reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

czekasz do 11 dpt czy będziesz wcześniej testowac? Ja 9 dpt mam zrobić bete ale wysłałam dziś męża po sikacze bo nie wytrzymam chyba :)
Ja dziś miałam akurat teleporade żeby przedłużyć l4 i kazał mi jeść magnez 3x1.
Nie będę wcześniej testować bo wolę poczekać na pewny wynik :) Jak zrobię wcześniej to wiem, że jak wyjdzie negatywny to wpadnę w płacz i niepotrzebnie wcześniej będę się stresować. Przed transferem zrobiłam zapas testów :D Czytałam też że magnez należy pt przyjmować ale jak na razie nie chce więcej tabletek brać bo w ciągu całego dnia mam ich 14

reklama
Nie będę wcześniej testować bo wolę poczekać na pewny wynik :) Jak zrobię wcześniej to wiem, że jak wyjdzie negatywny to wpadnę w płacz i niepotrzebnie wcześniej będę się stresować. Przed transferem zrobiłam zapas testów :D Czytałam też że magnez należy pt przyjmować ale jak na razie nie chce więcej tabletek brać bo w ciągu całego dnia mam ich 14
podziwiam, za cierpliwość! I trzymam kciuki!🤞🏼🤞🏼

Święta to bd grube bez dwóch zdań 😂 jak zjem wszystko na co mam ochotę to będzie +5 😂 (o ile granic nie zamkną, booo jak tak to będzie słabo 😑). W tym roku będą magiczne (w zeszłym roku byłam już w ciąży, więc też było cudownie). W końcu nie bd tych „cudownych” życzeń .. „byście w końcu zmajstrowali jakieś dziecko..” itp
A co do snu to nie powiem Ci nic ambitnego - śpij ile wlezie 😁

U Was też będą cudowne święta 😍 Malutka w brzuchu, nie zdążysz się obejrzeć a na porodówkę będziecie jechać 😁
A Ty już kobiiito nie panikuj. Córcia zdrowa, więc ciesz się ciążą. Mija bardzo szybko ;)
Wiesz ile razy ja ubieralam choinke i plakalam ;) niech tylko jakos te polwokowe pojde i mala bedzie zdrowa to beda najcudowniejsze swieta ;)Ty pewnie karmisz caly czas piersia ;) W twoim przypadku nawet 15 kg plus za duzo nie zmienia kruszynko ;) Zapomnialam juz jak mala ma na imie? Moze cos podpatrze ;)

Wiesz ile razy ja ubieralam choinke i plakalam ;) niech tylko jakos te polwokowe pojde i mala bedzie zdrowa to beda najcudowniejsze swieta ;)Ty pewnie karmisz caly czas piersia ;) W twoim przypadku nawet 15 kg plus za duzo nie zmienia kruszynko ;) Zapomnialam juz jak mala ma na imie? Moze cos podpatrze ;)
Ja też .. zawsze sobie mówiłam - ostatnie święta w 2 😑 ale wiadomo.
Na szczęście teraz mogę płakać ale ze szczęścia ❤️ Oddychaj kochana ! 😊 wszystko jest i będzie dobrze :)

Ja podziękuje za te 15 kg 😂 chciałabym się zabrać za siebie ale szczerze siły nie mam😕 zresztą samozaparcia też 🤪 W pl biegałam 3 razy w tyg + rower, ale tutaj :/ codzienny spacer wystarczy mi zupełnie. Iiii tak karmie cycuchem 🤓

A moja kruszynka to Rozalia 😍

reklama
dwa zamrozili, trzy niestety nie przetrwały, ale myśle ze to i tak dobry wynik:) dziś cały dzień boli mnie brzuch jak na @, ale wydaje mi się ze mniej mnie bolą piersi i temperatura tez mi spadła, chociaż mierzylam tylko wczoraj i dzisiaj. Martwię się, czekanie mi nie sluzy. Chociaż wierze, pierwszy raz w życiu ze się udało 😍
To ladny wynika, 3 zarodeczki:)
Niech sie uda! Tych objawow... cala masa niestety...

Do góry