reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Joasek
Ja mialam transfer dzien pozniej (4.12) i tez na naturalnym, pozno owu byla.
Jaka masz obstawe lekow? Blastka? Kiedy test robisz??✊🏻✊🏻✊🏻
Doczytalam
Tez mam ostatni zarodek, 5BB.
No to ciezkie pare dni....
P
Zarodek 5.1.2, i na naturalnym cyklu.

Przed transferem miałam tylko utrogestan 2x200. Po transferze do utrogestanu dodano mi Duphaston 2x1.
A transfer miałam 2.12.

A Ty z jaką obstawą idziesz?

Mi jutro przypada termin @ i faktycznie coś tam mnie pobolewa...i jakaś taka wzdęta trochę jestem.... testować kazali mi 15.12, ale nie wiem czy dam radę tak długo wytrzymać.... zobaczymy w każdym bądź razie sikańców jeszcze nie mam kupionych 🤣🤣🤣 by mnie nie kusiło hihihi bo bez sensu się nakręcać 🤷‍♀️

reklama
Zarodek 5.1.2, i na naturalnym cyklu.

Przed transferem miałam tylko utrogestan 2x200. Po transferze do utrogestanu dodano mi Duphaston 2x1.
A transfer miałam 2.12.

A Ty z jaką obstawą idziesz?

Mi jutro przypada termin @ i faktycznie coś tam mnie pobolewa...i jakaś taka wzdęta trochę jestem.... testować kazali mi 15.12, ale nie wiem czy dam radę tak długo wytrzymać.... zobaczymy w każdym bądź razie sikańców jeszcze nie mam kupionych 🤣🤣🤣 by mnie nie kusiło hihihi bo bez sensu się nakręcać 🤷‍♀️

Przepraszam ja mialam transfer 3.12 (czwartek)
Dostalam tak samo ten ultrogestan ale od razu w domu odpalilam wszelkie luteiny i duphastony jakie mam
Dodalam sobie od 2dc 1 x 2
Mg Tabletke estrofemu

Plus zalecenia od Immuno
Heparyna
Encorton i accofil
Bralam tez relanium 2 dni

No i nic... zostaje czekac

Ja na sikance mam za slabe nerwy 😬

A jak to jest z tym crinone to jest żel ? To się jakoś odmierza? Głupie pytanie ale nie kumam ;-) jak by to aplikować.
20201206_213110.jpg
20201206_213126.jpg
crinone to żel w jednorazowych aplikatorach .
Wkładasz, nacisjasz i gotowe 😁

Przepraszam ja mialam transfer 3.12 (czwartek)
Dostalam tak samo ten ultrogestan ale od razu w domu odpalilam wszelkie luteiny i duphastony jakie mam
Dodalam sobie od 2dc 1 x 2
Mg Tabletke estrofemu

Plus zalecenia od Immuno
Heparyna
Encorton i accofil
Bralam tez relanium 2 dni

No i nic... zostaje czekac

Ja na sikance mam za slabe nerwy 😬
Ale bo tym utrogestanie to galoty ciągle mokre 🙈🤣🤣🤣

reklama
Do góry