bazylia128
Fanka BB :)
na szczescie lekarzem nie jestem bo w dzisiejszych czasach bym sie bala nim byc. Nie mam zamiaruj jej stresowac bo pisalam w aspekcie innej dziewczyny. Co do progeserteonu i jego wchlaniania to jestem pod opieką dwoch lekarzy i klinicznego i prowadzacego ciaze ktorzy zgodnie twierdza ze duphaston nie wychodzi z krwi a cala reszta TAK, dlatego nalezy kontrolowac - po to zebym miala pewnosc co do jego odstawiania. Nie bede sie zachowywac jak dziecko i przytaczac JEJ NIEGRZECZNYCH WYPOWIEDZI, bo ja poczatkowo wypowiadalam sie tylko na temat progesteronu dopoki nie przegiela.Bazylia Lekarzem nie jesteś i podważasz informacje od lekarza. Po drugie wprowadzasz nie potrzebny stress dziewczynie po to żeby udowodnić, ze masz racje. Ja od moich lekarzy z kliniki i jedna klinik z lepszych w PL słyszałam sprzeczne opinie o tym czy progesteron dopochwowy wychodzi w krwi. Napewno jego wchłanialność do krwiobiegu jest inna. To czysta logika krem na pryszcze będzie miał inną wchłanialność, niż antybiotyk podany doustnie. Jesteś niegrzeczna w swoich wypowiedziach againnn... Dziewczyny zaglądają tu po wsparcie a nie wiedzę medyczną od tego mają lekarzy którzy je prowadzą.