A ile tak by musiał wynosić ten progesteron? Powiem szczerze, że 5 lat temu, w pierwszej ciąży nigdy nie badalam tego poziomu, bo lekarz mi nic nie powiedział..Ty chyba miałaś cykl naturalny to tym się wspomagasz , ale tak raczej małe dawki .
Poziom badalas ?
reklama
To który to dpt u Ciebie? Bo u mnie 4dpt? Niby 23dc. A kiedy testujesz?Mnie jakby też trochę brzuch pobolewa i często czuje jakby był napięty. Jutro przypadalby mi 1dc. może to dlatego.....
4dpt A dziś 25dc.... A cykle mam zwykle co 26 dni. Kazali mi testować 15.12... Ale nie wiem czy wcześniej nie zrobię testu....To który to dpt u Ciebie? Bo u mnie 4dpt? Niby 23dc. A kiedy testujesz?
Mdłości poranne czy już przeszły w całodobowe? Najgorzej to ja miałam jak nic nie jedlam w 6tc chyba na badania jechałam. Głodna byłam i wtedy najgorzej. Zdarzyłam wysiąść z autobusu i pawik do śmietnika buehehe a potem z podniesioną głową się ulotniłam. A jak ktoś coś gadał - tryb ignor i do przodu;-)mdli mnie.... żołądek mam w gardle....
Pchełka216
Fanka BB :)
no gorzej jest z rana. ale żołądek czuje cały dzień. nie wymiotuje w ogóle. tego typu mdłości są mi obce, wcześniej aż tak nie było. no nic, do wyrwania byle coś z tego byłoMdłości poranne czy już przeszły w całodobowe? Najgorzej to ja miałam jak nic nie jedlam w 6tc chyba na badania jechałam. Głodna byłam i wtedy najgorzej. Zdarzyłam wysiąść z autobusu i pawik do śmietnika buehehe a potem z podniesioną głową się ulotniłam. A jak ktoś coś gadał - tryb ignor i do przodu;-)
No ja się staram wytrwać do 12.12 ale chyba 6dpt chociaż progesteron zrobię. Qurcze czy ja dam rade tylko progesteron zrobić:-) teoretycznie 6dpt hcg już powinno być bo potem to już szanse maleją. A jakie zarodki miałaś podane? Jakiej klasy? Bo jak 5 albo 6 to już powinno być :-)4dpt A dziś 25dc.... A cykle mam zwykle co 26 dni. Kazali mi testować 15.12... Ale nie wiem czy wcześniej nie zrobię testu....
To trzymam kciuki, żeby się bardziej nie rozkręciło;-)z tymi Mdłościamino gorzej jest z rana. ale żołądek czuje cały dzień. nie wymiotuje w ogóle. tego typu mdłości są mi obce, wcześniej aż tak nie było. no nic, do wyrwania byle coś z tego było
Ewunka
Fanka BB :)
W dniu transferu minimum 10 ja miałam 15A ile tak by musiał wynosić ten progesteron? Powiem szczerze, że 5 lat temu, w pierwszej ciąży nigdy nie badalam tego poziomu, bo lekarz mi nic nie powiedział..
Ja potem w 6dpt miałam 28.6 w 8dpt 15,13 I wtedy mi dołożyli w 10 dpt 20 w 17 dpt 22 w 27 dpt 35 w 36 dpt 40 I to jest 8+0 I zaczynam odstawić teraz mam zbadać 9+2
Tylko 1 zarodek 5.1.2, a Ty?No ja się staram wytrwać do 12.12 ale chyba 6dpt chociaż progesteron zrobię. Qurcze czy ja dam rade tylko progesteron zrobić:-) teoretycznie 6dpt hcg już powinno być bo potem to już szanse maleją. A jakie zarodki miałaś podane? Jakiej klasy? Bo jak 5 albo 6 to już powinno być :-)
reklama
O to szybki :-) u mnie dwa 4.1.1Tylko 1 zarodek 5.1.2, a Ty?
Podziel się: