JestemMama!
Fanka BB :)
Dobra ostatnie pytanie do was, co mogę brać przed i w trakcie stymulacji aby komórki były lepszej jakości i więcej było dojrzałych i jakościowo dobrych??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz mówił zawsze że @ mam liczyć od dnia jak dostanę normalne krwawienie... Bo plamić możesz nawet kilka dni... Az nie będzie żywej krwi to nie @... Więc jeśli w nocy zaczniesz krwawić ja bym jutrzejszy dzień policzyła jako 1dcI jeszcze jedno pytanie - pomóżcie pls ! Rozkręca mi się okres na wieczór, plamię , ale pełnoobjawowa miesiączka pewnie będzie w nocy. Pytanie zatem czy dzisiaj już liczyć jako 1dc ? I jutro zacząć stymulację ? Czy może dopiero w poniedziałek ? Okres z odstawienia.
@Evela.6 wpisz mnie proszę na 2.01 na podgląd jajeczek i 7-8.01 prawdopodobnie punkcja
Dziękuję, wszystko jasne. Jutro pierwszy dc i startuje z Menopurem w poniedziałekMi lekarz mówił zawsze że @ mam liczyć od dnia jak dostanę normalne krwawienie... Bo plamić możesz nawet kilka dni... Az nie będzie żywej krwi to nie @... Więc jeśli w nocy zaczniesz krwawić ja bym jutrzejszy dzień policzyła jako 1dc
Jutro na 100%,powodzeniaI jeszcze jedno pytanie - pomóżcie pls ! Rozkręca mi się okres na wieczór, plamię , ale pełnoobjawowa miesiączka pewnie będzie w nocy. Pytanie zatem czy dzisiaj już liczyć jako 1dc ? I jutro zacząć stymulację ? Czy może dopiero w poniedziałek ? Okres z odstawienia.
@Evela.6 wpisz mnie proszę na 2.01 na podgląd jajeczek i 7-8.01 prawdopodobnie punkcja
Dziewczyny przepraszam was bardzo, bo to przeze mnie rozpętała się ta afera na forum. Przyjmę każda radę ale Nie kłóćcie się proszę, czuję się winna tą "***** burza" przepraszam za stwierdzenie.... Ja znikam z forum... Nie wiem kiedy i czy podejdę do kolejnej próby... Mimo wszystko za każdą z was trzymam kciuki cały czas co do immunologi to słyszałam że po którymś nieudanym transferze trzeba ją robić... U mnie był to dopiero 2 transfer... Zawsze trzeba szukać przyczyny niepowodzeń... Nie umiem teraz z całość zebrać moich myśli.... Przepraszam... Powodzenia i wszystkiego najlepszego na nowy rok. Niech się spełni każdej z was marzenie!!
Kochana u mnie lipa z dofinansowaniem, musiała bym mieszkać we Wrocławiu aby dostać, albo w jakimś innym większym mieście... Jestem po rozmowie z rodziną i jak tylko będzie można podchodzę 2 raz... Fundusze się zawsze znajdą, tym mam się nie martwić. Najważniejsze abym psychicznie była gotowa ... Na pewno chce pojechać do lekarza teraz zobaczyć jaki ma dalszy plan. Ciężko mi bardzo ale nie spocznę nim nie spełnię naszego największego marzenia staram się nie myśleć. Małpy nie ma dalej więc mam jeszcze jakaś nadzieję... Wiem że to głupie ale nadzieja umiera ostatnia ... Jutro idę na betę i dzwonie się umawiać do lekarza.... Nie wiem czy chce zmieniać klinikę... Na razie na pewno chce porozmawiać z lekarzem...
Poprawa jakosci komorek nie jest taka prosta ale my tu bralysmy DHEA Eljot, Q10 i niektore z nas metformine - niby nie ma na to naukowych dowodow ze poprawiaja jakosc ale te ktore braly sa w ciazy lub maja juz swoje dzieci Napewno cukier i problemy z nim zwaizane obnizaja jakosc komorek wiec warto byloby sprawdzic jego poziom tj krzywa glukozowa - insulinowaTo ja się podłączę do pytania poprzedniczki bo też zaczynam stymulację i chciałabym tych jajeczek mieć jak najwięcej
U mnie @ 25 dc - raczej przed spodziewanym terminem.Witam Was Dziewczyny jeszcze świątecznie! Mam pytanie do tych, które stymulowane były gonapeptylem - od 21 dc poprzedzającego. Pamietacie kiedy zjawiła się @? Raczej przed spodziewanym terminem (cykl sie skrócił) czy raczej pózniej (cykl sie wydłużył)? Dzięki z góry za odpowiedz!