A jak Ty się czujesz młoda mamusiu? :-)@Caro♤♤♤♤ wydaje mi się, że chyba najlepiej „uderzać” do Game.ty i dużo się naczytałam o dr Cze.chu i dr Śliw.ickim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak Ty się czujesz młoda mamusiu? :-)@Caro♤♤♤♤ wydaje mi się, że chyba najlepiej „uderzać” do Game.ty i dużo się naczytałam o dr Cze.chu i dr Śliw.ickim
jak każda A to jest super wcześnie. ja dopiero teraz czuje np. zapachy, z kolei brzuch mnie tak nie pobolewa jak wcześniej i się zastanawiam czy to czasem cos z złego nie oznacza.To razem cierpimy katusze... A czujesz coś? Bo u mnie nic a nic:-( wiem, ze objawy mogą być a może ich nie być ale jakoś się doszukuje ...;-)
No dzięki dzięki ale tutaj raczej będzie dupa... Czuję się tak samo jak przy poprzednich nieudanych i jakoś to po prostu wiem... Testuje 13dpt dopiero i ch*j. Nie będę się stresować niepotrzebnie czy zaskoczyło czy nie i sprawdzać 500 razy na tym etapie.. Wykupiłam wszystkie leki dzisiaj mimo wszystko i wydałam sobie 500 zł. A co k*@wa. Oraz tampony i podpaski w razie gigantycznej rzezi okresowej po zerowej becie. Jestem przygotowana na wszystko. Przynajmniej w teoriiSiemka . Coś częściej czytam teraz, bo na Szakszukę czekam . Żeby jej pogratulować ofkors
Ważne, żeby efekt był, ale mi by brakowało cierpliwości. Człowiek już nie ma siły na kolejne upadki. Chociaż powiem Ci, ze to taka loteria z tym in vitro teraz u nas jeszcze inaczej wyszło z tej stymulacji. Mamy jeszcze 6 blastocyst zamrożonych z czego 5 najwyższej klasy. A u nas zawsze odwrotnie było brak zarodków ale jak były to ciąża. Teraz piękne zarodki i pewnie wynik identyczny.Raczej nie gwiazdkowy ani noworoczny. Jeszcze muszę zrobić 2 szczepienia u Paśnika . Tak też potrwa ok 1-2 miesiący . Jak o tym myślę, to się zaebiscie zniechęcam do wszystkiego
Jakby nic, nawet mam przypływ energii czasem tylko czuje jakby mi się brzuch napinał ale nie wiem czy to nie jakieś przewrażliwienieTo razem cierpimy katusze... A czujesz coś? Bo u mnie nic a nic:-( wiem, ze objawy mogą być a może ich nie być ale jakoś się doszukuje ...;-)
Logika i rozum jedno - nie szukaj bo wszystko może oznaczać nic A serce - no nie czuje się jakoś inaczej. No, ale cholera znam te objawy senność, wielkie piersi, brzuchol no ciąża jak nic. I sobie muszę powtarzać, ze to leki te wszystkie objawy. Normalnie kaftan i na oddział zamknięty jeszcze trochę. Dla mnie wybawieniem byłaby śpiączka farmakologiczna i obudzić się 12.12:-)jak każda A to jest super wcześnie. ja dopiero teraz czuje np. zapachy, z kolei brzuch mnie tak nie pobolewa jak wcześniej i się zastanawiam czy to czasem cos z złego nie oznacza.
Taka ilość zarodków to moje marzenieWażne, żeby efekt był, ale mi by brakowało cierpliwości. Człowiek już nie ma siły na kolejne upadki. Chociaż powiem Ci, ze to taka loteria z tym in vitro teraz u nas jeszcze inaczej wyszło z tej stymulacji. Mamy jeszcze 6 blastocyst zamrożonych z czego 5 najwyższej klasy. A u nas zawsze odwrotnie było brak zarodków ale jak były to ciąża. Teraz piękne zarodki i pewnie wynik identyczny.
Ja się zastanawiam czy testów w weekend nie kupić by mieć na przyszły tydzieńLogika i rozum jedno - nie szukaj bo wszystko może oznaczać nic A serce - no nie czuje się jakoś inaczej. No, ale cholera znam te objawy senność, wielkie piersi, brzuchol no ciąża jak nic. I sobie muszę powtarzać, ze to leki te wszystkie objawy. Normalnie kaftan i na oddział zamknięty jeszcze trochę. Dla mnie wybawieniem byłaby śpiączka farmakologiczna i obudzić się 12.12:-)
U nas było duzo komórek do zapłodnienia bo 16 było dojrzałych zapłodnilo się tylko 8 i z tych mamy 8 blastocyst 3x4AA 3x3AB, 3BB i 3BC. Teraz mam w brzuchu 4AAx2. Pisze, żeby pokazać ze za każdym razem kest inaczej. Gdy podchodziliśmy pierwszy raz mieliśmy morule non stop, potem druga procedura na 6 komórek tylko jedna blastocysta, potem na 7 komórek dwie blastocysty takie które warto było transferować.Taka ilość zarodków to moje marzenie
A Ty tu nie pitol dopóki mi bety nie pokażesz! Trzymamy kciuki ❤