reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dawaj idziemy jutro razem do dr po dobre wieści ;) najważniejsze że spada nie
nic nie przyspieszysz to natura kochana :* a może się uda kto wie :*
Mam nadzieję że usłyszę same dobre wieści, czego i tobie z calego serca życzę 😘😘😘❤️ w sumie do transferu jeszcze z 2 tygodnie... Trochę nawet więcej 🤷‍♀️ eh... Mam nadzieję że poniedziałek będzie nasz✊✊✊✊ Święta juz muszą być w dwupaku 🙈 niby od 0 do 5 wyklucza Ciaze. U mnie jest 2,3 więc ciaze wyklucza.... Tak że nadzieja jest... Ona umiera ostatnia jak to mówią. Najważniejsze że @ przyszedł i to spodziewanym terminie. Reszta się ułoży. Mam nadzieję. Teraz żyje nadzieja. Mam nadzieję że się nie rozczaruje jutro.... Zreszta Pani w laboratorium powiedziała że 0 nie będzie na pewno... Wykrakala wartość 🤷‍♀️🙈 coś takiego mi powiedziała (pewnie zevt mnie pocieszyć 🤷‍♀️) że 0 było by gdybym nigdy w ciąży nie była.... Zreszta są różne normy i może to być też znikomy błąd laboratorium 🤷‍♀️🙈 tak się łudze 🤣🤣🤣🤣🤣🙈

reklama
Mam nadzieję że usłyszę same dobre wieści, czego i tobie z calego serca życzę 😘😘😘❤ w sumie do transferu jeszcze z 2 tygodnie... Trochę nawet więcej 🤷‍♀️ eh... Mam nadzieję że poniedziałek będzie nasz✊✊✊✊ Święta juz muszą być w dwupaku 🙈 niby od 0 do 5 wyklucza Ciaze. U mnie jest 2,3 więc ciaze wyklucza.... Tak że nadzieja jest... Ona umiera ostatnia jak to mówią. Najważniejsze że @ przyszedł i to spodziewanym terminie. Reszta się ułoży. Mam nadzieję. Teraz żyje nadzieja. Mam nadzieję że się nie rozczaruje jutro.... Zreszta Pani w laboratorium powiedziała że 0 nie będzie na pewno... Wykrakala wartość 🤷‍♀️🙈 coś takiego mi powiedziała (pewnie zevt mnie pocieszyć 🤷‍♀️) że 0 było by gdybym nigdy w ciąży nie była.... Zreszta są różne normy i może to być też znikomy błąd laboratorium 🤷‍♀️🙈 tak się łudze 🤣🤣🤣🤣🤣🙈
Trzymam kciuki za zielone światło! ❤

Trzymam kciuki za zielone światło! ❤
Właśnie doczytałam wyniki 🤦‍♀️ nie obrażając nikogo powinnam być typowa bladynka 🤣🤣🤣🤣🙈 wynik to mniej niż 2,3.... A dokładnie jest napisane <2,3 więc wynik jest jak najbardziej prawidłowy. Myślę że jak bym poszła do innego labolatprium to wynik był by 0.🤦‍♀️ Jak byk jest napisane mniej niż 2,3 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️A ja już paniki na siałam 🤣🤣🤣🤣🙈 więc już jestem jeszcze bardziej nastawiona pozytywnie 😍😍😍😍😍❤️ nie dziękuję, co by nie zapeszyć. Ale kciuki się przydadzą 😘😘😘😘😘❤️

Załączniki

• IMG_20201129_174553.jpg
    IMG_20201129_174553.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 58
Hej dziewczęta. Może już ktoś pytał Ale zapytam ja 😔 ile razy mialyscie IUI przed in vitro? Ja już jestem po 2 nieudanym I mam taką załamkę że zastanawiam się czy w ogóle robić 3 podejście 😔 czy od razu zdecydować się na in vitro 😔😔 taki kiepski dzień dziś 🥺🥺🥺🥺

Hej dziewczęta. Może już ktoś pytał Ale zapytam ja 😔 ile razy mialyscie IUI przed in vitro? Ja już jestem po 2 nieudanym I mam taką załamkę że zastanawiam się czy w ogóle robić 3 podejście 😔 czy od razu zdecydować się na in vitro 😔😔 taki kiepski dzień dziś 🥺🥺🥺🥺
Ja mialam 2, ale 3 stymulacje... W jednej pecherzyki były niepewne.... Nie chciałam podchodzić do kolejnej od razy zaczelam walkę z in vitro. Iui jest mniej skuteczna. I bardzo to odczuwałam... Co miesiąc łzy ze znów się nie udało 😔😔😔

Hej dziewczyny 😘
Dla tych, które mnie jeszcze pamiętają, informuję, że moja stymulacja przesunięta o miesiąc. Mam 3cm torbiela na jajniku a klinika ma jakieś problemy z ministerstwem zdrowia bo się coś przy.pier.dalają do ich laboratorium. Tak czy siak, mam dalej brać antyki i czekać aż się torbiel wchłonie. To już tyle trwa, że nie wiem kiedy w końcu otworzymy twój czarodziejski barek @motylek24 😜
U mnie nic się nie dzieje poza tym, same nudy. A, wreszcie odważyłam się zrobić te brwi permanentne i zastanawiam się jak mogłam żyć tak długo bez nich 😜
Całusy dla moich wszystkich dziewuszek i dla nowych też, bo widzę, że Was tu sporo 😘
Jak coś się zmieni to dam znać 😘
Czekalas już tyle, że dodatkowy miesiąc to pestka 😉. W sumie to w okresie świątecznym trzeba celować z wizytami, transferami, więc może to lepiej... Niezmiennie trzymam za Ciebie kciuki ✊✊✊

Jedna, stymulowana byłam 3 razy i raz pecherzyki nie urosly,raz endo za cienkie.

reklama
Właśnie doczytałam wyniki 🤦‍♀️ nie obrażając nikogo powinnam być typowa bladynka 🤣🤣🤣🤣🙈 wynik to mniej niż 2,3.... A dokładnie jest napisane <2,3 więc wynik jest jak najbardziej prawidłowy. Myślę że jak bym poszła do innego labolatprium to wynik był by 0.🤦‍♀️ Jak byk jest napisane mniej niż 2,3 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️A ja już paniki na siałam 🤣🤣🤣🤣🙈 więc już jestem jeszcze bardziej nastawiona pozytywnie 😍😍😍😍😍❤ nie dziękuję, co by nie zapeszyć. Ale kciuki się przydadzą 😘😘😘😘😘

no widzisz ! ;)

nie było sie czym stresować

ciekawe kto dołączy jeszcze w poniedziałek :D

Ja bym poszła na in vitro. Inseminacja niestety z każdym razem daje mniejsze szanse... dla mnie troche szkoda czasu, ale jeżeli czujesz inaczej rób jak Ci radzi intuicja.

To zawsze nie jest lekki czas :( Trzymaj się!

Do góry