reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze @annemarie i @Aduś16 gdzieś się czają. Pisać co u was.
Oj tam ,oj tam...ja jeszcze nie mam sie czym chwalic😉😉😉

wlazlam wieczorem czujac ,ze @kate_p7 cos knuje i mialam nosa
Kacha,ktos z tego na pewno bedzie,na medal stymulacja zrobiona.Teraz daj sie do kaloryfera kajdankami przyczepic,bo ja juz cie w pon na Becie widze😂😂😂

Proszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .
✊ jesteśmy blisko z terminami chyba:). który to dokładnie u Ciebie? no i teraz oswieccie mnie . mówi się że jest się w 6 tyg. jak się ma np. 5.3. czy 6.3. bo 5.3 to skończony 5 tydzień ale w zasadzie już 6:) ot tak z rana ;) podobno to zawsze jest mylące. ja np. myślę sobie że teraz jestem w 7 tyg. tzn.6.2 skonczone 6 i 2 dni.

✊ jesteśmy blisko z terminami chyba:). który to dokładnie u Ciebie? no i teraz oswieccie mnie . mówi się że jest się w 6 tyg. jak się ma np. 5.3. czy 6.3. bo 5.3 to skończony 5 tydzień ale w zasadzie już 6:) ot tak z rana ;) podobno to zawsze jest mylące. ja np. myślę sobie że teraz jestem w 7 tyg. tzn.6.2 skonczone 6 i 2 dni.
Skonczylas 6 ,zaczelas siodmy.Zalezy od lekarza jak to widzi.I tak i tak jest poprawnie.

reklama
Do góry