reklama
mgielka888
Fanka BB :)
dagnes za każdym razem jest inaczej więc się nie przejmuj,ją doszłam do wniosku że tym razem na spokojnie podejde w związku z tym że jest małe prawdopodobieństwo chociaż w serduszku czuje że się może udać tym razem,będę przez ten czas oczekiwania zamiast się martwić to cieszyć że przez te czekanie2 tyg będę mieć maluszki ze sobą pod serduszkiem.dziękuje kochane za wsparcie.
Było, piwo, była gorąca kąpiel, wysiłek a @ jak nie ma tak nie ma. Wybaczcie ,że Was tak męczę ,ale może macie jakieś sposoby , aby wreszcie ją sprowokować. Wiem,że mój problem przy Waszych to pikuś, ale czuję się jakbym stała w miejscu, ani milimetra do przodu kurczę. A tak to chociaż badania i oczekiwanie na owu by było
mgielka888
Dziewczyny a tak propo zapomniałam zapytac mam endometrium 14,4 w 13 dniu cyklu,czy to oby nie za dużo żeby zarodek zagniezdzil?
Asia, ja przy moim PCO wywolywalam okres luteina... Ale nie wiem czy w twojej sytuacji to ma sens. Moze sobie zbadaj hormony to przynajmiej bedziesz wiedziec w jakim miejscu cyklu jestes. Ja jednak mysle ze musisz po prostu poczekac. Niestety...
Asia, spozniajaca sie @, to tez problem. Mnie sie tak przytrafilo w maju po ciazy biochemicznej. Dostalam nawet progesteron na wywolanie a @ dopiero po kolejnych 10 dniach raczyla przyjsc. Moze powinnas poinformowac o tym Twojego lekarza??? Jak dlugo juz Ci sie spoznia @?
Kinga_1
Agapl - nie będę się przemęczać, bo gotowanie ma w planie emek. Prostą potrawę chce na wszelki wypadek przygotować. Tzn. bigos.
martka273
wiosna, wiosna...
witam!jeszcze dwa tygodnie, i też będę czekać z utęsknieniem na @....oby przylazła w terminie
witam!jeszcze dwa tygodnie, i też będę czekać z utęsknieniem na @....oby przylazła w terminie
3 di , ale dla mnie to aż 3 dniAsia, spozniajaca sie @, to tez problem. Mnie sie tak przytrafilo w maju po ciazy biochemicznej. Dostalam nawet progesteron na wywolanie a @ dopiero po kolejnych 10 dniach raczyla przyjsc. Moze powinnas poinformowac o tym Twojego lekarza??? Jak dlugo juz Ci sie spoznia @?
reklama
Podziel się: