reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Zuzia kochana ja miałam robić wg planu jutro więc tylko jeden dzień różnicy. Gdyby sie udało to powinno coś drgnąć
Malinuś - ale w ani jednej klinice ( z tego co mi wiadomo) lekarz nigdy nie mówił nikomu nawet przy blastkach, żeby przed testem 10 dnia odstawić leki. Jak dla mnie to dziwne podejmowanie takiej decyzji i to tak szybko.
Oskaa
Witajcie Kochane :*
Przepraszam, ze ostatnio się nie udzielam, ale jakoś tak brak mi weny... a od dziś mam mdłości
Sylwia Kochana tulkam Cie mocno :* Skoro dr kazał dalej brać leki, to moze nie wszystko stracone. Moze na początku były dwa dzidziunie a został jeden i dlatego betka troche spadła. Trzymam &&&&&&&&&&&&
Malinuś Ty powtórz betę w 10dpt i nie odstawiaj leków. &&&&&&&&&&&&&&& :*
Kinga dobrze, ze dr już odpisał. Trzymam kciuki za maluszka &&&&&&&&&&&&&
Agapl super, że serduszko już słyszałaś cudnie Gratuluję. Duży Twój maluszek w porównaniu do mojego.
Za wszystkie mocno &&&&&&&&&&&& pozdrawiam i całuje :*
Przepraszam, ze ostatnio się nie udzielam, ale jakoś tak brak mi weny... a od dziś mam mdłości
Sylwia Kochana tulkam Cie mocno :* Skoro dr kazał dalej brać leki, to moze nie wszystko stracone. Moze na początku były dwa dzidziunie a został jeden i dlatego betka troche spadła. Trzymam &&&&&&&&&&&&
Malinuś Ty powtórz betę w 10dpt i nie odstawiaj leków. &&&&&&&&&&&&&&& :*
Kinga dobrze, ze dr już odpisał. Trzymam kciuki za maluszka &&&&&&&&&&&&&
Agapl super, że serduszko już słyszałaś cudnie Gratuluję. Duży Twój maluszek w porównaniu do mojego.
Za wszystkie mocno &&&&&&&&&&&& pozdrawiam i całuje :*
gosia__1983
Nie martw sie ja miałam progesteron jeszcze niższy bo 6,77 i lekarz mi zwiększył dawki leków bety nie robiłam w 7 dpt to nie wiemWitajcie
No, a ja ...pozytywnych wieści brak :-(- progesteron tylko 7,67 :-(, betka w 7 dniu - 0,7:-( (jeszcze niższa niż poprzednio w podobnym okresie - poprzednio 2,32 chociaż było). Najbardziej mnie martwi progesteron ( bo na betkę mogło być za wcześnie jeszcze u mnie). Nie robię sobie nadziei na pozytywne wyniki w sobotę już zbytnio. Mam kiepski nastrój. Wysłałam wyniki progesteronu do lekarza. No i czekam na jego decyzję odnośnie dawek leków.
Kinga_1
Dziewczyny, a w jakich odstępach czasowych przyjmujecie duphaston i luteinę?
gosia__1983
Mi jak miałam taki niski progesteron to zwiększył duphaston z 3x1 na 4x1 i luteina 3x2 na 3x3 to prawie tak samo jak tobie i na pewno bedzie dobrze zobaczyszMalinuś - pytam się, bo lekarz kazał mi zmienić dawki z 3 x 1 duphaston do 4 x 1, no i zamiast 3 x 1 utrogestan 100 mg na 3 x 3 luteina ( zapomniał, że ja mam utrogestan, a jemu nie zdarza się raczej zapominać). No i musiałam sobie przeliczyć, że wobec tego będę brała 3 x 2 utrogestan, bo i tak ponad 150 mg będzie to więcej progesteronu. Czekam na maila od niego. Ale już na wszelki wypadek zaaplikowałam sobie tak jak wymyśliłam.
Ps. Już dostałam maila i mam brać 3 x2 utrogestan.
Ps.2. Mam kochanego emka. Wiedział, że spsuł mi się humorek i kupił mi przepiękne różyczki jasno zielone mocno rozkwitnięte jakby ( taki gatunek znaczy się), a środki jakby malowane na czerwono. Cudne.
gosia__1983
ja biore o jednakowej porze czyli wszystko na razDziewczyny, a w jakich odstępach czasowych przyjmujecie duphaston i luteinę?
reklama
Kinga_1
Gosia_1983 - a co ile godzin bierzesz tabletki? Co 8 ?
Podziel się: