reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wyniki nifty pewnie w przyszłym tygodniu będą 🥺🥺🥺 dzis mi się śniło ze wszystki było dobrze tylko jakimś cudem wyszła mi infekcja grzybicza pochwy 😂😂😂😂😂 tak wiesz w badaniu krwi 😂 głowę mam zryta i mysle tylko o bejbiku ale na szczęście 8 godzin dziennie muszę się skupić na pracy wiec jeszcze nie oszalałam 🤪 o diecie tez już zapomniałam niestety nie wiem dlaczego ale poprostu odrzucało mnie od tych produktów które jadłam przez ostatnie pół roku i nagle czułam niepohamowana ochotę na placki ziemniaczane, pierogi, tosty itp a nie mogę przełknąć nabiału ani gotowanych warzyw... jak nie męczą mnie mdłości to zmuszam się trochę do surowych warzyw i jogurtu ale najchętniej to bym jadła mc Donalda z pizza na zmianę i popijała cola. Nie robię tego ze względu na zdrowie maluszka bo wiem ze to śmieciowe jedzenie ale ulegam frytkom 😂
frytki = ziemniak = warzywo ;) dlugo pracujesz jak ja - kiedy planujesz isc na zwolnienie? Mnie odrzucilo od miesa a przecie uwielbialam za to nabial moge jesc bez przerwy. Wyniki beda napewno dobre, ciekawe tylko jaka płec ;)

Załączniki

• 1E4E864E-A061-4E24-839C-1EAC481D9141.jpeg
    1E4E864E-A061-4E24-839C-1EAC481D9141.jpeg
    162,7 KB · Wyświetleń: 132
Nie przyjelas tego do wiadomosci to po pierwsze a po drugie ja tez mialam duzy problem i z beta i z progesteronem NIE RAZ i bylam wdzieczna za wiedze jaka dziewczyny tutaj mialy.
Bazylia Lekarzem nie jesteś i podważasz informacje od lekarza. Po drugie wprowadzasz nie potrzebny stress dziewczynie po to żeby udowodnić, ze masz racje. Ja od moich lekarzy z kliniki i jedna klinik z lepszych w PL słyszałam sprzeczne opinie o tym czy progesteron dopochwowy wychodzi w krwi. Napewno jego wchłanialność do krwiobiegu jest inna. To czysta logika krem na pryszcze będzie miał inną wchłanialność, niż antybiotyk podany doustnie. Jesteś niegrzeczna w swoich wypowiedziach againnn... Dziewczyny zaglądają tu po wsparcie a nie wiedzę medyczną od tego mają lekarzy którzy je prowadzą.

🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 piekny juz brzunio - od razu widac ze ciazowy a nie spozywczy ;) Ty tez bedziesz miala dziewczynke? Ja na poczatku nosilam luzne ubrania zeby zakryc a teraz zakladam specjalnie obcisle bluzeczki i nie ma lustra w domu zebym przechodzac sie nie ogladala ze wszystkich stron ;) paranoja ;)

Mam to samo jeszcze bym chipsami doprawiała już myśle o nich chyba z 5 dzień 🤣😂
Wyniki nifty pewnie w przyszłym tygodniu będą 🥺🥺🥺 dzis mi się śniło ze wszystki było dobrze tylko jakimś cudem wyszła mi infekcja grzybicza pochwy 😂😂😂😂😂 tak wiesz w badaniu krwi 😂 głowę mam zryta i mysle tylko o bejbiku ale na szczęście 8 godzin dziennie muszę się skupić na pracy wiec jeszcze nie oszalałam 🤪 o diecie tez już zapomniałam niestety nie wiem dlaczego ale poprostu odrzucało mnie od tych produktów które jadłam przez ostatnie pół roku i nagle czułam niepohamowana ochotę na placki ziemniaczane, pierogi, tosty itp a nie mogę przełknąć nabiału ani gotowanych warzyw... jak nie męczą mnie mdłości to zmuszam się trochę do surowych warzyw i jogurtu ale najchętniej to bym jadła mc Donalda z pizza na zmianę i popijała cola. Nie robię tego ze względu na zdrowie maluszka bo wiem ze to śmieciowe jedzenie ale ulegam frytkom 😂

frytki = ziemniak = warzywo ;) dlugo pracujesz jak ja - kiedy planujesz isc na zwolnienie? Mnie odrzucilo od miesa a przecie uwielbialam za to nabial moge jesc bez przerwy. Wyniki beda napewno dobre, ciekawe tylko jaka płec ;)
U mnie z praca jest trudna i ciekawa sytuacja 😉 dostałam prace po znajomosci bie ukrywam bo siostra załatwiła mi posadę ( wczasach koronawirusa nawet z wykształceniem ciężko było znaleźć dobra prace). I zaczęłam ta prace w czerwcu na umowę na zastępstwo. Koleżanka z urlopu macierzyńskiego wraca 26 listopada i tak kończyła mi się umowa. Dostałam propozycje nowego stanowiska a ze względu na siostrę nie chciałam ukrywać ciazy bo wiadomo ze w każdej chwili mogę iść na zwolnienie to byłoby paskudne zachowanie gdybym podpisała umowę i uciekła na l4.
Bałam się ze stracę prace ale o dziwo kierownictwo zareagowało pozytywnie, chcą mnie dalej w zespole i zdecydowali się dać mi umowę wiec mam zamiar pracować tak długo jak tylko zdrowie pozwoli 😉 praca siedząca w biurze, przerwe mogę sobie robić kiedy chce, zjeść tez mogę w każdej chwili także nie ma przeciwwskazań do pracy. Dr z kliniki od pierwszej pozytywnej bety chciała mnie wysłać na l4 😂😂

Za tydzień dopiero będę miała 10tc wiec zrobię nifty i będę wiedziała czy chłop czy babeczka 🥰
🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 piekny juz brzunio - od razu widac ze ciazowy a nie spozywczy ;) Ty tez bedziesz miala dziewczynke? Ja na poczatku nosilam luzne ubrania zeby zakryc a teraz zakladam specjalnie obcisle bluzeczki i nie ma lustra w domu zebym przechodzac sie nie ogladala ze wszystkich stron ;) paranoja ;)

reklama
Wow 🧐🧐🧐
Ja zaczęłam 13 tydzień i brzuszka ni chu chu tylko moje sadełko gdzies tam lekko odstaje i obolały spuchnięty brzuch od zastrzyków z heparyny 🥺🥺

Do góry