reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje przeczucie jednak mnie zawiodło bo czułam ze będzie synek ale to oczywiście nie ma znaczenia ❤❤❤❤ Będzie córeczka Marysia ❤❤❤
Mysle ze do badan połówkowych mogę odetchnąć potem znów będę się martwić czy wszystko pracuje prawidłowo ❤
Niech rośnie nasza księżniczka - tatuś oszaleje na jej punkcie już mogę być zazdrosna ❤
U mnie z ta zazdroscia jest na odwrot - moj mąż jest zazdrosny o mnie 🤪 🤪 🤪 o_O o_O Ciagle mi powtarza ze nie moze zejsc na drugi plan 😜😜😜 za pozno 😜😂😂 cały moj swiat sie kreci wokol NIEJ 💓💓💓😍😍 I w druga strone - czuje juz duza zazdrosc jak np tesciowa cos o niej mowi :szok: nie wiem czy pozwole ja komukolwiek dotknąć po porodzie :-) :):-) :):-) :)

Gratuluje! Teraz najgorsze, czekanie. Już nie mogę wytrzymać a dziś dopiero mam 4dpt.
Kolendra a u Ciebie ile zamrozili zarodkow?? Widzialam ze masz 6 zarodkow ale wszystkie do 5 doby dotrwaly!? Teraz wielkie czekanie do 15.11!
Jak sie czujesz? Jakie mialas leki do transferu?

Ostatnia edycja:
Ja wyskakuje jak Filip z konopii 😂😂 czasami poczytuje, przyznaje się bez bicia 😆
U nas wszystko dobrze, nasza królowa zaczyna gaworzyć i łapać zabawki. A my się bardziej chyba z tego cieszymy niż ona 🤪
Jejjkuuu jak ten czas szybko leci ;) Ja jestem przed polwkowymi i juz oczywiscie sr...ammm po gaciach ;) Przed Wami teraz najpiekniejszee swietą 🥰 🥰 🥰

Ja wyskakuje jak Filip z konopii 😂😂 czasami poczytuje, przyznaje się bez bicia 😆
U nas wszystko dobrze, nasza królowa zaczyna gaworzyć i łapać zabawki. A my się bardziej chyba z tego cieszymy niż ona 🤪
Boziiuuuu jaka ona jest cudowna 😍 😍 😍 😍 😍 Ja taka chce juzzzzzzz 🥰🥰 Ma bardzo bystre oczka ;) Ja sie czuje caly czas dobrze - tylko ciagle spac mi sie chce - rano wstaje i juz mi sie chce spac - ale jak to ja - obijam sie o drzwi i nie pojde spac bo pozniej w nocy o 4 potrafie wstac i po spaniu ;) Zrobilismy Sanco - tez wyszlo ze niunia jest zdrowa ;) Teraz jakos w przyszlym tygodniu pojade na polwokowe - bardzo sie boje i oczywiscie panikuje - ale juz tyle przeszlysmy ze musimy jakos dac rade i przejsc przez kolejny etap ;)

reklama
Boziiuuuu jaka ona jest cudowna 😍 😍 😍 😍 😍 Ja taka chce juzzzzzzz 🥰🥰 Ma bardzo bystre oczka ;) Ja sie czuje caly czas dobrze - tylko ciagle spac mi sie chce - rano wstaje i juz mi sie chce spac - ale jak to ja - obijam sie o drzwi i nie pojde spac bo pozniej w nocy o 4 potrafie wstac i po spaniu ;) Zrobilismy Sanco - tez wyszlo ze niunia jest zdrowa ;) Teraz jakos w przyszlym tygodniu pojade na polwokowe - bardzo sie boje i oczywiscie panikuje - ale juz tyle przeszlysmy ze musimy jakos dac rade i przejsc przez kolejny etap ;)
Święta to bd grube bez dwóch zdań 😂 jak zjem wszystko na co mam ochotę to będzie +5 😂 (o ile granic nie zamkną, booo jak tak to będzie słabo 😑). W tym roku będą magiczne (w zeszłym roku byłam już w ciąży, więc też było cudownie). W końcu nie bd tych „cudownych” życzeń .. „byście w końcu zmajstrowali jakieś dziecko..” itp
A co do snu to nie powiem Ci nic ambitnego - śpij ile wlezie 😁

U Was też będą cudowne święta 😍 Malutka w brzuchu, nie zdążysz się obejrzeć a na porodówkę będziecie jechać 😁
A Ty już kobiiito nie panikuj. Córcia zdrowa, więc ciesz się ciążą. Mija bardzo szybko ;)

Do góry