reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Widziałam zdjęcia tej strzykawki wyglada zacnie :-) a tak serio to chyba nie o grubość igły chodzi tylko o ból po wstrzyknięciu. Jakieś 10min po skóra się odbarwia i robi się taka biała plama 3x3 cm a ona potem czerwienieje i puchnie i boli już drugi dzień „placek”
no to faktycznie może tak reagujesz. u mnie generalnie spoko. czasami jakieś małe siniaczki miałam. więc no Ci z może taki urok Twój. maszeruje tym progesteronem z każdej strony. ja ciekawa jestem ile mi wyjdzie. od 4 dni już nie mam prolutexu.

reklama
2×200 utrogestan i 2×duphaston
Ja mam 3x1 lutinus 100mg i od 3dpt prolutex włączyli mi 25mg raz dziennie. To chyba nie jest duzo... A u mnie brzuch pobolewa czasem jak na @. Generalnie gdyby nie te ślady po zastrzykach to supcio, bo po luteinie PodJezykowej miałam okropne mdłości i zgagę. To teraz mi zmienili leki przy tym transferze. A jak u Ciebie?

no to faktycznie może tak reagujesz. u mnie generalnie spoko. czasami jakieś małe siniaczki miałam. więc no Ci z może taki urok Twój. maszeruje tym progesteronem z każdej strony. ja ciekawa jestem ile mi wyjdzie. od 4 dni już nie mam prolutexu.
Narazie oby do 10dpt przerwać z tym prolutexem a nawet mniej bo 10dpt rano hcg to zastrzyk Popołudniu zrobię :p jeszcze 5 zastrzyków 🤦‍♀️
A Ty jak się czujesz..?

reklama
Ja mam 3x1 lutinus 100mg i od 3dpt prolutex włączyli mi 25mg raz dziennie. To chyba nie jest duzo... A u mnie brzuch pobolewa czasem jak na @. Generalnie gdyby nie te ślady po zastrzykach to supcio, bo po luteinie PodJezykowej miałam okropne mdłości i zgagę. To teraz mi zmienili leki przy tym transferze. A jak u Ciebie?
Mnie jakby też trochę brzuch pobolewa i często czuje jakby był napięty. Jutro przypadalby mi 1dc. może to dlatego.....

Do góry