Od początku;(Do transferu mam lutinusa 3x1 a od 3dpt prolutex wiec tak podobnie do poprzednich. Mało mi dali tego progesteronu.
A Ty do krio? Czy od początku startujesz jak Ja:-(
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
A dobrze córcia nawet daje mi pospać. Mamy z dwa cyckowania w nocy Zastanawiam się kiedy mi ten czas zleciałA jak Ty się czujesz młoda mamusiu? :-)
codziennie dziękuje za ten mały cud
A za Ciebie mamuśka trzymam kciuki Za twixy
Ostatnia edycja:
Ruda08
Dzwoń ) z tego co pamietam do @Liliana87 i @Czarna1985 były u dr Cze.chaDzięki. Zadzwonię w poniedziałek i zapytam jak to tam wygląda.
Jak dziecioczek ???
Będę tutaj zaglądać i oczekuje samych dobrych wieści !!
A mój dzieciolek dobrze Właśnie zasnęła przy cycku i zastanawiam się czy się uda odłożyć czy mnie oszukuje
Wiem, że Ty też się doczekasz
Zdrówka dla córeczki :-) i dla mamusi, żeby sile miała w nocy wstawać.A dobrze córcia nawet daje mi pospać. Mamy z dwa cyckowania w nocy Zastanawiam się kiedy mi ten czas zleciał
codziennie dziękuje za ten mały cud
A za Ciebie mamuśka trzymam kciuki Za twixy
Jakos przerażają mnie bliźniaki, ale już tyle razy brałam dwa zarodki i nawet ciąży nie było wiec zobaczymy czy zostanie któryś ze mną.
Przykro mi jakoś Ci to zleci. Trzymam kciuki za różową pupcieOd początku;(
JestemMama!
@Wesoła_Aga jak tam po wizycie?? Nie wiem czy nie pisałaś czy nie mogę się doszukać twojej wiadomości
JestemMama!
Czesc dziewczyny.
Nie bylo mnie tu od....hmmm chyba od sierpnia.Czytslam Was nawet z niektorymi pisalam.
W lipcu przeszlam przez 1 invitro,ktore zakonczylo sie porazka.Bylam zalamana.Bo dlaczego nie wyszlo skoro i u mnie i u meza wszystko gra.Zalamalam sie tym nardziej ze nie mislam mrozakow to co bylo to mi podali-2 zarodki.Musialam przechodzic wszystko od poczatku.Wyprodukowalam niestety nie wiele bo 5 w tym zaplodnilo sie 4 a przezylo 3.Podali mi 2 wiec mam jednego mrozaka.
A teraz najwazniejsze-jestem w 12+2 tyg.ciazyJest jedno malenstwo.Jestem juz po prenatalnych i wszystko jest super.Prawdopodobnie bedzie corcia-ku radosci meza
Kochane nie poddawajcie sie bo warto walczyc.Ja po 4 latach w koncu jestem najszczesliwa na swiecie a relacje z mezem nie byly nigdy lepsze niz teraz.On jest najszczesliwszym facetem ewerA porod mam na 16 czerwca czyli 5 dni po naszej 5 rocznicy.
Chcialam jeszcze powiedziec ze bole brzucha-nawet te ogromne-po transferze nie oznaczaja niczego zlego a moga wrecz przeciwnie tak jak w moim przypadku.
Nie bylo mnie tu od....hmmm chyba od sierpnia.Czytslam Was nawet z niektorymi pisalam.
W lipcu przeszlam przez 1 invitro,ktore zakonczylo sie porazka.Bylam zalamana.Bo dlaczego nie wyszlo skoro i u mnie i u meza wszystko gra.Zalamalam sie tym nardziej ze nie mislam mrozakow to co bylo to mi podali-2 zarodki.Musialam przechodzic wszystko od poczatku.Wyprodukowalam niestety nie wiele bo 5 w tym zaplodnilo sie 4 a przezylo 3.Podali mi 2 wiec mam jednego mrozaka.
A teraz najwazniejsze-jestem w 12+2 tyg.ciazyJest jedno malenstwo.Jestem juz po prenatalnych i wszystko jest super.Prawdopodobnie bedzie corcia-ku radosci meza
Kochane nie poddawajcie sie bo warto walczyc.Ja po 4 latach w koncu jestem najszczesliwa na swiecie a relacje z mezem nie byly nigdy lepsze niz teraz.On jest najszczesliwszym facetem ewerA porod mam na 16 czerwca czyli 5 dni po naszej 5 rocznicy.
Chcialam jeszcze powiedziec ze bole brzucha-nawet te ogromne-po transferze nie oznaczaja niczego zlego a moga wrecz przeciwnie tak jak w moim przypadku.
kolor nadzieji
Gratuluję kochana tak się cieszę że ci się udało[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Czesc dziewczyny.
A teraz najwazniejsze-jestem w 12+2 tyg.ciazy[emoji1768]Jest jedno malenstwo.Jestem juz po prenatalnych i wszystko jest super.Prawdopodobnie bedzie corcia-ku radosci meza[emoji175][emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
Kochane nie poddawajcie sie bo warto walczyc.Ja po 4 latach w koncu jestem najszczesliwa na swiecie a relacje z mezem nie byly nigdy lepsze niz teraz.On jest najszczesliwszym facetem ewer[emoji16]A porod mam na 16 czerwca czyli 5 dni po naszej 5 rocznicy.
reklama
Evela.6
W niedzielę nie robią punkcji ani transferów@Caro♤♤♤♤ Jeśli chodzi o Invicte Gdańsk to polecam doktora Hajd..nek. Robiłam teraz druga stymulację. Super mnie wystymulowal. Mam sześć zarodkow, badam je teraz genetycznie. Za pierwszym podejściem miałam dwie blastocysty, więc jest progres. A jeśli chodzi o invicte i punkcję, to raczej robią ja każdego dnia, ja ostatnio miałam punkcje będąc tylko sama, a dzień wcześniej 15 osób bylo. Także mega mi się udało.
Podziel się: