reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dagnes za każdym razem jest inaczej więc się nie przejmuj,ją doszłam do wniosku że tym razem na spokojnie podejde w związku z tym że jest małe prawdopodobieństwo chociaż w serduszku czuje że się może udać tym razem,będę przez ten czas oczekiwania zamiast się martwić to cieszyć że przez te czekanie2 tyg będę mieć maluszki ze sobą pod serduszkiem.dziękuje kochane za wsparcie.

Było, piwo, była gorąca kąpiel, wysiłek a @ jak nie ma tak nie ma. Wybaczcie ,że Was tak męczę ,ale może macie jakieś sposoby , aby wreszcie ją sprowokować. Wiem,że mój problem przy Waszych to pikuś, ale czuję się jakbym stała w miejscu, ani milimetra do przodu kurczę. A tak to chociaż badania i oczekiwanie na owu by było

Dziewczyny a tak propo zapomniałam zapytac mam endometrium 14,4 w 13 dniu cyklu,czy to oby nie za dużo żeby zarodek zagniezdzil?

Asia, ja przy moim PCO wywolywalam okres luteina... Ale nie wiem czy w twojej sytuacji to ma sens. Moze sobie zbadaj hormony to przynajmiej bedziesz wiedziec w jakim miejscu cyklu jestes. Ja jednak mysle ze musisz po prostu poczekac. Niestety...

Asia, spozniajaca sie @, to tez problem. Mnie sie tak przytrafilo w maju po ciazy biochemicznej. Dostalam nawet progesteron na wywolanie a @ dopiero po kolejnych 10 dniach raczyla przyjsc.:wściekła/y: Moze powinnas poinformowac o tym Twojego lekarza??? Jak dlugo juz Ci sie spoznia @?

Asia, spozniajaca sie @, to tez problem. Mnie sie tak przytrafilo w maju po ciazy biochemicznej. Dostalam nawet progesteron na wywolanie a @ dopiero po kolejnych 10 dniach raczyla przyjsc.:wściekła/y: Moze powinnas poinformowac o tym Twojego lekarza??? Jak dlugo juz Ci sie spoznia @?
3 di , ale dla mnie to aż 3 dni:wściekła/y:

reklama
Asia, wiem,ze to az 3 dni, bo sobie czlowiek zaplanowal,chcialby juz dzialac a tu @ wredny nie raczy przyjsc. Moze poczekaja jeszcze troche ale nie dluzej niz tydzien. Pozniej najlepiej powiadomic lekarza prowadzacego.

Do góry