Ja juz po cichu gratuluje,Beta rosnie to chyba wszystko jasne
[/QUOTE
też się ciesze . tylko boje ze znowu lekarz mnie wybije z radości i sprowadzi na ziemie ze to leki jeszcze działają . a nie moje 2 skrzaty które znalazły sobie fajną miejsce w moim ciele i zostały ze mna . chciała bym aby sie udało bo czekamy na słodziaki juz 14 lat małżeństwa ale od 3lat leczymy sie w klinice Invicta . Bo długo czekalismy aby podjąć decyzje o leczeniu . miała bym z mężem prezent pod choinkę . Ale 3 werfikacja pokarze prawdziwy wynik czy na pewno moge sie cieszyc tylko szkodz ze do 7,11,2020 to jeszcze 4dni czekania . żebym miała blisko do kliniki to zrobiła by
m bete za 2 dni zeb zobaczyc czy rosnie . a jechać 200km. to troche za daleko .
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Jeśli już chcesz robić tsk szybko testy sikane to z porannego moczu ale idź lepiej na beteHej dziewczyny dziś mam 7dpt i dostałam plamienia, w 5dpt jak mnie bolało podbrzusze to wieczorem też miałam jednorazowe plamienie. Wczoraj wieczorem zrobiłam test w 6dpt i wyszedł negatywny i się zastanawiam czy zrobiłam za wcześnie czy poprostu się nie udało i stąd teraz to plamienie.
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
N@t@li@89
No to już wiem że będzie gowno wielkie. Estradiolu 83 a progesteronu 13.6. Było robione w 3 dpt więc już nie ma się co łudzic. Przynajmniej szybciej dojdę do siebie.
Życzę powodzenia wszystkim walczącym i tym co już mają babelka pod serduszkiem. Trzymajcie się
Życzę powodzenia wszystkim walczącym i tym co już mają babelka pod serduszkiem. Trzymajcie się
zrezygnowana
@bazylia128 Ty w Gamecie? Ja pierwszą procedurę tam robiłam i odeszliśmy stamtąd. W ogóle powiedziała nam, że jeżeli nie jesteśmy zameldowani na stałe w Warszawie, to nie ma opcji z dofinansowaniem w żadnej klinice! I mieliśmy mieć kolejną procedurę tam. Ale wyskoczyła mi reklama na Insta Bociana o dofinansowaniu i zadzwoniłam dopytać i oczywiście dało radę, bo mąż był wtedy zameldowany tymczasowo w W. Niby 5000zł, ale zawsze na plus A z kolei Bocian to niby teraz się udało za trzecim transferem u nich i oby to trwało do urodzenia, ale no nie jestem zadowolona z lekarki, w sensie z jej podejścia
klaudiaanita
A ja jem pieczony pasztecik z indyka z chrzanikiem pychotkaTez sie zdziwilam z tymi lodami ja jem normalnie lody ale najczesciej swoje pyszne i zdrowe - bez jajek @nieagatka o co chodzi z tym pasztetem bo czasami mam taka ochote i jak idziemy do sklepu to doslownie uciekam ze stosika z pasztetami bo ty pisalas ze nie mozna a Łukasz nie rozumie dlaczego nie wolno i ja tez nie potrafie mu wytlumaczyc Ale nie pozwalam kupic pastzetu i mocno sie trzymam
Wesoła_Aga
Dziewczyny, samych dobrych widoków dziś i super wyników
@Wesoła_Aga obyś wreszcie ruszyła z kopyta
@Wesoła_Aga kciuuukaaasssyyyy zebys wreszcie zaczela pozdro dla Guzowskiego - moja kolezanka wlasnie do niego jedzie bo bedzie robic droznosc jajowodow
No chłop ma czekac na zewnatrz, więc może nie będzie kłapać dziobem że doktorze coś tam
