reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Zdrówka dla córeczki :-) i dla mamusi, żeby sile miała w nocy wstawać.
Jakos przerażają mnie bliźniaki, ale już tyle razy brałam dwa zarodki i nawet ciąży nie było wiec zobaczymy czy zostanie któryś ze mną.😘
Dziękujemy ;)
Oszukała mnie i przed chwilą dopiero zasnęła 😂

Rozumiem, ale wierzyć trzeba ! Jak nie dwa to jeden😁 a jak nie te to następne ☺️ Przeczytałam, że masz pokaźną armię ✊🏻 Któryś na pewno da radę 😘

reklama
Już co nieco opisałam :-) To był trudny czas i jakoś do transferu nie wierzyłam, ze coś przeżyje. Teraz zastanawiam się kiedy testować? Czy szaleć i 5dpt albo 6dpt:p Chociaż 10dpt jest wiążące wiec nie wiem czy w ogóle nie olać tematu i zrobić 10dpt będzie czarno na białym.
No to popłynęłaś... Tak bez słowa... 😉
Trzymam kciuki z całych sił ✊✊✊

Jejciu ale się rozpisały...

Ogarniam posty...

Hej,
Niewiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta ;)
Powoli zbieram się do kolejnej już 5 próby i 3 stymulacji. Wcześniej invicta ale rozważam czy czegoś nie zmienić chociaż strach ;)
Ktoś poleca jakaś klinikę z Trójmiasta i jakiegoś lekarza ?? Będę wdzięczna za opinie

Powodzonka !!

Ja Cie pamiętam słonko !

Kiedy ruszasz do boju??

No dzięki dzięki ale tutaj raczej będzie dupa... Czuję się tak samo jak przy poprzednich nieudanych i jakoś to po prostu wiem... Testuje 13dpt dopiero i ch*j. Nie będę się stresować niepotrzebnie czy zaskoczyło czy nie i sprawdzać 500 razy na tym etapie.. Wykupiłam wszystkie leki dzisiaj mimo wszystko i wydałam sobie 500 zł. A co k*@wa. Oraz tampony i podpaski w razie gigantycznej rzezi okresowej po zerowej becie. Jestem przygotowana na wszystko. Przynajmniej w teorii 😉

Trzymam kciuki za te Twoje torbiele, żeby sobie poszły w pi*du 😘

Oj bolesne te recepty to fakt...

TEż mam zapas podpasek :D

Dziewczyny jestem w szoku. Właśnie oglądam tvn 24. Mówią o tym, że pewna para adoptowala zarodek, który był zamrożony 27 lat. Urodziło się zdrowe dziecko. A w Gamecie kiedyś urodził się 17 letni zarodek.

Nie wiedziałam, że tak długo mogą być mrożone zarodki. 🙂

No podobno 20 lat przechwują a po 20 latach mogą bez czyjejś zgody dać zarodek jakiejś parze ;)

@Wesoła_Aga jak tam po wizycie?? Nie wiem czy nie pisałaś czy nie mogę się doszukać twojej wiadomości 🤔🤔🤔🤔

Relacja za 5... 4... 3... 2.... 1....

Teraz troszkę o mnie...

@Evela.6 proszę o wspisanie na wizytę na wtorek ...

Ogólnie nie ma rewelki... 4 jojca po 10 mm ( o endo nie zapytałam głupia ja). Lece od jutra z 3 zastrzykami :eek::eek: ten menopur to jakaś masakra :D mam nadzieje, że dobrze go przygotowałam...

4 stówki pufff ! w niebo !

Punkcja przewidziana za tydzień, nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, ale mam rewelke bo czwartek piątek sobota pracuje 🤪🤪🤪 Już słyszę tą euforię w głosie szefowej... na wieść nie będzie mnie :D

Wszystkim dziękuje za kciuki !! Naprawdę mi pomogły !!

Teraz troszkę o mnie...

@Evela.6 proszę o wspisanie na wizytę na wtorek ...

Ogólnie nie ma rewelki... 4 jojca po 10 mm ( o endo nie zapytałam głupia ja). Lece od jutra z 3 zastrzykami :eek::eek: ten menopur to jakaś masakra :D mam nadzieje, że dobrze go przygotowałam...

4 stówki pufff ! w niebo !

Punkcja przewidziana za tydzień, nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, ale mam rewelke bo czwartek piątek sobota pracuje 🤪🤪🤪 Już słyszę tą euforię w głosie szefowej... na wieść nie będzie mnie :D

Wszystkim dziękuje za kciuki !! Naprawdę mi pomogły !!
Wiedziałam, po prostu wiedziałam 🥰🥰🥰 ja to chyba czarownica jestem 🤣🤣🤣🤣❤️ jej jak się ciesze 🥰🥰🥰😍❤️

Proszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .

Wiedziałam, po prostu wiedziałam 🥰🥰🥰 ja to chyba czarownica jestem 🤣🤣🤣🤣❤ jej jak się ciesze 🥰🥰🥰😍

Dziękuje Ci. Twój optymizm naprawdę mi pomógł ! Bardzo mi pomogłaś !

Chociaż z tych emocji i ciekawości nawet siku nie zrobiłam i wleciałam od razu na fotel :D :D :D

Proszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .

Trzymamyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! !

reklama
Dziękuje Ci. Twój optymizm naprawdę mi pomógł ! Bardzo mi pomogłaś !

Chociaż z tych emocji i ciekawości nawet siku nie zrobiłam i wleciałam od razu na fotel :D :D :D

Trzymamyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! !
Jak już mówiłam wcześniej, grudzień to miesiąc spełniania marzeń ❤️✊✊✊✊ więc i nasze się spełnia ✊✊✊ trzymam cały czas kciuki ✊✊✊ już teraz musi być dobrze ✊✊✊✊ uda się każdej z nas ❤️ Wierzę w to, naprawdę, wierzę i z calego serca trzymam kciuki za każdą z nas ✊✊✊ ( Boże aż sama nie wierzę ze ja taka spokojna 🙈 aż chwilami sama siebie nie poznaje 😱🤣🤣🤣🙈) @Agata32! Trzymam z całych sił ✊✊✊✊✊ musi być dobrze ❤️ daj znać od razu po wizycie ✊✊✊✊✊✊✊

Do góry