@Pola87 i właśnie tak zrobie! W czwartek idę na badania krwi, i 10.11.2020 już w wynikami do lekarza. Zaraz umówię się na telewizytę z jakimś ginem, żeby wystawił mi skierowanie na hormony i przy okazji i progesteron będę miała zbadany. Jak mogę to korzystam i badania z krwi robię na pakiet, całkiem za free albo te droższe niektóre ze zniżką, bo i tak kasy na to wszystko tyle poszło i idzie
A i tak co miesiąc płacę za ubezpieczenie, więc korzystam
Jak wczoraj tej z kliniki powiedziałam, że nie badałam progesteronu i że kilka dni po zmniejszeniu teraz dawki powinnam zbadać, a ona jak zwykle swoja mina jakby mnie własnie miała za debila i że ciąża już wytwarza progesteron i nie muszę badać !
O lodach w zyciu nie pomyślałam [emoji85] Ale jadłam chyba 2 razy i tylko mój ulubiony słony karmel Carte Dor, zawsze mamy w domu [emoji85][emoji173] Ja nie przepadam za lodami i jak mam jeść to tylko ten
@Mala0494 mi własnie profesor powiedział, że mam małego krwiaka, około 1cm na niecałe 2cm. Ale, że gdyby nie moje przejścia i doświadczenia to w ogóle by mi o nim nie powiedział i żebym się nie przejmowała [emoji848]
@nieagatka u Ciebie w Hiszpanii serio taki lockdown jaki pokazują w TV?? Już chodzą słuchy, że w PL będzie jeszcze gorszy niż był na wiosnę