reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc Ewunka :)
jezeli moge zapytac , piszesz " Rozlegla endometrioza niska rezerwa jajnikowa " jak niska masz rezerwe jajnikowa ? moje AMH wynosi 0,09 :(
Hej
Endometrioza 4 st zrosty w odbycie, jelitach, jajnikach, i gdzie jeszcze ......
AHM ok 1 ale to było jakieś pięć lat temu nie wiem jakie a teraz normy bo wiem że były zmiany. No ale jakby nie patrzył ba Twój wynik jest skrajnie niski....
Ja miałam problem wyprodukować jajka równocześnie każde rosło swoim dziwnym tempem z 3 stymulacji miałam 1 transfer bo jajka były nie dojrzałe albo przedojrzale. 4 stymulacjia była szczałem w 10 przyjmowała 350 j menopur + gonal Ale w podzielonych dawkach co 12 h .
To miała być ostatnia stymulacjia jak nie to KD . Udało mi się mam córkę i teraz pozytywna betę. A jaka jest Twoja historia ?

reklama
Hej dziewczyny. Dziś 4dpt i boli mnie brzuch jak na okres, martwię się już. Wczoraj miałam takie kłucie w podbrzuszu przed snem.
Hej :) Ja jestem w 5 dpt i dziś mam mniejsze bóle. Od 4 dpt biorę 3xNospe bo bóle miałam nie do wytrzymania przez 3 dni - wszystko po konsultacji z lekarzem. Dziś czasem poczuje że boli ale nie wiem już czy to dlatego że się zagnieżdża Eskimos czy dlatego że działa Nospa czy że może nic z tego. Ale! Czekam na 11 dpt i wtedy się dowiem

Moje przeczucie jednak mnie zawiodło bo czułam ze będzie synek ale to oczywiście nie ma znaczenia [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Będzie córeczka Marysia [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mysle ze do badan połówkowych mogę odetchnąć potem znów będę się martwić czy wszystko pracuje prawidłowo [emoji3590]
Niech rośnie nasza księżniczka - tatuś oszaleje na jej punkcie już mogę być zazdrosna [emoji3590]
Zacnie [emoji106]

Kolendra a u Ciebie ile zamrozili zarodkow?? Widzialam ze masz 6 zarodkow ale wszystkie do 5 doby dotrwaly!? Teraz wielkie czekanie do 15.11!
Jak sie czujesz? Jakie mialas leki do transferu?
dwa zamrozili, trzy niestety nie przetrwały, ale myśle ze to i tak dobry wynik:) dziś cały dzień boli mnie brzuch jak na @, ale wydaje mi się ze mniej mnie bolą piersi i temperatura tez mi spadła, chociaż mierzylam tylko wczoraj i dzisiaj. Martwię się, czekanie mi nie sluzy. Chociaż wierze, pierwszy raz w życiu ze się udało 😍

Hej :) Ja jestem w 5 dpt i dziś mam mniejsze bóle. Od 4 dpt biorę 3xNospe bo bóle miałam nie do wytrzymania przez 3 dni - wszystko po konsultacji z lekarzem. Dziś czasem poczuje że boli ale nie wiem już czy to dlatego że się zagnieżdża Eskimos czy dlatego że działa Nospa czy że może nic z tego. Ale! Czekam na 11 dpt i wtedy się dowiem
czekasz do 11 dpt czy będziesz wcześniej testowac? Ja 9 dpt mam zrobić bete ale wysłałam dziś męża po sikacze bo nie wytrzymam chyba :)
Ja dziś miałam akurat teleporade żeby przedłużyć l4 i kazał mi jeść magnez 3x1.

Siemka kobitki
U mnie tak jak się spodziewałam przyszła w nocy @ ;) Oj takich cierpień bólowych dawno nie miałam, żeby nie móc w ogóle zasnać... mogłam tylko siedzieć skulona na tłku... i oczywiście cała ja poszłam na dwunastogodzinny dyżur. Żyje! Hura ja!

Dobrze, że mam łapóweczkę na pocieche 🍫🍫🍫

@Evela.6 kalendarz bez zmian ;)

reklama
Siemka kobitki
U mnie tak jak się spodziewałam przyszła w nocy @ ;) Oj takich cierpień bólowych dawno nie miałam, żeby nie móc w ogóle zasnać... mogłam tylko siedzieć skulona na tłku... i oczywiście cała ja poszłam na dwunastogodzinny dyżur. Żyje! Hura ja!

Dobrze, że mam łapóweczkę na pocieche [emoji515][emoji515][emoji515]

@Evela.6 kalendarz bez zmian ;)
Nareszcie[emoji123]

Do góry