reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie Kochane!!! Bardzo proszę, nie gniewajcie się na mnie bardzo mocno, że się nie odzywam. Cały czas jednak śledzę i jestem z Wami, kibicuję i mocno trzymam kciuki za potrzebujące.
Przepraszam, że nie zwracam się do Was imiennie i że tak egoistycznie tylko o sobie!!!
Ja dziś rankiem byłam na podglądanku mojej cysty. Na szczęście paskudztwo pękło i się kurczy, jednak bezpiecznie będzie odczekać jeszcze jeden cykl, aby się całkowicie wchłonęła. No więc nadal czekam... ehh.. ta bezradność i bezczynność jest straszna, ale nie mam wyboru :wściekła/y:

A dziś to piękne słoneczko niesamowicie pozytywnie nastraja!!!:-D

reklama
Dziewczyny, mocne musialyscie trzymac kciuki, bo wszystko poszlo ok:) Teraz wg zalecen lekarza mam prowadzic spokojne, leniwe zycie emeryta:) Oby Maluszkom spodobalo sie w brzusiu :)

Avocado - no napewno maluszkom spodoba sie u mamusi - gdzie beda mialy lepiej:tak: Teraz odpoczywaj, relaksuj sie i niech maluszki sie pieknie wgryzaja:-)

Kaśka i Avocado dbajcie o siebie i swoje maluszki w brzuszku, życzę, aby maluszki uwiły sobie gniazdko w Waszych brzuszkach na 9 m-cy.

Dziekuje Dziewczynki :-)Zawsze sobie tylko wyobrazalam, jak dziewczyny opisywaly, jakie to musi byc niesamowite uczucie uslyszec serduszko. To jest cos ,czego nie da sie opisac, trzeba to przezyc.Zycze tego z calego mojego serca wszystkim oczekujacym Dziwczynom na tym forum.
Teraz faktycznei ,czuje sie pewniej , by zrobic suwaczek.:-)

Avocado, super,ze juz jestes w domku. :-) A Maluszkom zyczye szybkiego i mocnego zagniezdzenia w brzusiu mamusi. Odpoczywaj kochana :-)

Agapl - serdecznie gratuluję :-) cieszę się, że Ci się udało i że słyszałaś już serduszko !!!!
Kinga za Ciebie również trzymam kciuki!!
Za pozostałe dziewczynki oczywiście też!!!

reklama
hej wszystkim! można dostać wiosną w twarz :-D chce się żyć!
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym, ściskam kciuki za oczekujące na wyniki, na stymulację, transferki itd.
....i działać dalej:) właśnie doczytałam,że wanda dziś została CRIOpijcą? super!żeby się udało tym razem!!!!!!
Ja czekam na środę, ale z racji tego,że dziś 14 dc, czyli dzień owulki, oraz pierwszy cykl po ciąży biochemicznej, poszłam na USG sprawdzić, co się tam dzieje.I tak, endometrium 0,7 mm, na jednym jajniku jakaś drobnica, a na drugi 3 pęcherzyki średnicy 1,4 do 1,6 cm.Tak sie zastanawiam, czy hormony ze stylumacji mogą jeszcze działać?czy co?Zwykle miałam 1 pęcherzyk, a teraz 3?dr powiedziała,że nie są to torbiele.No nic, zobaczymy w środę, co powiedzą w klinice i co będzie sie działo z tymi pęcholami.Ale nie jest to dziwne?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry