No co Ty! Ja już kupiłam dwa, żeby wspierać moje szaleństwo ;-)Ja się zastanawiam czy testów w weekend nie kupić by mieć na przyszły tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co Ty! Ja już kupiłam dwa, żeby wspierać moje szaleństwo ;-)Ja się zastanawiam czy testów w weekend nie kupić by mieć na przyszły tydzień
A to się Palasz spisałU nas było duzo komórek do zapłodnienia bo 16 było dojrzałych zapłodnilo się tylko 8 i z tych mamy 8 blastocyst 3x4AA 3x3AB, 3BB i 3BC. Teraz mam w brzuchu 4AAx2. Pisze, żeby pokazać ze za każdym razem kest inaczej. Gdy podchodziliśmy pierwszy raz mieliśmy morule non stop, potem druga procedura na 6 komórek tylko jedna blastocysta, potem na 7 komórek dwie blastocysty takie które warto było transferować.
No powiem Ci, ze obiecał i zrobił dobrze:-) wiedziałam, ze jest dobry, ale przeszedł sam siebie :-)A to się Palasz spisał
Tak może być. W nowym roku już muszę coś ruszyć, bo czas ucieka nieubłaganieNo ja Cię ledwo ledwo pamiętam . Tak przez mgłę .
Szykuj się szykuj, może razem się poklujemy ❤
Dzięki. Zadzwonię w poniedziałek i zapytam jak to tam wygląda.@Caro♤♤♤♤ wydaje mi się, że chyba najlepiej „uderzać” do Game.ty i dużo się naczytałam o dr Cze.chu i dr Śliw.ickim
Ja chodziłam do Gł..ka , ostatnia stymulacja też fajnie poszła 9 komórek, z czego 5 zarodków, ale 4 transfery ,5 zarodków i dalej nie ma dzidzi ;(@Caro♤♤♤♤ Jeśli chodzi o Invicte Gdańsk to polecam doktora Hajd..nek. Robiłam teraz druga stymulację. Super mnie wystymulowal. Mam sześć zarodkow, badam je teraz genetycznie. Za pierwszym podejściem miałam dwie blastocysty, więc jest progres. A jeśli chodzi o invicte i punkcję, to raczej robią ja każdego dnia, ja ostatnio miałam punkcje będąc tylko sama, a dzień wcześniej 15 osób bylo. Także mega mi się udało.
A tak się zastanawiam. jak jest blastka 3 to transferuja taka czy czekają aż się jeszcze trochę rozwinie? Kiedy się implantuje taka?No powiem Ci, ze obiecał i zrobił dobrze:-) wiedziałam, ze jest dobry, ale przeszedł sam siebie :-)
O ja, pięknie. Zobaczysz raz się udało to i teraz w końcu się powiedzie.Ważne, żeby efekt był, ale mi by brakowało cierpliwości. Człowiek już nie ma siły na kolejne upadki. Chociaż powiem Ci, ze to taka loteria z tym in vitro teraz u nas jeszcze inaczej wyszło z tej stymulacji. Mamy jeszcze 6 blastocyst zamrożonych z czego 5 najwyższej klasy. A u nas zawsze odwrotnie było brak zarodków ale jak były to ciąża. Teraz piękne zarodki i pewnie wynik identyczny.
Mi dopiero kazali testować 15.12 nie wytrzymam tak długoNo co Ty! Ja już kupiłam dwa, żeby wspierać moje szaleństwo ;-)