Evela.6
Fanka BB :)
Ślicznie te Twoje wyniki [emoji3590] gratulacjeMam wyniki 7dpt beta 57,1 progesteron 43,40. Jak myślicie?[emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie te Twoje wyniki [emoji3590] gratulacjeMam wyniki 7dpt beta 57,1 progesteron 43,40. Jak myślicie?[emoji848]
Extra gratulujęMam wyniki 7dpt beta 57,1 progesteron 43,40. Jak myślicie?
Przed punkcja ledwo siadałam. Czułam jakbym w podbrzuszu miała nadmuchany balon jeśli masz endometrium 15 mm to nie ma szans na transfer. Jeśli ci zaproponują to się nie zgadzaj bo wątpię żeby się udało. Takie endometrium może być już niereceptywne. Stracisz zarodek. Daj sobie odpocząć po stymulacji i punkcji. Podejdziesz za miesiąc lub dwa i zwiększysz szanse na powodzenieHej dziewczyny czy was przed punkcja też bolało podbrzusze i powiedzcie mi jakie trybie mieliście endometrium przed punkcja bo ja mam 15 i boję się że może jeszcze zgrubnac i nie zrobią mi transferu w tym cyklu
SUPCIO - a ja caly czas myslalam o tej twojej szyjce az mi sie raz przysnilo Julka bedzie slczna dziewczynką No kochana jak po polowkowych to juz zakupy dozwolone - ja tez pierwszy i jedyny zakup jaki zrobilam to dwie biale komody z ikei
Progesteron za wysoki mam nadzieje ze mi prolutex odstawia. Bo mam progesteron 120 to 3 trymestr ciąży. Stad mdłości :-)Już te mdłości?
33mln spokojnie wystarczy, nie wiem jakie ma resztę parametry ale mi to nie wyglada na jakiś czynnik męski klasyfikujący do in vitro odrazu. No, chyba, ze wiek twój No, ale jak pisałam nie znam reszty parametrów.Całkowita ilość plemników to w tej chwili 33mln, więc nadal zaniżona, ale pierwsze miał 12 mln. Ruch też leżał i kwiczał, teraz w w normie(a nawet ciut ponad dolne granice). Doktor jeszcze nie widziała jego wyników, ale mówiła że "wezmą plemnik i wsadzą do komórki" więc pomyślałam, że to ICSI. IMSI chyba jest podobną metodą.
Myślałam, że w tym miesiącu ruszymy, ale niestety mój transfer wypadł by w święta. Czekam bardzo, mąż już narzeka że tylee tego musi codziennie brać, a ja powtarzam wytrzymaj jeszcze miesiąc. Wiem, powinnam się cieszyć że w ogóle chce tyle czasu zażywać. Jakbym wstawiła zdjęcie z naszymi suplami (a szczególnie jego) to pewnie niektórzy by się za głowę złapali. Ale to daje mi poczucie, że robię co mogę, żeby coś poprawić, bo jego zaniżone parametry plus mój wiek to nie najlepsza mieszanka. A KD nie wchodzi w grę, mój M. kategorycznie odmówił, ja właściwie nie wiem jakie mam zdanie. Być może gdyby okazało się, że to jedyna droga, to bym rozważała, ale teraz szczerze mówiąc boję się nawet o tym myśleć.
Slicznie jest:-) to crio było? Jeżeli tak to piękny progesteron:-)Mam wyniki 7dpt beta 57,1 progesteron 43,40. Jak myślicie?
Niby mówi się ze norma jest 12 mm, ale do transferu raczej nie dopuszczają gdy progesteron nadnerczowy jest powyżej 1,5 i jest hiperka bądź ryzyko, a u Ciebie jakoś dłużej trwała stymulacja? Jeżeli tak to może jakieś przedojrzale to endonetrium. Chociaż ja nie wiem jakie miałam, bo generalnie raczej się tym Lekarze nie dzielą:-)Hej dziewczyny czy was przed punkcja też bolało podbrzusze i powiedzcie mi jakie trybie mieliście endometrium przed punkcja bo ja mam 15 i boję się że może jeszcze zgrubnac i nie zrobią mi transferu w tym cyklu
Hej dziewczyny mam pytanie jestem po in vitro crio miałam na cyklu sztucznym. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży. Przyjmuję leki utrogestan 3 x 1 duphaston 3 x 1 prolutex1x1. Doktor z kliniki który zajmował się całą procedurą kazał odstawić mi estrofem w 8 tygodniu ciąży Zastanawiam się czy to nie zbyt wcześnie? Do którego tygodnia ciąży zazywalyscie estrofem Oczywiście chodzi mi o cyklu sztuczny. Pozdrawiam