reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ta koleżanka miała też wcześniej in vitro ?
Dobrze, że masz inne rzeczy na głowie to nie będziesz ciągle o tym myśleć [emoji18]
Nie dziękuję aby nie zapeszyć [emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590] mam nadzieję że niedługo dołączysz i święta spędzimy razem w dwupaku [emoji3590] i tak przez najbliższe miesiące [emoji7] wogle dziś się dowiedziałam że koleżanka która poroniła kilka tygodni wcześniej znów jest w ciąży, naturalnie zaszła... Lekarz powiedział że bardzo dobrze ze tak szybko zaszła bo ponoć organizm jest nastawiony na ciaze i po poronieniu szybciej się zachodzi [emoji2368] zobaczymy jak to będzie. Na razie modlę się o zielone światło i leki. Tym razem nie będę nawet się zastanawiać czy się uda, czy nie.... mam tyle na głowie.... [emoji85] Nie miałam co robić to sobie remont wymyslilam i to jeszcze przed samymi świętami [emoji85]

reklama
Nie dogodzi [emoji1745] ale u mnie dopiero minęły 4 tygodnie od poronienia to pomimo tych dziwnych boli, wydaje mi się, że jeszcze z tydzień sobie poczekam na @ pewnie
Dziś Pani w szpitalu powiedziała że i tak szybko dostałam @. Niektóre czekają dłużej 🤷‍♀️. No u mnie już 6 tydzień po poronieniu zacznie się we wtorek, więc nie wiem jak to jest 🤷‍♀️ no nic pozostaje mi czekać na jutrzejszą wizytę i modlić się o zielone światło 🙏🙏🙏🙏🙏 tak bardzo bym chciała być już na święta w dwupaku 🙏 stanie się wigilijny cud i maleństwo zostanie w brzuszku 🙏🙏🙏🙏❤️

Hej dziewczyny 😘
Dla tych, które mnie jeszcze pamiętają, informuję, że moja stymulacja przesunięta o miesiąc. Mam 3cm torbiela na jajniku a klinika ma jakieś problemy z ministerstwem zdrowia bo się coś przy.pier.dalają do ich laboratorium. Tak czy siak, mam dalej brać antyki i czekać aż się torbiel wchłonie. To już tyle trwa, że nie wiem kiedy w końcu otworzymy twój czarodziejski barek @motylek24 😜
U mnie nic się nie dzieje poza tym, same nudy. A, wreszcie odważyłam się zrobić te brwi permanentne i zastanawiam się jak mogłam żyć tak długo bez nich 😜
Całusy dla moich wszystkich dziewuszek i dla nowych też, bo widzę, że Was tu sporo 😘
Jak coś się zmieni to dam znać 😘

Cześć Dziewczyny :) postanowiłam do Was zajrzeć z wątku o IUI. U mnie w sumie AID, 3 podejścia niestety nieudane. Potem przerwa, teraz jestem 7dpt 5 dniowej blastki. Na dodatek covid +, niestety mąż przyniósł z pracy. Czujemy się w miarę ok. U mnie zapchane zatoki przez co czasem problem z oddychaniem, jakiś ból głowy ale jest znośnie. Najchętniej wzięłabym antybiotyk tak jak przy innych zapaleniach zatok i myślę że to by pomogło ale w tej sytuacji...Gin zakazał robić sikańców tylko iść na betę 1.12 ale jestem do 7.12 uziemiona...wczoraj w nocy zrobiłam test, w sumie głupio bo mocz rozcieńczony no i do @ jeszcze 3 dni ale myślałam że cokolwiek wyjdzie...test oczywiście biały...myślicie że jest jeszcze szansa i że test za wcześnie? Dodam że ginekologicznie wszystko ok, wręcz książkowo, objawy takie jak ból piersi, ciągnięcie w podbrzuszu, i wydaje mi się że wczoraj przy aplikacji luteiny wyczułam jakby szyjka się 'zamknęła'...

Hej dziewczyny 😘
Dla tych, które mnie jeszcze pamiętają, informuję, że moja stymulacja przesunięta o miesiąc. Mam 3cm torbiela na jajniku a klinika ma jakieś problemy z ministerstwem zdrowia bo się coś przy.pier.dalają do ich laboratorium. Tak czy siak, mam dalej brać antyki i czekać aż się torbiel wchłonie. To już tyle trwa, że nie wiem kiedy w końcu otworzymy twój czarodziejski barek @motylek24 😜
U mnie nic się nie dzieje poza tym, same nudy. A, wreszcie odważyłam się zrobić te brwi permanentne i zastanawiam się jak mogłam żyć tak długo bez nich 😜
Całusy dla moich wszystkich dziewuszek i dla nowych też, bo widzę, że Was tu sporo 😘

Zdrówka !

Hej
Przy 5 dniowej blastce powinno się robić test najwcześniej 9 dni po transferze. Wcześniej raczej nie ma sensu
Cześć Dziewczyny :) postanowiłam do Was zajrzeć z wątku o IUI. U mnie w sumie AID, 3 podejścia niestety nieudane. Potem przerwa, teraz jestem 7dpt 5 dniowej blastki. Na dodatek covid +, niestety mąż przyniósł z pracy. Czujemy się w miarę ok. U mnie zapchane zatoki przez co czasem problem z oddychaniem, jakiś ból głowy ale jest znośnie. Najchętniej wzięłabym antybiotyk tak jak przy innych zapaleniach zatok i myślę że to by pomogło ale w tej sytuacji...Gin zakazał robić sikańców tylko iść na betę 1.12 ale jestem do 7.12 uziemiona...wczoraj w nocy zrobiłam test, w sumie głupio bo mocz rozcieńczony no i do @ jeszcze 3 dni ale myślałam że cokolwiek wyjdzie...test oczywiście biały...myślicie że jest jeszcze szansa i że test za wcześnie? Dodam że ginekologicznie wszystko ok, wręcz książkowo, objawy takie jak ból piersi, ciągnięcie w podbrzuszu, i wydaje mi się że wczoraj przy aplikacji luteiny wyczułam jakby szyjka się 'zamknęła'...

Hej dziewczyny 😘
No wreszcie jesteś, zaraz @fredka84 lanie dostaniesz 😜 nic się nie odzywasz. Daj znać jak coś będziesz dalej działać.

reklama
Hej dziewczyny 😘
Hej! Torbiel się na bank szybko wchłonie i bedziesz mogła zacząć te zastrzyki ✌ Trzymam za Ciebie 👍 korzystaj teraz z tego czasu i postaraj się jakoś zdystansować. Ja sie tak zdystansowałam że zamiast 3 estrofemów przed crio brałam 1 😂😬
Jestem teraz 5dpt crio 3dniowego. Już mnie roznosi psychicznie i nap*%@ala mnie krzyż po Accofilu i łeb po encortonie 😏 Także tego.

Do góry