reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie
No, a ja ...pozytywnych wieści brak :-(- progesteron tylko 7,67 :-(, betka w 7 dniu - 0,7:-( (jeszcze niższa niż poprzednio w podobnym okresie - poprzednio 2,32 chociaż było). Najbardziej mnie martwi progesteron ( bo na betkę mogło być za wcześnie jeszcze u mnie). Nie robię sobie nadziei na pozytywne wyniki w sobotę już zbytnio. Mam kiepski nastrój. Wysłałam wyniki progesteronu do lekarza. No i czekam na jego decyzję odnośnie dawek leków.

reklama
Mam. Lipa. 6dpt progesteronu spadł do 11,90 a beta <2 czyli lipa. Nic nie drgnęło. Odstawić leki czy jeszcze jutro spróbować?

Agapl - super wieści, że maluszek w pełni sił z silnie bijącym serduchem. Gratulacje kochana.

Mgiełka - u Ciebie też super wieści, że już jutro przytulasz maluszki. Kciuki za ciebie już dzisiaj mocno zaciskam.

Malinuś - kochana czekam na wieści dobre :-)

Malinuś - ani się waż odstawiać leków teraz. Kiedy miałaś wyznaczony termin testowania tak normalnie? A progesteron nie jest zły, może po prostu podnieś sobie dawkę leków?

kinga a beta nie jest ważniejsza od progesteronu?u mnie w klinice progesteronu się wogóle nie robi, tylko betę.Kinia,ale jeszcze nie wiadomo do końca, prawda?
malinuś a to pierwsza weryfikacja?

Malinuś - chciałabym bardzo, ale zaczynam w to wątpić. Poprzednio miałam w tym samym dniu 2,32 i wtedy prawie się udało. Niższa wartość raczej nie wróży nic pozytywnego. Chociaż niby przy moich maluszkach jutro ma się zacząć wytwarzać hcg niby. No, zobaczymy.Z rana miałam zero objawów, a teraz zaś czuję się jak na @ Nie wiem w końcu jak powinnam się czuć, ale wiem, że mam płaczliwy nastrój. :sad:

Martka273 - przy 3 dniowych maluszkach w 7 dniu po transferze nie jest ważniejsza beta tylko poziom progesteronu. Termin badania betki mam wyznaczony na 09.03.2013 - czyli na sobotę dopiero. Teraz zrobiłam z czystej ciekawości dla porównania poprzednich wyników. Poprzednio jak prawie mi się udało ( bo nawet do ponad 30 betka wzrosła w którymś momencie) progesteron miałam powyżej 11, a betkę 2,32 w tym samym terminie co teraz. A teraz i jedno i drugie niższe mam.

Ostatnia edycja:
Malinus!! Koniecznie zrob bete jeszcze 10dpt!!! Nie odpuszczaj bo jeszcze nic straconego. W invikcie jest weryfikacja wlasnie 10dpt zeby sie upewnic. Nie odstawiaj lekow. Jeszcze moze ruszyc u ciebie

reklama
Do góry