reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

:-D :-) :-D Miłego dnia :-D :-) :-D

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_1615252.jpg

reklama
Sylwia – wiem, że to trudne, ale również gdy trochę czasu minęło staram się sobie tłumaczyć, że za moje niepowodzenia również odpowiada naturalna selekcja, choć do serduszka to nie dociera….

Malinuś, Kinga – nie tak dawno „przerabiałyśmy” przypadek Pingwinka i jej zbyt wcześnie zbadanej betki. Wypłakała morze łez, odstawiła leki, wypiła kawę – kilka dni później wynik był diametralnie inny. U Was też tak będzie!!!

Kinga – nie rozważaj nawet takiej ewentualności kolejnej stymulacji, przynajmniej na razie. No chyba, że zamarzy się Wam rodzeństwo dla Bąbelka. ;-)

Asia - pamiętam, jak przed rozpoczęciem ostatniej stymulacji też ponad tydz. Czekałam na @. Nawet działałam irracjonalnie i nosiłam białą spódniczkę, aby kusić los ;-)

Domat – jako kobieta w ciąży jesteś wytłumaczona, zabierz sobie jakieś przekąski do podgryzania :-D

Agapl – dzięki za Twoją cudowną obecność z nami:tak::tak::tak:

Gatadora – ależ Ci zazdroszczę tej cudownej Muzyki… mrrr…. SUPER!!!!

kinga - przecież na Twoje wsparcie również można zawsze liczyć. Nie jesteśmy bezinteresowne ;-) a kto nas lepiej zrozumie, niż osoby będące w bardzo podobnej sytuacji???

Masia123 - staram się. No i super, że ciut mi to wychodzi ;-)

A ja dzisiaj miałam załatwianie papierkowych rzeczy - deklaracja ( dotycząca odpadów do nieruchomości), jakieś polisy, deklaracja roczna za 2012, itp. Na szczęście to ostatnie jutro złożę i będzie z głowy. A dzisiaj jeszcze ciut się obijam, bo jutro i pojutrze muszę trochę popracować nad dokumentami z pracy wreszcie ( ostatnio jakoś nie miałam do tego głowy niestety). No, a w piątek mam w planie dzień dla urody :-) ( u kosmetyczki manicure, pedicure i rzęski). A sobota wielki dzień testowania, a poza tym imprezka bratowej urodzinkowa ( 50 urodzinki skończone). Prezent już kupiony - pościel haftowana z jej inicjałami ( bo pościel sobie zażyczyła moja bratowa) plus kwiatki w koszyczku zamówione ( różyczki jakieś). No i full będę miała przez to gości w domku, aż 7 osób. Muszę jakoś ich upchać w moim mieszkanku. Więc w sobotę plan będzie napięty - najpierw betka, potem fryzjer, potem kwiatki, potem goście, a potem imprezka.

reklama
Dziewczyny, mam wyniki. Moja beta 24dpt: 19 400. Czy to jest ok? Myslicie ze mam szanse na serduszko dzisiaj?

Milagros - wooow widze ze ty tez szalejesz:szok: Bardzo sie ciesze - dobre wiadomosci sa jak lekarstwo na maja dusze... ja mysle ze serduszko dzisiaj napewno uslyszysz - o ktorej masz wizyte??

Dziewczyny ciezko czasem wziasc sie w garsc ale pamietajcie

Załączniki

• dusza.jpg
    dusza.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 32
  • dusza.jpg
    dusza.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Do góry