reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo dziękuję za odpowiedź ❤Niestety z 5 pobranych komórek tylko 4 były dojrzałe, z czego jedno zapłodnienie 😭😭
Robiliśmy przed ivf histeroskopie, drożność jajowodów i genetyczne ale wszystko było w porządku. Mamy jeszcze 2 zarodki. Za razem myśle że wykorzystamy. Narazie czekam na to poronienie. Nie wiem ile to jeszcze potrwa w czwartek wizyta aż na samą myśl o tym boje się co usłyszę i co mnie czeka

Kurde, jak się czuję 🤔. Mega trudne pytanie. Niby nie mogę się doczekać zeby działać a mega zaebiscie się zdziwię jak będę w ciąży. To ciągle dla mnie abstrakcja 😜
Może u Ciebie to będzie taki prezent gwiazdkowy :-) albo noworoczny:-) Tak na nowy rok - nowe obowiązki :p
Dla mnie ostatnio bycie w ciąży to tez abstrakcja :p jakoś nie wierze ze się uda. No, ale niech się dzieje wola nieba. Już tyle przeszłam... qurcze skąd Ty bierzesz na to sile...?:-)

@Caro♤♤♤♤ Jeśli chodzi o Invicte Gdańsk to polecam doktora Hajd..nek. Robiłam teraz druga stymulację. Super mnie wystymulowal. Mam sześć zarodkow, badam je teraz genetycznie. Za pierwszym podejściem miałam dwie blastocysty, więc jest progres. A jeśli chodzi o invicte i punkcję, to raczej robią ja każdego dnia, ja ostatnio miałam punkcje będąc tylko sama, a dzień wcześniej 15 osób bylo. Także mega mi się udało.

Chciałabym wytrzymać jak najdłużej a ciężko mi. Zapisałam się 12.12 na betę, ale nie wiem czy wytrzymam. Wiesz pobiegłbym i 5dpt ale co mi to da i tak leków nie wolno odstawiać do 10dpt. Pogadamy 5-6dpt :-) teraz to sobie można teoretyzować. Dzisiaj 2dpt jeszcze tyle dni na desperackie kombinacje.
Ja też mam 2dpt 😁

Może u Ciebie to będzie taki prezent gwiazdkowy :-) albo noworoczny:-) Tak na nowy rok - nowe obowiązki :p
Dla mnie ostatnio bycie w ciąży to tez abstrakcja :p jakoś nie wierze ze się uda. No, ale niech się dzieje wola nieba. Już tyle przeszłam... qurcze skąd Ty bierzesz na to sile...?:-)
Raczej nie gwiazdkowy ani noworoczny😞. Jeszcze muszę zrobić 2 szczepienia u Paśnika 🙄. Tak też potrwa ok 1-2 miesiący 🙄. Jak o tym myślę, to się zaebiscie zniechęcam do wszystkiego 🤦

Ja też o tej Twojej gromadce pamiętam [emoji12]. Już Kate napisałam co u mnie - czekanie [emoji12]. Może coś się za 2tygodnie na wizycie wyjaśni, o ile torbiel zniknie [emoji123].
No żeby tak nie móc się doczekać zastrzyków [emoji1745]. To tylko my tutaj rozumiemy takie rzeczy [emoji6]
Trochę jesteśmy masochistkami[emoji6][emoji6] to czekamy na dobre wieści za te 2 tyg. [emoji8]

Raczej nie gwiazdkowy ani noworoczny[emoji20]. Jeszcze muszę zrobić 2 szczepienia u Paśnika [emoji849]. Tak też potrwa ok 1-2 miesiący [emoji849]. Jak o tym myślę, to się zaebiscie zniechęcam do wszystkiego [emoji1751]
To bedzie prezent walentynkowy albo na dzien Kobiet [emoji4] Nie zniechecaj sie kochana. Wiadomo ciagnie sie to w nieskończoność i jeszcze ten pieprzony wirus, ale jestem pewna, ze zostanie Ci to czekanie wynagrodzone. Przyszly rok musi byc lepszy. Nie ma bata. Musi i juz!
[emoji110][emoji110]

reklama
Do góry