reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no to chyba będę rekordzistą. pomijam totalnie wcześniejsza inseminacje,wizyty i zabieg. Skupiam się tylko na in vitro to wyjdzie mi ok.30 tyś pewnie. Po drodze nieudane badanie kom jajowych i przenosiny zarodkow z novum do invicty. i badanie gen zarodkow. do tego żadnej refundacji, bo byliśmy w ciąży i mielismy poronienia A takich wg lekarza z novum nie refunduja... Ech.

Ooo! Czyli można zarodki przetransportować z jednej kliniki do drugiej???

Uff 1 zastrzyk 26 zł... x 4 = 104

Żegnaj stówka, myłaś taka młoda i ciepła w moim portfelu 😅😅🤣🤣

A tak serio (z ciekawości) chłopy to u was się dorzucają do in vitro?? Mój jak dostał fakturę na 9 tys to mało wódki nie otworzył 😂 😂
Dorzucaja? Dziwnie tak jakoś.....
A jak ktoś zarabia 2 tyś A ten drugi 8 tyś to podział też jest po równo?
U nas płaci mąż za wszystko 😉 z naszych przez niego zarobionych pieniędzy bo ja od 3 lat "siedzę " z dzieckiem W domu 😉

reklama
A u mnie tylko czwarta procedura, bez transferu pochłonęła blisko 13tys....

To u mnie pierwsza procedura z jednym transferem wyniosła około 13tys. A do drugiej mieliśmy dofinansowanie, aż tyle nie poszło. Ale od przygotowywania się do trzeciego transferu od końca sierpnia, badania, sam transfer, leki, wizyty i teraz już wizyty ciążowe, to poszło prawie 10tys. Akurat to dokładnie liczę i zapisuje :-D

Do góry