reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny dziś mam 7dpt i dostałam plamienia, w 5dpt jak mnie bolało podbrzusze to wieczorem też miałam jednorazowe plamienie. Wczoraj wieczorem zrobiłam test w 6dpt i wyszedł negatywny i się zastanawiam czy zrobiłam za wcześnie czy poprostu się nie udało i stąd teraz to plamienie.
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

reklama
Może to implantacyjne? Myślę, że 6dpt to za wcześnie na sikacza. Kiedyś tu krążyła taka tabelka i tam było że sikacza najwcześniej się powinno robić 9dpt transferze blastki. Wcześniej to tyło krew jest bardziej wiarygodna.
Ja robiłam sikacza 12dpt 3 dniowego zarodka i kreska była taka bladawa a beta na drugi dzień była 330 więc nie wierzyłabym testowi 6dpt
Hej dziewczyny dziś mam 7dpt i dostałam plamienia, w 5dpt jak mnie bolało podbrzusze to wieczorem też miałam jednorazowe plamienie. Wczoraj wieczorem zrobiłam test w 6dpt i wyszedł negatywny i się zastanawiam czy zrobiłam za wcześnie czy poprostu się nie udało i stąd teraz to plamienie.

Jak na sikacza wg mnie za wcześnie. Mi w 8 dpt pokazał ledwo ledwo kreseczka druga chociaż w 9dpt mialam bete371.

Ja mam jeszcze grube endometrium to pewnie jeszcze trochę potrwa to krwawienie. Najważniejsze, że obyło się bez łyżeczkowania.
Niestety do lekarza z kliniki mam się zgłosić dopiero jak mi się zacznie okres i on wtedy podejmie decyzję czy robimy transfer w grudniu. Myślę że jak beta całkiem spadnie to powinno być ok
a gdize sie leczysz?

Ja uwielbiam watróbkę i z raz na miesiąc u nas była zawsze, z cebulką pycha ❤
Ooo to też masz przeboje z ósemkami ! Ja to nie wiem po co one w ogóle rosną :szok::angry: Ja jedną dolną miałam usuwaną chirurgicznie, bo rosła bokiem na siódemkę :angry: Ponad godzine to trwało, jedna mi głowę trzymała wtedy :szok: Drugą dolną powinnam usuwać też, bo z kolei połowa jej rośnie w dziąsle i też muszę ja dobrze doczyszczac, żeby tam żadna próchnica się nie zrobiła :no:
Mnie by molestowała o zdjęcie??? :-) :)
tak ona musi wszystkich widziec ;) Kurcze nie mam dzisiaj czasu musze smigac - @Ananasowa93 ty dzisiaj robisz tylko badania czy masz wyniki?

Wyniki za 10 dni maxymalnie może szybciej bo krew leci do Hongkongu 😉😉 płeć tez będzie oznaczona ❤❤
Ale tak strasznie boje się wyników ze od kilku dni nie mogę spac i mam jakieś napady lęku 🥺
Znam to - ja plakalam jak otwieralam maila a pozniej jeszcze ta rozmowa z genetykiem ktorego musialam szukac :huh: nie wspominam tego dobrze. Juz sie denerwuje teraz polowkowymi.

Idz kochana na bete szybciutko - wszystko bedziesz wiedziec - juz czas ;)

reklama
Wiem że to może za wcześnie[emoji17] wszyscy mówią że to może implantacja ale ja mam przeczucie że to koniec i zaraz dostanę @[emoji20]
Może to implantacyjne? Myślę, że 6dpt to za wcześnie na sikacza. Kiedyś tu krążyła taka tabelka i tam było że sikacza najwcześniej się powinno robić 9dpt transferze blastki. Wcześniej to tyło krew jest bardziej wiarygodna.
Ja robiłam sikacza 12dpt 3 dniowego zarodka i kreska była taka bladawa a beta na drugi dzień była 330 więc nie wierzyłabym testowi 6dpt
Jak na sikacza wg mnie za wcześnie. Mi w 8 dpt pokazał ledwo ledwo kreseczka druga chociaż w 9dpt mialam bete371.

Do góry