reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny :) postanowiłam do Was zajrzeć z wątku o IUI. U mnie w sumie AID, 3 podejścia niestety nieudane. Potem przerwa, teraz jestem 7dpt 5 dniowej blastki. Na dodatek covid +, niestety mąż przyniósł z pracy. Czujemy się w miarę ok. U mnie zapchane zatoki przez co czasem problem z oddychaniem, jakiś ból głowy ale jest znośnie. Najchętniej wzięłabym antybiotyk tak jak przy innych zapaleniach zatok i myślę że to by pomogło ale w tej sytuacji...Gin zakazał robić sikańców tylko iść na betę 1.12 ale jestem do 7.12 uziemiona...wczoraj w nocy zrobiłam test, w sumie głupio bo mocz rozcieńczony no i do @ jeszcze 3 dni ale myślałam że cokolwiek wyjdzie...test oczywiście biały...myślicie że jest jeszcze szansa i że test za wcześnie? Dodam że ginekologicznie wszystko ok, wręcz książkowo, objawy takie jak ból piersi, ciągnięcie w podbrzuszu, i wydaje mi się że wczoraj przy aplikacji luteiny wyczułam jakby szyjka się 'zamknęła'...
7dpt to za wczesnie. Spokojnie mozesz poczekać do 9-10dpt. Współczuje tego covida 😣

reklama
Hej! Torbiel się na bank szybko wchłonie i bedziesz mogła zacząć te zastrzyki ✌ Trzymam za Ciebie 👍 korzystaj teraz z tego czasu i postaraj się jakoś zdystansować. Ja sie tak zdystansowałam że zamiast 3 estrofemów przed crio brałam 1 😂😬
Jestem teraz 5dpt crio 3dniowego. Już mnie roznosi psychicznie i nap*%@ala mnie krzyż po Accofilu i łeb po encortonie 😏 Także tego.
Ło matko, to Ty już po😱. Trzymam kciuki psiocho ❤️. Wiesz, że ja accofil uważam za magiczny specyfik a nikt mi go nie chce dać bo niby niepotrzebny😭😜😜. Więc zazdro 😜. Będę zaglądać żeby pogratulować 😜

Hej dziewczyny 😘
Dla tych, które mnie jeszcze pamiętają, informuję, że moja stymulacja przesunięta o miesiąc. Mam 3cm torbiela na jajniku a klinika ma jakieś problemy z ministerstwem zdrowia bo się coś przy.pier.dalają do ich laboratorium. Tak czy siak, mam dalej brać antyki i czekać aż się torbiel wchłonie. To już tyle trwa, że nie wiem kiedy w końcu otworzymy twój czarodziejski barek @motylek24 😜
U mnie nic się nie dzieje poza tym, same nudy. A, wreszcie odważyłam się zrobić te brwi permanentne i zastanawiam się jak mogłam żyć tak długo bez nich 😜
Całusy dla moich wszystkich dziewuszek i dla nowych też, bo widzę, że Was tu sporo 😘
Jak coś się zmieni to dam znać 😘

Życzę żeby ta torbiel się szybko wchłonęła ✊😘😘😘 Trzymam ogromne kciuki za Ciebie kochana 😘😘😘

Kiedyś tu krążyła taka tabelka i tam właśnie było że najlepiej od 9dpt. Wcześniej może c2 wyjść a nie musi dlatego chyba nie ma się po co stresować sikancami
ja zrobiłam 6dpt i wyszły dwie kreski, beta 7dpt 64,5mlU/ml
przy blastce spokojnie można zacząć testować od siódmego dnia po transferze, test czułości od 10mlU/ml z porannego moczu

Kiedyś tu krążyła taka tabelka i tam właśnie było że najlepiej od 9dpt. Wcześniej może c2 wyjść a nie musi dlatego chyba nie ma się po co stresować sikancami
Mąż odebrał moja betę... 2,3 wynik... Niby dobry ale liczyłam na 0 🤷‍♀️ zobaczymy co jutro powie lekarz.... Ciekawe jak tam u Ciebie spada... Eh... Ja chce już poniedziałek 😔😔😔

2.3 to już naprawdę nic, ważne że jest poniżej 5. Myślę, że nie będzie problemu już z tym.. Ciekawe jak tam u mnie.. Ja już też marzę żeby okres przyszedł [emoji53]
Mąż odebrał moja betę... 2,3 wynik... Niby dobry ale liczyłam na 0 [emoji2368] zobaczymy co jutro powie lekarz.... Ciekawe jak tam u Ciebie spada... Eh... Ja chce już poniedziałek [emoji17][emoji17][emoji17]

2.3 to już naprawdę nic, ważne że jest poniżej 5. Myślę, że nie będzie problemu już z tym.. Ciekawe jak tam u mnie.. Ja już też marzę żeby okres przyszedł [emoji53]
Eh... Ciekawe co powie jutro lekarz. Specjalnie robiłam dziś dzień przed wizytą... Dziwne jest też to ze 2 tygodnie temu miałam 7 a dzis jeszcze te 2,3 jest... Eh.... No nic pozostaje mi czekać na wizytę . Najchętniej położyła bym się już spać i żeby była już 6 rano... 🙈 A małpa jest... Niby to 2,3 wyklucza ciaze itp. Ale dlaczego nie ma tam 0 😔😔

reklama
dawaj idziemy jutro razem do dr po dobre wieści ;) najważniejsze że spada nie
nic nie przyspieszysz to natura kochana :* a może się uda kto wie :*

Eh... Ciekawe co powie jutro lekarz. Specjalnie robiłam dziś dzień przed wizytą... Dziwne jest też to ze 2 tygodnie temu miałam 7 a dzis jeszcze te 2,3 jest... Eh.... No nic pozostaje mi czekać na wizytę . Najchętniej położyła bym się już spać i żeby była już 6 rano... 🙈 A małpa jest... Niby to 2,3 wyklucza ciaze itp. Ale dlaczego nie ma tam 0 😔😔

Do góry