reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez mialam w sobote - jak u Ciebie sytuacja z zarodkami i komorkami? Macie juz info?
Trzymam kciuki za zarodeczki✊🏻✊🏻✊🏻
W sobotę popołudniu dostałam informację, że z 9 komórek 4 były dojrzałe. Do teraz nie zadzwonili, więc przyjmuje że jest ok. Ale bardzo się denerwuje. Bo z dotychczasowych stymulacji tylko był jeden zarodek 🙊 A zapladnianych było więcej komórek 😔 A jak u Ciebie?

dziś miałam drugą werfikację rano byłam w gdańsku odać krew w Invicta bo tam sie lecze . wynik na 2 werfikacje jest taki

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 52.1 _ mIU/ml

Estradiol 17-beta (E2) 785 _ pg/ml

Progesteron (PRG) 28.00 _ ng/ml

lekarz ma do mnie dzwonić dopiero około 15:00 . boje sie ze zaczne się cieszyć a po raz kolejny usłysze ze ostateczny wynik bedzie na 3 werfikacji . Ja miałam 28,10,2020 przed zabiegem podania zarodków podany zaszczyk pregnyl i mówiono mi ze na 1 werfikacji hcg może sie wykazac ale na 2 werfikacji miał spaść a umnie sie podniósł . i nie wiem czy juz moge sie cieszyć czy zacząć płakać

reklama
Z thermomixa bardzo smakuje mi pasztet z piersi indyka ale właśnie tez naczytałam się o tej wątróbce i tak nie wiedziałam czy kontynuować jedzenie heheh a wczoraj robiłam krem ziemniaczano szpinakowy z jajecznym flanem i jeżeli nie robiłaś to spróbuj nam smakował
ja tez lubie pasztet robie z termomixa to chyba taki mozna ;) bo wiesz co jesz ;) najbardziej lubie jak jest duzo galki muszkatolowej ;) Ale wiesz co ja to mam ochote na taki chamski z plastikowego opakowania łlllooooooo najlpeiej taki pomidorowy oooooo mmniiaaammmmm az slinotoku dostaje ;) @nieagatka przez cala ciaze nie jadla pasztetu a jak wrocila z niunia ze szpitala to mialy na nia kanapki z pasztetem czekac 🤪 @zrezygnowana zapomnialam ostatnio skomentowac twoja historie ze szczoteczka do zebow 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 JPRDL jak mozna sie uderzyc w gardlo ;)j a w ciazy ledwo zebiska myje bo mam odruch wymiotny a ty tak gleboko ja wpychasz 😂😂😂😂😂😂 Nie no sztos jak dla mnie 😜😜😜😜 tak mnie to rozsmieszylo ze az siezastanawialam jak mocno musialas sie uderzyc zeby afte narobic ;) Ty to musisz byc niezla agentka ;)

Do góry