reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze @annemarie i @Aduś16 gdzieś się czają. Pisać co u was.
Oj tam ,oj tam...ja jeszcze nie mam sie czym chwalic😉😉😉

wlazlam wieczorem czujac ,ze @kate_p7 cos knuje i mialam nosa
Kacha,ktos z tego na pewno bedzie,na medal stymulacja zrobiona.Teraz daj sie do kaloryfera kajdankami przyczepic,bo ja juz cie w pon na Becie widze😂😂😂

Proszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .
✊ jesteśmy blisko z terminami chyba:). który to dokładnie u Ciebie? no i teraz oswieccie mnie . mówi się że jest się w 6 tyg. jak się ma np. 5.3. czy 6.3. bo 5.3 to skończony 5 tydzień ale w zasadzie już 6:) ot tak z rana ;) podobno to zawsze jest mylące. ja np. myślę sobie że teraz jestem w 7 tyg. tzn.6.2 skonczone 6 i 2 dni.

✊ jesteśmy blisko z terminami chyba:). który to dokładnie u Ciebie? no i teraz oswieccie mnie . mówi się że jest się w 6 tyg. jak się ma np. 5.3. czy 6.3. bo 5.3 to skończony 5 tydzień ale w zasadzie już 6:) ot tak z rana ;) podobno to zawsze jest mylące. ja np. myślę sobie że teraz jestem w 7 tyg. tzn.6.2 skonczone 6 i 2 dni.
Skonczylas 6 ,zaczelas siodmy.Zalezy od lekarza jak to widzi.I tak i tak jest poprawnie.

reklama
Do góry