Ewunka
Fanka BB :)
Otwieraj A wieczorem udawaj że otwierasz 1 raz hi hi hiNerwy to mam już na wyczerpaniu ale wytrzymam[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Otwieraj A wieczorem udawaj że otwierasz 1 raz hi hi hiNerwy to mam już na wyczerpaniu ale wytrzymam[emoji16]
Nastepna [emoji16]Dziewczyny mam już wyniki ale nie otworzyłam czekam na meza[emoji16] chcemy ta magiczna chwilę przeżyć razem[emoji3590]
Możesz się upierać. Fakty są takie że Covid do nas zawitał na całego. Jeszcze w maju czy kwietniu upieralas się że u nas jest katastrofa i wszyscy nas oszukują, a jednak nic wielkiego się nie wydarzyło. Teraz ludzie mają dosyć covida i żyją normalnie. Wystarczy wejść do sklepu wielkopowierzchniowego, pełno ludzi i mamy co obserwujemy.Moja babcia ma polpasiec oczny. 4 razy wzywali do niej karetkę, bo mdlala z bolu. Nie przyjechala, bo "karetek nie ma". Teleporada za tydzien. Jak siwe dowiedzkalam, pociagnelam za szurki, wylozylam kase i prosze - konsultacja okulistyczna i neurologiczna, oczywiscie prywatnie i oczywiscie po znajomosci. Nie ma pandemii, nie ma strachu, jak jest hajs, wiec bede upierac sie przy swoim.
Ja uwielbiam teleporady i mam nadzieję że zostaną na zawsze .
Jest milion rzeczy które można załatwić przez telefon oszczędzają mi czasu i niepotrzebnej wizyty w przychodni w tej zarazie.
Dzwonię do kardiologa ten prowadzi wywiad ( co z różnica czy przez telefon czy w gabinecie ) stwierdza i zleca następujące badania , krew, próbę wysilkowa, echo serca, holter . Proszę za godzinę zadzwonić do rejestracji umówić wizyty będą tam już skierowania.
Ustalam wizytę robię badania i kolejna teleporada by omówić wyniki .
Pogadaliśmy ble ble ble wyjaśnił co i jak i kazał powtórzyć badania grudniu zadzwonić pi termin do rejestracji.
Stan zapalny trzustki opanowany wyszłam że szpitala mam leki ale nie dają rady te leki więc dzwonię i proszę by coś zmienił dołożył - recepta na meila. Dostaje wytyczne kiedy mam się zgłosić na szpital i tego się trzymam.
Do pediatry filmik wysyłałam jak Marcelina mrygała oczami dała krople i skierowanie do okulisty. Na badania które iść trzeba to trzeba. Ale milion rzeczy można załatwić teraz telefonicznie i nie chodzić w ta zaraze bez powodu.
Otwieraj [emoji16]A wieczorem udawaj że otwierasz 1 raz hi hi hi
A to Ty w systemie medipoint nie widzisz wyników badania pgs? ja to od razu w systemie widziałam przy każdym wyniku. U nas to nawet nie wiem ktory zarodek lekarz wybrał (wszystkie są mniej więcej takiej samej jakosci).Ja już po wizycie. Jak to mówi Moja Pani doktor - wszystko pięknie [emoji1787] zgody podpisane, leki rozpisane, wszystko opłacone, za tydzień wizyta kontrolna [emoji3059]
Co do leków - czy która z Was przyjmowała Plaquenil?
A i jeszcze jedno - już znamy płec [emoji2956] musieliśmy wybrać zarodek do transferu i wzięliśmy nasz jedyny 5.1.1 i wtedy doktor zdradziła nam płec [emoji3059]
Nastepna [emoji16]
Jak Wy to robicie? Ja bym umrala z ciekwosci na bank [emoji23][emoji1787]
Jeśli problem ma z oczami nie widze potrzeby tych wszystkich czynności.Zgadza sie i fajnie, ze cos co do tej pory bylo w sferze marzen (czytaj załatwienie czegoś administracyjnego przez tel czy internet).nagle jest tu mozliwe - bardzo mnire to cieszy.
Natomiast teleporada u pediatry to dla mnie pomylka. Ja nie wychodze z gabinetu dopóki oproc osluchania, nie zgladnie do gardla i uszu. Z resztą palpacyjnie tez zawsze bada brzuch i uszy. Dla mnie bez tego to nie jedt wizyta.
Serio wytrzymasz ....ja tam zawsze wszystko otwierałam a o płci poinformowałam męża przez telefon, no nie mogłam się doczekaćDziewczyny mam już wyniki ale nie otworzyłam czekam na meza[emoji16] chcemy ta magiczna chwilę przeżyć razem[emoji3590]
To rzeczywiście jeszcze sporo do spadku[emoji17]