Mozesz tez moczyc nogi w soli eposom - dobrze sie wchlania.czekasz do 11 dpt czy będziesz wcześniej testowac? Ja 9 dpt mam zrobić bete ale wysłałam dziś męża po sikacze bo nie wytrzymam chyba
Ja dziś miałam akurat teleporade żeby przedłużyć l4 i kazał mi jeść magnez 3x1.
reklama
Lepiej rob bete bo testy to tylko streshahaha myślałam żeby w piątek rano spróbować. To będzie 7 dpt to może coś pokaże
Kochana - nic nie stoi na przeszkodzie any tak bylo!!Jeden jedyny. Ostatnia szansa. Bardzo chciałabym, żeby ten ostatni był tym szczęśliwym.
JestemMama!
Fanka BB :)
Może być zdecydowanie za wcześnie... Ja robiłam w 9 dniu i wyszła mi taka blada ze później zastanawiałam się jak ja ją zauważyłam... Według mnie Wstrzymaj się parę dnihahaha myślałam żeby w piątek rano spróbować. To będzie 7 dpt to może coś pokaże
Ja od poniedziałku tez na l4 jestemRozumiem Cię doskonale. Ja jestem w 20+1 i też już myślę o zwolnieniu. Chyba 9 grudnia przy wizycie u lekarza będę o to wnioskować. Praca nie podziękuję.
Kolendra29
a ilu dniowy miałaś zarodek?Może być zdecydowanie za wcześnie... Ja robiłam w 9 dniu i wyszła mi taka blada ze później zastanawiałam się jak ja ją zauważyłam... Według mnie Wstrzymaj się parę dni
Wesoła_Aga
JestemMama!
5 dniowy i test wyglądał taka ilu dniowy miałaś zarodek?
Załączniki
reklama
JestemMama!
Hahaha kochana zobacz filmiki na YouTube np. Ten mi one duzooo pomogłyTo ma być ta wasza prościzna ??
Toż to mi braknie na poczytanie
Podziel się: