reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nawet nie wiesz jak ja na nią czekam [emoji85] od wczoraj mam chwilami takie bóle brzucha jak na okres, ale jeszcze nic się nie rozkręciło [emoji1745] bety nie powtarzałam jeszcze. W piątek lecę już do Warszawy dlatego tak myślę, że w poniedziałek za tydzień z rana pójdę na betę, wtedyjjz muis być raczej zerowa. Strasznie nudne to czekanie jest [emoji849]
A ty jutro już masz wizytę w klinice?
@KarolaJ i jak tam?? Zbliża się ta małpa u Ciebie czy nie??? No niech już przychodzi wszyscy na nią czekamy [emoji8][emoji8][emoji8] robilas może jeszcze betę???

Nawet nie wiesz jak ja na nią czekam [emoji85] od wczoraj mam chwilami takie bóle brzucha jak na okres, ale jeszcze nic się nie rozkręciło [emoji1745] bety nie powtarzałam jeszcze. W piątek lecę już do Warszawy dlatego tak myślę, że w poniedziałek za tydzień z rana pójdę na betę, wtedyjjz muis być raczej zerowa. Strasznie nudne to czekanie jest [emoji849]

To niech ci szybko przychodzi :D

Eh czekasz na nią - źle

Pojawia ci się tydzień wcześniej - główkujesz o co chodzi.

Ah te @@@

Nie dogodzi [emoji1745] ale u mnie dopiero minęły 4 tygodnie od poronienia to pomimo tych dziwnych boli, wydaje mi się, że jeszcze z tydzień sobie poczekam na @ pewnie
To niech ci szybko przychodzi :D

Eh czekasz na nią - źle

Pojawia ci się tydzień wcześniej - główkujesz o co chodzi.

Ah te @@@

W poniedziałek kochana, w poniedziałek. Ciekawe co lekarz powie 🤔 trzymam kciuki aby przyszła jak najszybciej 😘😘😘😘❤️

4 tygodnie to byłby w sumie normalny cykl, dlatego zakładam, że może się trochę przedłużyć..
19dc to też strasznie szybko, my to zawsze mamy pod górkę [emoji1745] a wiesz co mogło by powodem?
A to może się coś musi jeszcze zregenerować i wogóle...

Ja za to dostałam @ w 19 dc, także niie wiem co lepsze :D

4 tygodnie to byłby w sumie normalny cykl, dlatego zakładam, że może się trochę przedłużyć..
19dc to też strasznie szybko, my to zawsze mamy pod górkę [emoji1745] a wiesz co mogło by powodem?

Właśnie nie mam pojęcia czemu krawie tak szybko...

Tydzień plamiłam a teraz już krwawie. Głupi jakiś ten cykl.

U lekarza byłam tydzień temu to nic nie stwierdził, sam nie wiedział czemu plamie.

reklama
Trzymam kciuki żebyś dostała zielone światło [emoji8] i mam nadzieję, że niedługo do Ciebie dołączę [emoji18]
Nie dziękuję aby nie zapeszyć 😘😘😘❤️ mam nadzieję że niedługo dołączysz i święta spędzimy razem w dwupaku ❤️ i tak przez najbliższe miesiące 😍 wogle dziś się dowiedziałam że koleżanka która poroniła kilka tygodni wcześniej znów jest w ciąży, naturalnie zaszła... Lekarz powiedział że bardzo dobrze ze tak szybko zaszła bo ponoć organizm jest nastawiony na ciaze i po poronieniu szybciej się zachodzi 🤷‍♀️ zobaczymy jak to będzie. Na razie modlę się o zielone światło i leki. Tym razem nie będę nawet się zastanawiać czy się uda, czy nie.... mam tyle na głowie.... 🙈 Nie miałam co robić to sobie remont wymyslilam i to jeszcze przed samymi świętami 🙈

Do góry