ja tez lubie pasztet robie z termomixa to chyba taki mozna bo wiesz co jesz najbardziej lubie jak jest duzo galki muszkatolowej Ale wiesz co ja to mam ochote na taki chamski z plastikowego opakowania łlllooooooo najlpeiej taki pomidorowy oooooo mmniiaaammmmm az slinotoku dostaje @nieagatka przez cala ciaze nie jadla pasztetu a jak wrocila z niunia ze szpitala to mialy na nia kanapki z pasztetem czekac @zrezygnowana zapomnialam ostatnio skomentowac twoja historie ze szczoteczka do zebow JPRDL jak mozna sie uderzyc w gardlo j a w ciazy ledwo zebiska myje bo mam odruch wymiotny a ty tak gleboko ja wpychasz Nie no sztos jak dla mnie tak mnie to rozsmieszylo ze az siezastanawialam jak mocno musialas sie uderzyc zeby afte narobic Ty to musisz byc niezla agentka
ja lubie pasztecik z cukini mmm pyszotka
katarzyna86
Hej ja robiłam nifty plus i laboratorium jest w Chorwacji. W sumie to się zaczęłam zastanawiać po cholerę to zrobiłam bo w zasadzie wskazań nie miałam a jakby były duże wady to profesor powiedział, że widać już na pierwszych badaniach do tego pappa podobno super a tak to sama sobie zrobiłam stres tym nifty. Najbardziej stresowałam się po oddaniu krwi, ale mi przeszło bo wynik i tak nie zmieni naszego podejścia, większy stres miałam na usg i pappa bo to było kluczowe bo strasznie bałam się takich poważnych wad typu np. Patau.Wyniki za 10 dni maxymalnie może szybciej bo krew leci do Hongkongu płeć tez będzie oznaczona ❤❤
Ale tak strasznie boje się wyników ze od kilku dni nie mogę spac i mam jakieś napady lęku
KarolaJ
U jakiej lekarki jesteś w bocianie?
@bazylia128 Ty w Gamecie? Ja pierwszą procedurę tam robiłam i odeszliśmy stamtąd. W ogóle powiedziała nam, że jeżeli nie jesteśmy zameldowani na stałe w Warszawie, to nie ma opcji z dofinansowaniem w żadnej klinice! I mieliśmy mieć kolejną procedurę tam. Ale wyskoczyła mi reklama na Insta Bociana o dofinansowaniu i zadzwoniłam dopytać i oczywiście dało radę, bo mąż był wtedy zameldowany tymczasowo w W. Niby 5000zł, ale zawsze na plus [emoji106] A z kolei Bocian to niby teraz się udało za trzecim transferem u nich i oby to trwało do urodzenia, ale no nie jestem zadowolona z lekarki, w sensie z jej podejścia
katarzyna86
Jak tak patrzę to nie tylko ja miałam taką jazdę z jedzeniem co wolno a czego nie, ale po ostatniej mojej rozmowie z dr, siostrą i szwagierką to jem wszystko na co mam ochotę a że zawsze jadłam zdrowo to tylko umiar się liczy, ale jem i wędliny i czasami kanapkę z pasztetem, były też lody zwykłe sklepowe. Oczywiście takie wyskoki są sporadycznie, ostatnio były frytki za to odstawiłam kawę i herbatę czarną i piję dużo wody, jem koło 300gr różnych owoców i 300gr warzyw codziennie, czasami uszami mi wychodzą, ale jem codziennie też zupa ogólnie warzywa przemycam gdzie mogę.
reklama
Ania.Wiosenka
oooo, to ciekawe o co u mnie chodzi. Mam nadzieję, ze na następnym USG już go nie będzie i przestanę się nim wtedy martwić. Ja nie miałam ani infekcji (raczej) ani antybiotyku ani żadnego innego leczenia.Ten plyn sie okazal efektem ubocznym bakterii,ktore mialam w macicy.Przed transferem antykiem mocno przeleczone .Tak u mnie bylo.
Podziel się: