reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wyniki nifty pewnie w przyszłym tygodniu będą 🥺🥺🥺 dzis mi się śniło ze wszystki było dobrze tylko jakimś cudem wyszła mi infekcja grzybicza pochwy 😂😂😂😂😂 tak wiesz w badaniu krwi 😂 głowę mam zryta i mysle tylko o bejbiku ale na szczęście 8 godzin dziennie muszę się skupić na pracy wiec jeszcze nie oszalałam 🤪 o diecie tez już zapomniałam niestety nie wiem dlaczego ale poprostu odrzucało mnie od tych produktów które jadłam przez ostatnie pół roku i nagle czułam niepohamowana ochotę na placki ziemniaczane, pierogi, tosty itp a nie mogę przełknąć nabiału ani gotowanych warzyw... jak nie męczą mnie mdłości to zmuszam się trochę do surowych warzyw i jogurtu ale najchętniej to bym jadła mc Donalda z pizza na zmianę i popijała cola. Nie robię tego ze względu na zdrowie maluszka bo wiem ze to śmieciowe jedzenie ale ulegam frytkom 😂
frytki = ziemniak = warzywo ;) dlugo pracujesz jak ja - kiedy planujesz isc na zwolnienie? Mnie odrzucilo od miesa a przecie uwielbialam za to nabial moge jesc bez przerwy. Wyniki beda napewno dobre, ciekawe tylko jaka płec ;)

Załączniki

• 1E4E864E-A061-4E24-839C-1EAC481D9141.jpeg
    1E4E864E-A061-4E24-839C-1EAC481D9141.jpeg
    162,7 KB · Wyświetleń: 125
Nie przyjelas tego do wiadomosci to po pierwsze a po drugie ja tez mialam duzy problem i z beta i z progesteronem NIE RAZ i bylam wdzieczna za wiedze jaka dziewczyny tutaj mialy.
Bazylia Lekarzem nie jesteś i podważasz informacje od lekarza. Po drugie wprowadzasz nie potrzebny stress dziewczynie po to żeby udowodnić, ze masz racje. Ja od moich lekarzy z kliniki i jedna klinik z lepszych w PL słyszałam sprzeczne opinie o tym czy progesteron dopochwowy wychodzi w krwi. Napewno jego wchłanialność do krwiobiegu jest inna. To czysta logika krem na pryszcze będzie miał inną wchłanialność, niż antybiotyk podany doustnie. Jesteś niegrzeczna w swoich wypowiedziach againnn... Dziewczyny zaglądają tu po wsparcie a nie wiedzę medyczną od tego mają lekarzy którzy je prowadzą.

🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 piekny juz brzunio - od razu widac ze ciazowy a nie spozywczy ;) Ty tez bedziesz miala dziewczynke? Ja na poczatku nosilam luzne ubrania zeby zakryc a teraz zakladam specjalnie obcisle bluzeczki i nie ma lustra w domu zebym przechodzac sie nie ogladala ze wszystkich stron ;) paranoja ;)

Mam to samo jeszcze bym chipsami doprawiała już myśle o nich chyba z 5 dzień 🤣😂
Wyniki nifty pewnie w przyszłym tygodniu będą 🥺🥺🥺 dzis mi się śniło ze wszystki było dobrze tylko jakimś cudem wyszła mi infekcja grzybicza pochwy 😂😂😂😂😂 tak wiesz w badaniu krwi 😂 głowę mam zryta i mysle tylko o bejbiku ale na szczęście 8 godzin dziennie muszę się skupić na pracy wiec jeszcze nie oszalałam 🤪 o diecie tez już zapomniałam niestety nie wiem dlaczego ale poprostu odrzucało mnie od tych produktów które jadłam przez ostatnie pół roku i nagle czułam niepohamowana ochotę na placki ziemniaczane, pierogi, tosty itp a nie mogę przełknąć nabiału ani gotowanych warzyw... jak nie męczą mnie mdłości to zmuszam się trochę do surowych warzyw i jogurtu ale najchętniej to bym jadła mc Donalda z pizza na zmianę i popijała cola. Nie robię tego ze względu na zdrowie maluszka bo wiem ze to śmieciowe jedzenie ale ulegam frytkom 😂

frytki = ziemniak = warzywo ;) dlugo pracujesz jak ja - kiedy planujesz isc na zwolnienie? Mnie odrzucilo od miesa a przecie uwielbialam za to nabial moge jesc bez przerwy. Wyniki beda napewno dobre, ciekawe tylko jaka płec ;)
U mnie z praca jest trudna i ciekawa sytuacja 😉 dostałam prace po znajomosci bie ukrywam bo siostra załatwiła mi posadę ( wczasach koronawirusa nawet z wykształceniem ciężko było znaleźć dobra prace). I zaczęłam ta prace w czerwcu na umowę na zastępstwo. Koleżanka z urlopu macierzyńskiego wraca 26 listopada i tak kończyła mi się umowa. Dostałam propozycje nowego stanowiska a ze względu na siostrę nie chciałam ukrywać ciazy bo wiadomo ze w każdej chwili mogę iść na zwolnienie to byłoby paskudne zachowanie gdybym podpisała umowę i uciekła na l4.
Bałam się ze stracę prace ale o dziwo kierownictwo zareagowało pozytywnie, chcą mnie dalej w zespole i zdecydowali się dać mi umowę wiec mam zamiar pracować tak długo jak tylko zdrowie pozwoli 😉 praca siedząca w biurze, przerwe mogę sobie robić kiedy chce, zjeść tez mogę w każdej chwili także nie ma przeciwwskazań do pracy. Dr z kliniki od pierwszej pozytywnej bety chciała mnie wysłać na l4 😂😂

Za tydzień dopiero będę miała 10tc wiec zrobię nifty i będę wiedziała czy chłop czy babeczka 🥰
🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 piekny juz brzunio - od razu widac ze ciazowy a nie spozywczy ;) Ty tez bedziesz miala dziewczynke? Ja na poczatku nosilam luzne ubrania zeby zakryc a teraz zakladam specjalnie obcisle bluzeczki i nie ma lustra w domu zebym przechodzac sie nie ogladala ze wszystkich stron ;) paranoja ;)

reklama
Wow 🧐🧐🧐
Ja zaczęłam 13 tydzień i brzuszka ni chu chu tylko moje sadełko gdzies tam lekko odstaje i obolały spuchnięty brzuch od zastrzyków z heparyny 🥺🥺

Do góry