reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja juz po cichu gratuluje,Beta rosnie to chyba wszystko jasne🙂🙂🙂
[/QUOTE

też się ciesze . tylko boje ze znowu lekarz mnie wybije z radości i sprowadzi na ziemie ze to leki jeszcze działają . a nie moje 2 skrzaty które znalazły sobie fajną miejsce w moim ciele i zostały ze mna . chciała bym aby sie udało bo czekamy na słodziaki juz 14 lat małżeństwa ale od 3lat leczymy sie w klinice Invicta . Bo długo czekalismy aby podjąć decyzje o leczeniu . miała bym z mężem prezent pod choinkę . Ale 3 werfikacja pokarze prawdziwy wynik czy na pewno moge sie cieszyc tylko szkodz ze do 7,11,2020 to jeszcze 4dni czekania . żebym miała blisko do kliniki to zrobiła by
m bete za 2 dni zeb zobaczyc czy rosnie . a jechać 200km. to troche za daleko .

reklama
Hej dziewczyny dziś mam 7dpt i dostałam plamienia, w 5dpt jak mnie bolało podbrzusze to wieczorem też miałam jednorazowe plamienie. Wczoraj wieczorem zrobiłam test w 6dpt i wyszedł negatywny i się zastanawiam czy zrobiłam za wcześnie czy poprostu się nie udało i stąd teraz to plamienie.
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Jeśli już chcesz robić tsk szybko testy sikane to z porannego moczu ale idź lepiej na bete

No to już wiem że będzie gowno wielkie. Estradiolu 83 a progesteronu 13.6. Było robione w 3 dpt więc już nie ma się co łudzic. Przynajmniej szybciej dojdę do siebie.

Życzę powodzenia wszystkim walczącym i tym co już mają babelka pod serduszkiem. Trzymajcie się

@bazylia128 Ty w Gamecie? Ja pierwszą procedurę tam robiłam i odeszliśmy stamtąd. W ogóle powiedziała nam, że jeżeli nie jesteśmy zameldowani na stałe w Warszawie, to nie ma opcji z dofinansowaniem w żadnej klinice! I mieliśmy mieć kolejną procedurę tam. Ale wyskoczyła mi reklama na Insta Bociana o dofinansowaniu i zadzwoniłam dopytać i oczywiście dało radę, bo mąż był wtedy zameldowany tymczasowo w W. Niby 5000zł, ale zawsze na plus 👍 A z kolei Bocian to niby teraz się udało za trzecim transferem u nich i oby to trwało do urodzenia, ale no nie jestem zadowolona z lekarki, w sensie z jej podejścia :angry:

Tez sie zdziwilam z tymi lodami ;) ja jem normalnie lody ale najczesciej swoje pyszne i zdrowe - bez jajek ;) @nieagatka o co chodzi z tym pasztetem bo czasami mam taka ochote i jak idziemy do sklepu to doslownie uciekam ze stosika z pasztetami bo ty pisalas ze nie mozna a Łukasz nie rozumie dlaczego nie wolno i ja tez nie potrafie mu wytlumaczyc ;) Ale nie pozwalam kupic pastzetu i mocno sie trzymam ;)
A ja jem pieczony pasztecik z indyka z chrzanikiem pychotka 😋

Dziewczyny, samych dobrych widoków dziś i super wyników✊✊✊✊
@Wesoła_Aga obyś wreszcie ruszyła z kopyta😊

@Wesoła_Aga kciuuukaaasssyyyy zebys wreszcie zaczela ;) pozdro dla Guzowskiego - moja kolezanka wlasnie do niego jedzie bo bedzie robic droznosc jajowodow ;)

