JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@KarolaJ i jak tam?? Zbliża się ta małpa u Ciebie czy nie??? No niech już przychodzi wszyscy na nią czekamy [emoji8][emoji8][emoji8] robilas może jeszcze betę???
Nawet nie wiesz jak ja na nią czekam [emoji85] od wczoraj mam chwilami takie bóle brzucha jak na okres, ale jeszcze nic się nie rozkręciło [emoji1745] bety nie powtarzałam jeszcze. W piątek lecę już do Warszawy dlatego tak myślę, że w poniedziałek za tydzień z rana pójdę na betę, wtedyjjz muis być raczej zerowa. Strasznie nudne to czekanie jest [emoji849]
A ty jutro już masz wizytę w klinice?
To niech ci szybko przychodzi
Eh czekasz na nią - źle
Pojawia ci się tydzień wcześniej - główkujesz o co chodzi.
Ah te @@@
W poniedziałek kochana, w poniedziałek. Ciekawe co lekarz powie trzymam kciuki aby przyszła jak najszybciejNawet nie wiesz jak ja na nią czekam [emoji85] od wczoraj mam chwilami takie bóle brzucha jak na okres, ale jeszcze nic się nie rozkręciło [emoji1745] bety nie powtarzałam jeszcze. W piątek lecę już do Warszawy dlatego tak myślę, że w poniedziałek za tydzień z rana pójdę na betę, wtedyjjz muis być raczej zerowa. Strasznie nudne to czekanie jest [emoji849]
A ty jutro już masz wizytę w klinice?
Nie dogodzi [emoji1745] ale u mnie dopiero minęły 4 tygodnie od poronienia to pomimo tych dziwnych boli, wydaje mi się, że jeszcze z tydzień sobie poczekam na @ pewnie
W poniedziałek kochana, w poniedziałek. Ciekawe co lekarz powie [emoji848] trzymam kciuki aby przyszła jak najszybciej [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590]
A to może się coś musi jeszcze zregenerować i wogóle...
Ja za to dostałam @ w 19 dc, także niie wiem co lepsze
4 tygodnie to byłby w sumie normalny cykl, dlatego zakładam, że może się trochę przedłużyć..
19dc to też strasznie szybko, my to zawsze mamy pod górkę [emoji1745] a wiesz co mogło by powodem?
Nie dziękuję aby nie zapeszyć mam nadzieję że niedługo dołączysz i święta spędzimy razem w dwupaku i tak przez najbliższe miesiące wogle dziś się dowiedziałam że koleżanka która poroniła kilka tygodni wcześniej znów jest w ciąży, naturalnie zaszła... Lekarz powiedział że bardzo dobrze ze tak szybko zaszła bo ponoć organizm jest nastawiony na ciaze i po poronieniu szybciej się zachodzi zobaczymy jak to będzie. Na razie modlę się o zielone światło i leki. Tym razem nie będę nawet się zastanawiać czy się uda, czy nie.... mam tyle na głowie.... Nie miałam co robić to sobie remont wymyslilam i to jeszcze przed samymi świętamiTrzymam kciuki żebyś dostała zielone światło [emoji8] i mam nadzieję, że niedługo do Ciebie dołączę [emoji18]