reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie nic .....
W Polsce CC to zło .....
Kp mi nie wyszło walczyłam jak debil 3 miesiące 3 stracone uważam teraz miesiące . Laktator srylion razy na dobę mleko podawane dziecku strzykawka ....
Byłam zła na siebie że nie jestem w stanie jej wykarmic....długo płakałam

Ale za 2 razem nie planuje walczyć o kp będzie to ok nie to coz zrobić......
Mysle ze samo zlo,to tak zwane MADKI ktore cie ukrzyzuja,za cc,za mm,za nie bycie perfekt,za to ze szczepisz,albo nie szczepisz,ze dajesz do jedzenia to xzy tamto...ja sie ich demonom nigdy nie poddawalam,ale nie jednej zniszczyly macierzynstwo i zryly psychike swoim pieprzeniem.Tego trzeba sie bac i wiac jak sie takie spotka😅

reklama
Aha,nie wiem ktore dluzej spia🤣🤣🤣ja takich nie znam🤣🤣
Moje,nie moje 3-4 pobudki w nocy🤪ku mojej radosci
Moja spi 😁od 7mż kiedy pediatra powiedziała że nie musi już jeść w noc i odstawiłam nocna butelkę podając wodę zamiast mleka . Po 3 nocach stwierdziła że na wodę to ona nie wstaję i spała od 21 do 5-6 . Z czasem zaczynałem przeciagac że śniadanie to jadamy o 8 i spała do 7 😉

Mysle ze samo zlo,to tak zwane MADKI ktore cie ukrzyzuja,za cc,za mm,za nie bycie perfekt,za to ze szczepisz,albo nie szczepisz,ze dajesz do jedzenia to xzy tamto...ja sie ich demonom nigdy nie poddawalam,ale nie jednej zniszczyly macierzynstwo i zryly psychike swoim pieprzeniem.Tego trzeba sie bac i wiac jak sie takie spotka😅
Ja 4 lata temu tu na forum spotkałam takie 2 które mówiły że jestem ten tegos 😉bo ja kochałam/kocham bliźniaki i Cc .
Że podawanie 2 zarodków to ble ble ble ....
A potem obie w ciąży bliźniaczej w 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jedna już urodziła 😉 A druga jest jeszcze w szoku 🤣
Ahhh to życie 😁😁😁😁

No właśnie nic .....
W Polsce CC to zło .....
Kp mi nie wyszło walczyłam jak debil 3 miesiące 3 stracone uważam teraz miesiące . Laktator srylion razy na dobę mleko podawane dziecku strzykawka ....
Byłam zła na siebie że nie jestem w stanie jej wykarmic....długo płakałam

Ale za 2 razem nie planuje walczyć o kp będzie to ok nie to coz zrobić......
Dlatego w Polsce CC to zło? Nie słyszałam takiej opinii. Wręcz pełno wokół kobiet z CC na życzenie. Powinna to być opcja jeśli sn nie wyjdzie to CC, lub jeśli są wskazania to CC.
Właśnie doczytałam, że te moje bóle brzucha po CC to zrosty. Zrosty powstaja po każdej operacji. Widocznie miałam pecha i jakiś "flaki " się skleiły.

Kp to temat rzeka. W sumie nie interesuje mnie karmienie cudzych dzieci, swoje karmie piersią, dlugo, jak najdłużej tylko mogę i chcę. Pierwsze 2.5 roku, teraz 20 miesięcy . Już kilka razy usłyszałam, jeszcze karmisz 😜 taka wyrodna ze mnie matka😂😂😂

Ja 4 lata temu tu na forum spotkałam takie 2 które mówiły że jestem ten tegos 😉bo ja kochałam/kocham bliźniaki i Cc .
Że podawanie 2 zarodków to ble ble ble ....
A potem obie w ciąży bliźniaczej w 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jedna już urodziła 😉 A druga jest jeszcze w szoku 🤣
Ahhh to życie 😁😁😁😁
Pamietam te awantury😂mialam okazje to Ani zglaszac.🙈

Dlatego w Polsce CC to zło? Nie słyszałam takiej opinii. Wręcz pełno wokół kobiet z CC na życzenie. Powinna to być opcja jeśli sn nie wyjdzie to CC, lub jeśli są wskazania to CC.
Właśnie doczytałam, że te moje bóle brzucha po CC to zrosty. Zrosty powstaja po każdej operacji. Widocznie miałam pecha i jakiś "flaki " się skleiły.

Kp to temat rzeka. W sumie nie interesuje mnie karmienie cudzych dzieci, swoje karmie piersią, dlugo, jak najdłużej tylko mogę i chcę. Pierwsze 2.5 roku, teraz 20 miesięcy . Już kilka razy usłyszałam, jeszcze karmisz [emoji12] taka wyrodna ze mnie matka[emoji23][emoji23][emoji23]
A czemu cc nie powinno byc na zyczenie?
Co jesli jedynym wskazaniem jest strach o dziecko? Dajmy sobie prawo wyboru. W kazdej kwestii.

Kp to temat rzeka. W sumie nie interesuje mnie karmienie cudzych dzieci, swoje karmie piersią, dlugo, jak najdłużej tylko mogę i chcę. Pierwsze 2.5 roku, teraz 20 miesięcy . Już kilka razy usłyszałam, jeszcze karmisz 😜 taka wyrodna ze mnie matka😂😂😂
Tak dużo kobiet chce Cc załatwia lewe wskazania.
Ale od tych co rodziły naturalnie często usłyszysz że CC to nie poród Ty nie urodziłeś tylko wyjeli Ci dziecko i takie tam .....
Ja też miałem zrosty po CC Ale w Macicy usunięte przy histero w styczniu. A jelita mam że zrostami przez endometrioze 4 st

reklama
Do góry