Nie będę wcześniej testować bo wolę poczekać na pewny wynik Jak zrobię wcześniej to wiem, że jak wyjdzie negatywny to wpadnę w płacz i niepotrzebnie wcześniej będę się stresować. Przed transferem zrobiłam zapas testów Czytałam też że magnez należy pt przyjmować ale jak na razie nie chce więcej tabletek brać bo w ciągu całego dnia mam ich 14czekasz do 11 dpt czy będziesz wcześniej testowac? Ja 9 dpt mam zrobić bete ale wysłałam dziś męża po sikacze bo nie wytrzymam chyba
Ja dziś miałam akurat teleporade żeby przedłużyć l4 i kazał mi jeść magnez 3x1.
reklama
Kolendra29
Fanka BB :)
podziwiam, za cierpliwość! I trzymam kciuki!Nie będę wcześniej testować bo wolę poczekać na pewny wynik Jak zrobię wcześniej to wiem, że jak wyjdzie negatywny to wpadnę w płacz i niepotrzebnie wcześniej będę się stresować. Przed transferem zrobiłam zapas testów Czytałam też że magnez należy pt przyjmować ale jak na razie nie chce więcej tabletek brać bo w ciągu całego dnia mam ich 14
Oj uwierz że przy każdym wyczuwalnym bólu mam już setki pytań czy wszystko jest dobrze, czy tak ma być, czy nie krwawię, czy oby w dobrym miejscu boli, czy nie za blisko jajników itp. Uwierz, że chociaż przy testach udaje mi się jakoś powstrzymaćpodziwiam, za cierpliwość! I trzymam kciuki!
Dziękuję i też trzymam kciuki! Którego dnia będziesz robić test? Chodzi mi o konkretny termin. Może razem zrobimy?podziwiam, za cierpliwość! I trzymam kciuki!
bazylia128
Wiesz ile razy ja ubieralam choinke i plakalam niech tylko jakos te polwokowe pojde i mala bedzie zdrowa to beda najcudowniejsze swieta Ty pewnie karmisz caly czas piersia W twoim przypadku nawet 15 kg plus za duzo nie zmienia kruszynko Zapomnialam juz jak mala ma na imie? Moze cos podpatrzeŚwięta to bd grube bez dwóch zdań jak zjem wszystko na co mam ochotę to będzie +5 (o ile granic nie zamkną, booo jak tak to będzie słabo ). W tym roku będą magiczne (w zeszłym roku byłam już w ciąży, więc też było cudownie). W końcu nie bd tych „cudownych” życzeń .. „byście w końcu zmajstrowali jakieś dziecko..” itp
A co do snu to nie powiem Ci nic ambitnego - śpij ile wlezie
U Was też będą cudowne święta Malutka w brzuchu, nie zdążysz się obejrzeć a na porodówkę będziecie jechać
A Ty już kobiiito nie panikuj. Córcia zdrowa, więc ciesz się ciążą. Mija bardzo szybko
Jeden jedyny. Ostatnia szansa. Bardzo chciałabym, żeby ten ostatni był tym szczęśliwym.Hejka a jak bogata w zarodki okazala sie u Ciebie punkcja?
Juz doczytalam ze masz jednego ale za to MERCEDESA!! Kciuki za udany TEN RAZ!
Ruda08
Ja też .. zawsze sobie mówiłam - ostatnie święta w 2 ale wiadomo.Wiesz ile razy ja ubieralam choinke i plakalam niech tylko jakos te polwokowe pojde i mala bedzie zdrowa to beda najcudowniejsze swieta Ty pewnie karmisz caly czas piersia W twoim przypadku nawet 15 kg plus za duzo nie zmienia kruszynko Zapomnialam juz jak mala ma na imie? Moze cos podpatrze
Na szczęście teraz mogę płakać ale ze szczęścia Oddychaj kochana ! wszystko jest i będzie dobrze
Ja podziękuje za te 15 kg chciałabym się zabrać za siebie ale szczerze siły nie mam zresztą samozaparcia też W pl biegałam 3 razy w tyg + rower, ale tutaj :/ codzienny spacer wystarczy mi zupełnie. Iiii tak karmie cycuchem
A moja kruszynka to Rozalia
Kolendra29
hahaha myślałam żeby w piątek rano spróbować. To będzie 7 dpt to może coś pokażeDziękuję i też trzymam kciuki! Którego dnia będziesz robić test? Chodzi mi o konkretny termin. Może razem zrobimy?
reklama
To ladny wynika, 3 zarodeczkidwa zamrozili, trzy niestety nie przetrwały, ale myśle ze to i tak dobry wynik dziś cały dzień boli mnie brzuch jak na @, ale wydaje mi się ze mniej mnie bolą piersi i temperatura tez mi spadła, chociaż mierzylam tylko wczoraj i dzisiaj. Martwię się, czekanie mi nie sluzy. Chociaż wierze, pierwszy raz w życiu ze się udało
Niech sie uda! Tych objawow... cala masa niestety...
Podziel się: