reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie wiem jak mozna wytrzymac do porodu nie wiedzac [emoji16] Serio, ja bym chyba oszalala z ciekawosci [emoji23]
Pomijajac juz, ze jak wchodze na stoisko z ubrankami to wpadam w amok, a tu musialabym kupowac tylko biele i szarosci. Nooo way, nie dla mnie [emoji16][emoji1787][emoji16]
Kurde, chciałam sama siebie zaskoczyć [emoji28]Ja uwielbiam białe i szarości wiec i tak takie będą [emoji1787] ale oczywiście nie tylko [emoji6]

Ja uwielbiam teleporady i mam nadzieję że zostaną na zawsze .
Jest milion rzeczy które można załatwić przez telefon oszczędzają mi czasu i niepotrzebnej wizyty w przychodni w tej zarazie.
Dzwonię do kardiologa ten prowadzi wywiad ( co z różnica czy przez telefon czy w gabinecie ) stwierdza i zleca następujące badania , krew, próbę wysilkowa, echo serca, holter . Proszę za godzinę zadzwonić do rejestracji umówić wizyty będą tam już skierowania.
Ustalam wizytę robię badania i kolejna teleporada by omówić wyniki .
Pogadaliśmy ble ble ble wyjaśnił co i jak i kazał powtórzyć badania grudniu zadzwonić pi termin do rejestracji.
Stan zapalny trzustki opanowany wyszłam że szpitala mam leki ale nie dają rady te leki więc dzwonię i proszę by coś zmienił dołożył - recepta na meila. Dostaje wytyczne kiedy mam się zgłosić na szpital i tego się trzymam.
Do pediatry filmik wysyłałam jak Marcelina mrygała oczami dała krople i skierowanie do okulisty. Na badania które iść trzeba to trzeba. Ale milion rzeczy można załatwić teraz telefonicznie i nie chodzić w ta zaraze bez powodu.

reklama
Do góry