No chłop ma czekac na zewnatrz, więc może nie będzie kłapać dziobem :D :D :D że doktorze coś tam :D

ja tez lubie pasztet robie z termomixa to chyba taki mozna ;) bo wiesz co jesz ;) najbardziej lubie jak jest duzo galki muszkatolowej ;) Ale wiesz co ja to mam ochote na taki chamski z plastikowego opakowania łlllooooooo najlpeiej taki pomidorowy oooooo mmniiaaammmmm az slinotoku dostaje ;) @nieagatka przez cala ciaze nie jadla pasztetu a jak wrocila z niunia ze szpitala to mialy na nia kanapki z pasztetem czekac 🤪 @zrezygnowana zapomnialam ostatnio skomentowac twoja historie ze szczoteczka do zebow 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 JPRDL jak mozna sie uderzyc w gardlo ;)j a w ciazy ledwo zebiska myje bo mam odruch wymiotny a ty tak gleboko ja wpychasz 😂😂😂😂😂😂 Nie no sztos jak dla mnie 😜😜😜😜 tak mnie to rozsmieszylo ze az siezastanawialam jak mocno musialas sie uderzyc zeby afte narobic ;) Ty to musisz byc niezla agentka ;)

ja lubie pasztecik z cukini mmm pyszotka

Wyniki za 10 dni maxymalnie może szybciej bo krew leci do Hongkongu 😉😉 płeć tez będzie oznaczona ❤❤
Ale tak strasznie boje się wyników ze od kilku dni nie mogę spac i mam jakieś napady lęku 🥺
Hej ja robiłam nifty plus i laboratorium jest w Chorwacji. W sumie to się zaczęłam zastanawiać po cholerę to zrobiłam bo w zasadzie wskazań nie miałam a jakby były duże wady to profesor powiedział, że widać już na pierwszych badaniach do tego pappa podobno super a tak to sama sobie zrobiłam stres tym nifty. Najbardziej stresowałam się po oddaniu krwi, ale mi przeszło bo wynik i tak nie zmieni naszego podejścia, większy stres miałam na usg i pappa bo to było kluczowe bo strasznie bałam się takich poważnych wad typu np. Patau.

U jakiej lekarki jesteś w bocianie?
@bazylia128 Ty w Gamecie? Ja pierwszą procedurę tam robiłam i odeszliśmy stamtąd. W ogóle powiedziała nam, że jeżeli nie jesteśmy zameldowani na stałe w Warszawie, to nie ma opcji z dofinansowaniem w żadnej klinice! I mieliśmy mieć kolejną procedurę tam. Ale wyskoczyła mi reklama na Insta Bociana o dofinansowaniu i zadzwoniłam dopytać i oczywiście dało radę, bo mąż był wtedy zameldowany tymczasowo w W. Niby 5000zł, ale zawsze na plus [emoji106] A z kolei Bocian to niby teraz się udało za trzecim transferem u nich i oby to trwało do urodzenia, ale no nie jestem zadowolona z lekarki, w sensie z jej podejścia :angry:

Jak tak patrzę to nie tylko ja miałam taką jazdę z jedzeniem co wolno a czego nie, ale po ostatniej mojej rozmowie z dr, siostrą i szwagierką to jem wszystko na co mam ochotę a że zawsze jadłam zdrowo to tylko umiar się liczy, ale jem i wędliny i czasami kanapkę z pasztetem, były też lody zwykłe sklepowe. Oczywiście takie wyskoki są sporadycznie, ostatnio były frytki za to odstawiłam kawę i herbatę czarną i piję dużo wody, jem koło 300gr różnych owoców i 300gr warzyw codziennie, czasami uszami mi wychodzą, ale jem 😂 codziennie też zupa ogólnie warzywa przemycam gdzie mogę.

reklama
Ten plyn sie okazal efektem ubocznym bakterii,ktore mialam w macicy.Przed transferem antykiem mocno przeleczone .Tak u mnie bylo.
oooo, to ciekawe o co u mnie chodzi. Mam nadzieję, ze na następnym USG już go nie będzie i przestanę się nim wtedy martwić. Ja nie miałam ani infekcji (raczej) ani antybiotyku ani żadnego innego leczenia.

Do góry