reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
mdli mnie.... żołądek mam w gardle....
Mdłości poranne czy już przeszły w całodobowe? Najgorzej to ja miałam jak nic nie jedlam w 6tc chyba na badania jechałam. Głodna byłam i wtedy najgorzej. Zdarzyłam wysiąść z autobusu i pawik do śmietnika buehehe a potem z podniesioną głową się ulotniłam. A jak ktoś coś gadał - tryb ignor i do przodu;-)

Mdłości poranne czy już przeszły w całodobowe? Najgorzej to ja miałam jak nic nie jedlam w 6tc chyba na badania jechałam. Głodna byłam i wtedy najgorzej. Zdarzyłam wysiąść z autobusu i pawik do śmietnika buehehe a potem z podniesioną głową się ulotniłam. A jak ktoś coś gadał - tryb ignor i do przodu;-)
no gorzej jest z rana. ale żołądek czuje cały dzień. nie wymiotuje w ogóle. tego typu mdłości są mi obce, wcześniej aż tak nie było. no nic, do wyrwania byle coś z tego było :)

4dpt A dziś 25dc.... A cykle mam zwykle co 26 dni. Kazali mi testować 15.12... Ale nie wiem czy wcześniej nie zrobię testu....
No ja się staram wytrwać do 12.12 ale chyba 6dpt chociaż progesteron zrobię. Qurcze czy ja dam rade tylko progesteron zrobić:-) teoretycznie 6dpt hcg już powinno być bo potem to już szanse maleją. A jakie zarodki miałaś podane? Jakiej klasy? Bo jak 5 albo 6 to już powinno być :-)

A ile tak by musiał wynosić ten progesteron? Powiem szczerze, że 5 lat temu, w pierwszej ciąży nigdy nie badalam tego poziomu, bo lekarz mi nic nie powiedział.. 😱
W dniu transferu minimum 10 ja miałam 15
Ja potem w 6dpt miałam 28.6 w 8dpt 15,13 I wtedy mi dołożyli w 10 dpt 20 w 17 dpt 22 w 27 dpt 35 w 36 dpt 40 I to jest 8+0 I zaczynam odstawić teraz mam zbadać 9+2

No ja się staram wytrwać do 12.12 ale chyba 6dpt chociaż progesteron zrobię. Qurcze czy ja dam rade tylko progesteron zrobić:-) teoretycznie 6dpt hcg już powinno być bo potem to już szanse maleją. A jakie zarodki miałaś podane? Jakiej klasy? Bo jak 5 albo 6 to już powinno być :-)
Tylko 1 zarodek 5.1.2, a Ty?

reklama
Do góry