reklama
madzialenak dziękuje za odp..hmmm.. ale zbieg okoliczności ze zapytalam o nia w dniu transferu..myślę że to jakiś znak..dobry oczywiscie...trzymam więc kciuki za powodzenie &&&&&
a tak na marginesie czy ja równiez mogłabym dolączyć na FB do WAS ...przyjmiecie mnie..prosze..
a tak na marginesie czy ja równiez mogłabym dolączyć na FB do WAS ...przyjmiecie mnie..prosze..
malinuś
Fanka BB :)
Agapl cudownie! Gratulacje. Serce jak dzwon! odpoczywają teraz
Kaska 2 Małyszko niech spokojnie ulokuja sie u mamusi
A ja już po pobrania. Teraz długie 6 godzin czekania...boje sie, mam nadzieje a jednocześnie złe przeczuciie.
Kinga a jak ty już po?
Gotadora jak u Ciebie?
Kaska 2 Małyszko niech spokojnie ulokuja sie u mamusi
A ja już po pobrania. Teraz długie 6 godzin czekania...boje sie, mam nadzieje a jednocześnie złe przeczuciie.
Kinga a jak ty już po?
Gotadora jak u Ciebie?
madzialenak
mama na pełen etat
tequila wysłałam Ci na priva link do mojego konta na fb
Zuzia2011
zuzia ja podchodze do crio na naturalnym cyklu...obserwuje jedynie endometrium i pecherzyki po to by ustalic czy damy rade w tym cyklu..mam nadzieje
Oj przepraszam Tak wlasnie mi sie wydawalo ze ty tez do crio a pozniej przeczytalam o tym podgladaniu pecherzykow i zglupialam - ja podchodzilam na stymulowanym wiec zadnego podgladania pecherzykow nie mialam tylko endo...
NO ale tak czy siak kciuki mocnooo zacisniete
Zuzia2011
Mgielka888 - ufff ciesze sie ze wszystko w porzadku i mozesz podejsc do transferu - twoje endo - naprawde duzzze
To jutro kolejny wielki dzien - i znowu mnostwo kciukasow&&&&&&
Mgielka888, Fasum i Milagors - ktos jeszcze??
Wandzia - czekamy tu na ciebie - jak milo wiedziec ze juz walczysz dalej a od dzisiaj masz swoje malenstwa w brzusiu)) Dzieciaczki prosze trzymajcie sie mamusi
Malinus - dopiero za 6 godzin?? O jacie to ja tu osiwieje - &&&&&
To jutro kolejny wielki dzien - i znowu mnostwo kciukasow&&&&&&
Mgielka888, Fasum i Milagors - ktos jeszcze??
Wandzia - czekamy tu na ciebie - jak milo wiedziec ze juz walczysz dalej a od dzisiaj masz swoje malenstwa w brzusiu)) Dzieciaczki prosze trzymajcie sie mamusi
Malinus - dopiero za 6 godzin?? O jacie to ja tu osiwieje - &&&&&
reklama
Zuzia2011
zuzia tyle nas tutaj ze trudno spamietac ktora co i jak
Ojj to prawda - tyle nas tu ostatnio jest - ze ciezko nadrobic z czytaniem i zapamietywaniem - jakbym chodzila do pracy to ciezko by mi bylo codziennie zagladac a tak wiadomo w domu glupie mysli w glowie wiec lepiej tutaj zagladac, pokibicowac, wyzalic sie i zawsze lzej na duszy
Dziewczyny a moglabym i ja poprosic o przygarniecie do fejsbukowej grupy - milo by bylo zobaczyc wasze twarzyczki
Podziel się: