reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zdrówka dla córeczki :-) i dla mamusi, żeby sile miała w nocy wstawać.
Jakos przerażają mnie bliźniaki, ale już tyle razy brałam dwa zarodki i nawet ciąży nie było wiec zobaczymy czy zostanie któryś ze mną.😘
Dziękujemy ;)
Oszukała mnie i przed chwilą dopiero zasnęła 😂

Rozumiem, ale wierzyć trzeba ! Jak nie dwa to jeden😁 a jak nie te to następne ☺️ Przeczytałam, że masz pokaźną armię ✊🏻 Któryś na pewno da radę 😘

reklama
Już co nieco opisałam :-) To był trudny czas i jakoś do transferu nie wierzyłam, ze coś przeżyje. Teraz zastanawiam się kiedy testować? Czy szaleć i 5dpt albo 6dpt:p Chociaż 10dpt jest wiążące wiec nie wiem czy w ogóle nie olać tematu i zrobić 10dpt będzie czarno na białym.
No to popłynęłaś... Tak bez słowa... 😉
Trzymam kciuki z całych sił ✊✊✊

Jejciu ale się rozpisały...

Ogarniam posty...

Hej,
Niewiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta ;)
Powoli zbieram się do kolejnej już 5 próby i 3 stymulacji. Wcześniej invicta ale rozważam czy czegoś nie zmienić chociaż strach ;)
Ktoś poleca jakaś klinikę z Trójmiasta i jakiegoś lekarza ?? Będę wdzięczna za opinie

Powodzonka !!

Ja Cie pamiętam słonko !

Kiedy ruszasz do boju??

No dzięki dzięki ale tutaj raczej będzie dupa... Czuję się tak samo jak przy poprzednich nieudanych i jakoś to po prostu wiem... Testuje 13dpt dopiero i ch*j. Nie będę się stresować niepotrzebnie czy zaskoczyło czy nie i sprawdzać 500 razy na tym etapie.. Wykupiłam wszystkie leki dzisiaj mimo wszystko i wydałam sobie 500 zł. A co k*@wa. Oraz tampony i podpaski w razie gigantycznej rzezi okresowej po zerowej becie. Jestem przygotowana na wszystko. Przynajmniej w teorii 😉

Trzymam kciuki za te Twoje torbiele, żeby sobie poszły w pi*du 😘

Oj bolesne te recepty to fakt...

TEż mam zapas podpasek :D

Dziewczyny jestem w szoku. Właśnie oglądam tvn 24. Mówią o tym, że pewna para adoptowala zarodek, który był zamrożony 27 lat. Urodziło się zdrowe dziecko. A w Gamecie kiedyś urodził się 17 letni zarodek.

Nie wiedziałam, że tak długo mogą być mrożone zarodki. 🙂

No podobno 20 lat przechwują a po 20 latach mogą bez czyjejś zgody dać zarodek jakiejś parze ;)

@Wesoła_Aga jak tam po wizycie?? Nie wiem czy nie pisałaś czy nie mogę się doszukać twojej wiadomości 🤔🤔🤔🤔

Relacja za 5... 4... 3... 2.... 1....

Teraz troszkę o mnie...

@Evela.6 proszę o wspisanie na wizytę na wtorek ...

Ogólnie nie ma rewelki... 4 jojca po 10 mm ( o endo nie zapytałam głupia ja). Lece od jutra z 3 zastrzykami :eek::eek: ten menopur to jakaś masakra :D mam nadzieje, że dobrze go przygotowałam...

4 stówki pufff ! w niebo !

Punkcja przewidziana za tydzień, nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, ale mam rewelke bo czwartek piątek sobota pracuje 🤪🤪🤪 Już słyszę tą euforię w głosie szefowej... na wieść nie będzie mnie :D

Wszystkim dziękuje za kciuki !! Naprawdę mi pomogły !!

Teraz troszkę o mnie...

@Evela.6 proszę o wspisanie na wizytę na wtorek ...

Ogólnie nie ma rewelki... 4 jojca po 10 mm ( o endo nie zapytałam głupia ja). Lece od jutra z 3 zastrzykami :eek::eek: ten menopur to jakaś masakra :D mam nadzieje, że dobrze go przygotowałam...

4 stówki pufff ! w niebo !

Punkcja przewidziana za tydzień, nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, ale mam rewelke bo czwartek piątek sobota pracuje 🤪🤪🤪 Już słyszę tą euforię w głosie szefowej... na wieść nie będzie mnie :D

Wszystkim dziękuje za kciuki !! Naprawdę mi pomogły !!
Wiedziałam, po prostu wiedziałam 🥰🥰🥰 ja to chyba czarownica jestem 🤣🤣🤣🤣❤️ jej jak się ciesze 🥰🥰🥰😍❤️

Proszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .

Wiedziałam, po prostu wiedziałam 🥰🥰🥰 ja to chyba czarownica jestem 🤣🤣🤣🤣❤ jej jak się ciesze 🥰🥰🥰😍

Dziękuje Ci. Twój optymizm naprawdę mi pomógł ! Bardzo mi pomogłaś !

Chociaż z tych emocji i ciekawości nawet siku nie zrobiłam i wleciałam od razu na fotel :D :D :D

Proszę was trzymajcie jutro za mnie kciuki i za mojego maluszka . Jutro ważny dzień dowiem się czy maluszek jest zdrowy czy serduszko bije 6tydzień za nami . czy krwiak którego wykryli u mnie 2 tygodnie temu zaczął się wchłaniać . bo 2 tygodnie leżenia i chodzenia tylko jeść ,WC, i na krótki spacer po podwórku już mi się znudził , lecz mam nadzieje że maluszkowi nic nie jest . wizyta USG i wlew intralipidów .
Proszę o wsparcie i kciuki , przydadzą się .

Trzymamyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! !

reklama
Dziękuje Ci. Twój optymizm naprawdę mi pomógł ! Bardzo mi pomogłaś !

Chociaż z tych emocji i ciekawości nawet siku nie zrobiłam i wleciałam od razu na fotel :D :D :D

Trzymamyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! !
Jak już mówiłam wcześniej, grudzień to miesiąc spełniania marzeń ❤️✊✊✊✊ więc i nasze się spełnia ✊✊✊ trzymam cały czas kciuki ✊✊✊ już teraz musi być dobrze ✊✊✊✊ uda się każdej z nas ❤️ Wierzę w to, naprawdę, wierzę i z calego serca trzymam kciuki za każdą z nas ✊✊✊ ( Boże aż sama nie wierzę ze ja taka spokojna 🙈 aż chwilami sama siebie nie poznaje 😱🤣🤣🤣🙈) @Agata32! Trzymam z całych sił ✊✊✊✊✊ musi być dobrze ❤️ daj znać od razu po wizycie ✊✊✊✊✊✊✊

Do góry