Cześć Dziewczyny!!
@kolor nadzieji Twoja beta to już tylko uzyskanie odpowiedzi na pytanie ile? a nie czy?
Cudowny poranek
@Evela.6 ten dzień musi należeć też do Ciebie, w końcu tak brdzo na niego czekalaś! Za same dobre iusy
@KarolaJ @Brakujemiwiary choć zazwyczaj kciukasy trzymamy za wysoką betę to dziś dla ws za 0 i możliwe dalsze dzialania
@Brakujemiwiary rozumiem Twoją ogromną stratę, choć w sumie nie mam pojęcia co czujesz ale czas mija, leczy rany i zaraz spróbujesz znów. Może nowy rok otworzysz już w pakiecie? Może 2021 zakończysz z bobasem? Wiesz Ty i wiem ja że już połowę sukcesu osiągnęłaś bo miałaś i masz wciąż zarodki, doszło do implantacji, testy i beta pozytywne... Wiesz jak wiele osiągnęłas? Zdajesz sobie sprawę, jak wiele już mialaś? Bo ja np nie mam nic na tą chwilę i poza -28tys na koncie nie ruszyłam z miejsca. Nie mam zarodków, kasy, nie zobaczyłam 2 kreseczek ani bety, nie znam powodu niepowodzeń i nie umiem się skupić na niczym innym, a za chwilę stracę prace i w ogóle jestem w d**ie... Z góry przepraszam jeśli coś źle napisałam, mam dziś doła jak i ta pogoda....