7dpt to za wczesnie. Spokojnie mozesz poczekać do 9-10dpt. Współczuje tego covidaCześć Dziewczyny postanowiłam do Was zajrzeć z wątku o IUI. U mnie w sumie AID, 3 podejścia niestety nieudane. Potem przerwa, teraz jestem 7dpt 5 dniowej blastki. Na dodatek covid +, niestety mąż przyniósł z pracy. Czujemy się w miarę ok. U mnie zapchane zatoki przez co czasem problem z oddychaniem, jakiś ból głowy ale jest znośnie. Najchętniej wzięłabym antybiotyk tak jak przy innych zapaleniach zatok i myślę że to by pomogło ale w tej sytuacji...Gin zakazał robić sikańców tylko iść na betę 1.12 ale jestem do 7.12 uziemiona...wczoraj w nocy zrobiłam test, w sumie głupio bo mocz rozcieńczony no i do @ jeszcze 3 dni ale myślałam że cokolwiek wyjdzie...test oczywiście biały...myślicie że jest jeszcze szansa i że test za wcześnie? Dodam że ginekologicznie wszystko ok, wręcz książkowo, objawy takie jak ból piersi, ciągnięcie w podbrzuszu, i wydaje mi się że wczoraj przy aplikacji luteiny wyczułam jakby szyjka się 'zamknęła'...
reklama
Ło matko, to Ty już po. Trzymam kciuki psiocho . Wiesz, że ja accofil uważam za magiczny specyfik a nikt mi go nie chce dać bo niby niepotrzebny. Więc zazdro . Będę zaglądać żeby pogratulowaćHej! Torbiel się na bank szybko wchłonie i bedziesz mogła zacząć te zastrzyki ✌ Trzymam za Ciebie korzystaj teraz z tego czasu i postaraj się jakoś zdystansować. Ja sie tak zdystansowałam że zamiast 3 estrofemów przed crio brałam 1
Jestem teraz 5dpt crio 3dniowego. Już mnie roznosi psychicznie i nap*%@ala mnie krzyż po Accofilu i łeb po encortonie Także tego.
Hej dziewczyny
Dla tych, które mnie jeszcze pamiętają, informuję, że moja stymulacja przesunięta o miesiąc. Mam 3cm torbiela na jajniku a klinika ma jakieś problemy z ministerstwem zdrowia bo się coś przy.pier.dalają do ich laboratorium. Tak czy siak, mam dalej brać antyki i czekać aż się torbiel wchłonie. To już tyle trwa, że nie wiem kiedy w końcu otworzymy twój czarodziejski barek @motylek24
U mnie nic się nie dzieje poza tym, same nudy. A, wreszcie odważyłam się zrobić te brwi permanentne i zastanawiam się jak mogłam żyć tak długo bez nich
Całusy dla moich wszystkich dziewuszek i dla nowych też, bo widzę, że Was tu sporo
Jak coś się zmieni to dam znać
Życzę żeby ta torbiel się szybko wchłonęła Trzymam ogromne kciuki za Ciebie kochana
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
co to tam jakiś mały torbiel dla naszej wojowej futszastej fredkowej koleżanki
ja zrobiłam 6dpt i wyszły dwie kreski, beta 7dpt 64,5mlU/mlHej
Przy 5 dniowej blastce powinno się robić test najwcześniej 9 dni po transferze. Wcześniej raczej nie ma sensu
przy blastce spokojnie można zacząć testować od siódmego dnia po transferze, test czułości od 10mlU/ml z porannego moczu
KarolaJ
Kiedyś tu krążyła taka tabelka i tam właśnie było że najlepiej od 9dpt. Wcześniej może c2 wyjść a nie musi dlatego chyba nie ma się po co stresować sikancami
ja zrobiłam 6dpt i wyszły dwie kreski, beta 7dpt 64,5mlU/ml
przy blastce spokojnie można zacząć testować od siódmego dnia po transferze, test czułości od 10mlU/ml z porannego moczu
JestemMama!
Mąż odebrał moja betę... 2,3 wynik... Niby dobry ale liczyłam na 0 zobaczymy co jutro powie lekarz.... Ciekawe jak tam u Ciebie spada... Eh... Ja chce już poniedziałekKiedyś tu krążyła taka tabelka i tam właśnie było że najlepiej od 9dpt. Wcześniej może c2 wyjść a nie musi dlatego chyba nie ma się po co stresować sikancami
KarolaJ
2.3 to już naprawdę nic, ważne że jest poniżej 5. Myślę, że nie będzie problemu już z tym.. Ciekawe jak tam u mnie.. Ja już też marzę żeby okres przyszedł [emoji53]
Mąż odebrał moja betę... 2,3 wynik... Niby dobry ale liczyłam na 0 [emoji2368] zobaczymy co jutro powie lekarz.... Ciekawe jak tam u Ciebie spada... Eh... Ja chce już poniedziałek [emoji17][emoji17][emoji17]
JestemMama!
Eh... Ciekawe co powie jutro lekarz. Specjalnie robiłam dziś dzień przed wizytą... Dziwne jest też to ze 2 tygodnie temu miałam 7 a dzis jeszcze te 2,3 jest... Eh.... No nic pozostaje mi czekać na wizytę . Najchętniej położyła bym się już spać i żeby była już 6 rano... A małpa jest... Niby to 2,3 wyklucza ciaze itp. Ale dlaczego nie ma tam 02.3 to już naprawdę nic, ważne że jest poniżej 5. Myślę, że nie będzie problemu już z tym.. Ciekawe jak tam u mnie.. Ja już też marzę żeby okres przyszedł [emoji53]
reklama
Wesoła_Aga
dawaj idziemy jutro razem do dr po dobre wieści najważniejsze że spada nie
nic nie przyspieszysz to natura kochana :* a może się uda kto wie :*
nic nie przyspieszysz to natura kochana :* a może się uda kto wie :*
Eh... Ciekawe co powie jutro lekarz. Specjalnie robiłam dziś dzień przed wizytą... Dziwne jest też to ze 2 tygodnie temu miałam 7 a dzis jeszcze te 2,3 jest... Eh.... No nic pozostaje mi czekać na wizytę . Najchętniej położyła bym się już spać i żeby była już 6 rano... A małpa jest... Niby to 2,3 wyklucza ciaze itp. Ale dlaczego nie ma tam 0
Podziel się: