reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
madzialenak dziękuje za odp..hmmm.. ale zbieg okoliczności ze zapytalam o nia w dniu transferu..myślę że to jakiś znak..dobry oczywiscie...trzymam więc kciuki za powodzenie &&&&&

a tak na marginesie czy ja równiez mogłabym dolączyć na FB do WAS ...przyjmiecie mnie..prosze..:zawstydzona/y:

Agapl cudownie! Gratulacje. Serce jak dzwon!:) odpoczywają teraz:)
Kaska 2 Małyszko niech spokojnie ulokuja sie u mamusi:)

A ja już po pobrania. Teraz długie 6 godzin czekania...boje sie, mam nadzieje a jednocześnie złe przeczuciie.

Kinga a jak ty już po?

Gotadora jak u Ciebie?

zuzia ja podchodze do crio na naturalnym cyklu...obserwuje jedynie endometrium i pecherzyki po to by ustalic czy damy rade w tym cyklu..mam nadzieje

Oj przepraszam:sorry2: Tak wlasnie mi sie wydawalo ze ty tez do crio a pozniej przeczytalam o tym podgladaniu pecherzykow i zglupialam - ja podchodzilam na stymulowanym wiec zadnego podgladania pecherzykow nie mialam tylko endo...

NO ale tak czy siak kciuki mocnooo zacisniete:)

Agapl ooooogromne gratulacje na to serduszko !!!!!!
Kaska Tobie też gratulacje , a maluchom przykazuję czepić się mamy szybko i mocno i rozpoczynać produkcję olbrzymiej betki
Buziaki dla wszystkich

Mgielka888 - ufff ciesze sie ze wszystko w porzadku i mozesz podejsc do transferu - twoje endo - naprawde duzzze:tak::tak:

To jutro kolejny wielki dzien - i znowu mnostwo kciukasow&&&&&&
Mgielka888, Fasum i Milagors - ktos jeszcze??

Wandzia - czekamy tu na ciebie - jak milo wiedziec ze juz walczysz dalej a od dzisiaj masz swoje malenstwa w brzusiu:))) Dzieciaczki prosze trzymajcie sie mamusi:tak:

Malinus - dopiero za 6 godzin?? O jacie to ja tu osiwieje - &&&&&

reklama
zuzia tyle nas tutaj ze trudno spamietac ktora co i jak ;)

Ojj to prawda - tyle nas tu ostatnio jest - ze ciezko nadrobic z czytaniem i zapamietywaniem - jakbym chodzila do pracy to ciezko by mi bylo codziennie zagladac a tak wiadomo w domu glupie mysli w glowie wiec lepiej tutaj zagladac, pokibicowac, wyzalic sie i zawsze lzej na duszy:)

Dziewczyny a moglabym i ja poprosic o przygarniecie do fejsbukowej grupy - milo by bylo zobaczyc wasze twarzyczki:)

Do góry