przestało bić. Potem tj doszłam do 12 tyg, to obiecalam sobie mniej wariować ale caly czas się zastanawiam czy wszystk w porządku. To się nie kończy. Trzeba to jakoś sobie w głowie poukładać. Jak to moj gin powiedzial że w 100%bedzie dobrze na pewno po porodzie. Nic nie przewidzisz. Trzeba wierzyć w swoje dziecko że chce z Tobą być i zostanie

Ale w ogóle nie masz gwarancji na nic...wszystkie to przechodzimy więc doskonale Cię rozumiemy. Aniestety najpierw wariujemy o betę, potwm co z tego ze usg jak nie ma serduszka, a potem jest juz serduszko Ale wariujemy czy nie przestało bić. Potem tj doszłam do 12 tyg, to obiecalam sobie mniej wariować ale caly czas się zastanawiam czy wszystk w porządku. To się nie kończy. Trzeba to jakoś sobie w głowie poukładać. Jak to moj gin powiedzial że w 100%bedzie dobrze na pewno po porodzie. Nic nie przewidzisz. Trzeba wierzyć w swoje dziecko że chce z Tobą być i zostanie
To Ci powiem, że mi nie minęło po porodzie🙈bo caly czas się bałam i boję o dziecko. Najpierw o jedno, teraz o oba. Ten strach zostaje. Przynajmniej u mnie został. Trochę jest mniejszy, taki że można z nim żyć i nie paraliżuje, ale jest...

To Ci powiem, że mi nie minęło po porodzie🙈bo caly czas się bałam i boję o dziecko. Najpierw o jedno, teraz o oba. Ten strach zostaje. Przynajmniej u mnie został. Trochę jest mniejszy, taki że można z nim żyć i nie paraliżuje, ale jest...
Zgadzam się strach po porodzie pozostaje tylko nieco inny i ma się większy wplyw na wszystko..

Prawidłowe są te przyrosty 😊💪Postaraj się mimo wszystko zachować spokój. Czyli wizyta przed wyjazdem?
Będziecie mieć w ogóle czas, żeby trochę odpocząć? Kijowo, że wszystko pozamykane, ale morza na szczęście nie zamkną 😊Jak Twój Maksik?
Wlasnie przrbukowalismy bilet powrotny na prom i wracamy 23 stycznia bo w UK szkoly zamknęli na 6 tyg... USG w sobotę to będzie 16dpt.... na sama mysl serce mi staje :-( :(

Niby wszystko w normie ale coś mi mówi że za wysokie te wyniki... Co myślicie???

Załączniki

• IMG_20210105_140158.jpg
    IMG_20210105_140158.jpg
    1 003 KB · Wyświetleń: 118
Dziękuję, czuje sie troszkę lepiej na szczęście.. Dzwoniłam do przychodni ale powiedzieli ze jak mam symptomy to mam siedzieć w domu przez 2 tygodnie, nie wychodzić z domu i brać paracetamol 😕 Zrobiłam sobie mieszankę z cytryny, miodu i imbiru.. Mam nadzieję że to nie korona...
Trzymam kciuki żeby to nie była korona. A Ty w ciąży?
Zbadalam bete po nie całych 24 h w tym samym labie.. z 437.9 uroslo do 614, teraz znow mi się wydaje że za mało....? Ja zwariuje...
Za 2 dni możesz leciec na usg i szukać pęcherzyka, a potem zarodka i przestań już betę mierzyć.

reklama
Do góry