reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To razem cierpimy katusze... A czujesz coś? Bo u mnie nic a nic:-( wiem, ze objawy mogą być a może ich nie być ale jakoś się doszukuje ...;-)
jak każda;) A to jest super wcześnie. ja dopiero teraz czuje np. zapachy, z kolei brzuch mnie tak nie pobolewa jak wcześniej i się zastanawiam czy to czasem cos z złego nie oznacza. 🤦‍♀️

Siemka 😘. Coś częściej czytam teraz, bo na Szakszukę czekam 😜. Żeby jej pogratulować ofkors 😉
No dzięki dzięki ale tutaj raczej będzie dupa... Czuję się tak samo jak przy poprzednich nieudanych i jakoś to po prostu wiem... Testuje 13dpt dopiero i ch*j. Nie będę się stresować niepotrzebnie czy zaskoczyło czy nie i sprawdzać 500 razy na tym etapie.. Wykupiłam wszystkie leki dzisiaj mimo wszystko i wydałam sobie 500 zł. A co k*@wa. Oraz tampony i podpaski w razie gigantycznej rzezi okresowej po zerowej becie. Jestem przygotowana na wszystko. Przynajmniej w teorii 😉

Trzymam kciuki za te Twoje torbiele, żeby sobie poszły w pi*du 😘

Raczej nie gwiazdkowy ani noworoczny😞. Jeszcze muszę zrobić 2 szczepienia u Paśnika 🙄. Tak też potrwa ok 1-2 miesiący 🙄. Jak o tym myślę, to się zaebiscie zniechęcam do wszystkiego 🤦
Ważne, żeby efekt był, ale mi by brakowało cierpliwości. Człowiek już nie ma siły na kolejne upadki. Chociaż powiem Ci, ze to taka loteria z tym in vitro teraz u nas jeszcze inaczej wyszło z tej stymulacji. Mamy jeszcze 6 blastocyst zamrożonych z czego 5 najwyższej klasy. A u nas zawsze odwrotnie było brak zarodków ale jak były to ciąża. Teraz piękne zarodki i pewnie wynik identyczny.

jak każda;) A to jest super wcześnie. ja dopiero teraz czuje np. zapachy, z kolei brzuch mnie tak nie pobolewa jak wcześniej i się zastanawiam czy to czasem cos z złego nie oznacza. 🤦‍♀️
Logika i rozum jedno - nie szukaj bo wszystko może oznaczać nic:p A serce - no nie czuje się jakoś inaczej. No, ale cholera znam te objawy senność, wielkie piersi, brzuchol no ciąża jak nic. I sobie muszę powtarzać, ze to leki te wszystkie objawy. Normalnie kaftan i na oddział zamknięty jeszcze trochę. Dla mnie wybawieniem byłaby śpiączka farmakologiczna i obudzić się 12.12:-)

Ważne, żeby efekt był, ale mi by brakowało cierpliwości. Człowiek już nie ma siły na kolejne upadki. Chociaż powiem Ci, ze to taka loteria z tym in vitro teraz u nas jeszcze inaczej wyszło z tej stymulacji. Mamy jeszcze 6 blastocyst zamrożonych z czego 5 najwyższej klasy. A u nas zawsze odwrotnie było brak zarodków ale jak były to ciąża. Teraz piękne zarodki i pewnie wynik identyczny.
Taka ilość zarodków to moje marzenie 🥰
A Ty tu nie pitol dopóki mi bety nie pokażesz! Trzymamy kciuki ❤️

Logika i rozum jedno - nie szukaj bo wszystko może oznaczać nic:p A serce - no nie czuje się jakoś inaczej. No, ale cholera znam te objawy senność, wielkie piersi, brzuchol no ciąża jak nic. I sobie muszę powtarzać, ze to leki te wszystkie objawy. Normalnie kaftan i na oddział zamknięty jeszcze trochę. Dla mnie wybawieniem byłaby śpiączka farmakologiczna i obudzić się 12.12:-)
Ja się zastanawiam czy testów w weekend nie kupić 🙈 by mieć na przyszły tydzień 😜🤣

reklama
Taka ilość zarodków to moje marzenie 🥰
A Ty tu nie pitol dopóki mi bety nie pokażesz! Trzymamy kciuki ❤
U nas było duzo komórek do zapłodnienia bo 16 było dojrzałych zapłodnilo się tylko 8 i z tych mamy 8 blastocyst 3x4AA 3x3AB, 3BB i 3BC. Teraz mam w brzuchu 4AAx2. Pisze, żeby pokazać ze za każdym razem kest inaczej. Gdy podchodziliśmy pierwszy raz mieliśmy morule non stop, potem druga procedura na 6 komórek tylko jedna blastocysta, potem na 7 komórek dwie blastocysty takie które warto było transferować.

Do góry