Dziewczyny help! Pisałam dziś, że boli mnie gardło, Głowa ćmi od kilku dni, czasami bolała badziej, ale jescze nie brałam nic przeciwbólowego i tak sobie uświadamiam, że pokasłuje też od kilku dni kilka-kilkanaście razy dziennie. Oprocz tego jakoś słabo się czułam bez siły i jakby trochę było mi niedobrze. Czytałam, że od 9 tyg objawy mogą sie nasilać. (jutro 9tc, z innego kalkulatora 9t2d) Mąż mnie przywiózł do domu, padłam w sypialni, zmierzyłam temperature i 37
Gdzie zazwyczaj mam niższą nić 36,6. Już sobie wkręcam - korona
Wstałam teraz i zrobiłam sobie zimową herbatkę, mąż ma zrobić rosół jak wróci. Głównie ja gotuje, ale jakoś nie jestem na siłach stać przy garach, chociaż bardzo lubie. Niech chłop też się wykaże
Jego gotowanie odstresowuje. Ale do brzegu!
Czy jakiekolwek leki mogę brać oprócz paracetamolu? Często ból gardła poprzedzał katar, jeżeli to się sprawdzi, to jak ja przeżyje w nocy katar bez wpuszczenia kropli???!
Czy któraś z Was była przeziębiona w ciąży??
Pamiętaj, że mój młody to kawał chłopa! A te pachwiny też mnie tak bolą. Lekarzowi tłumaczyłam, że to jajniki
czasem jak skręt robię w lewo to aż skręca mnie z bólu? Także to chyba normalne
mam nadzieję
u mnie zdarza sie jak długo siedzę, że kłuje w kroczu. Czy Wy tez tak macie?
Ooo ja tak mam z tymi bólami tez myślałam ze jajników, bardziej prawego, że jak np. czasami wstaje to muszę sobie przytrzymać brzuch na dole, nie wiem czy to normalne! A zaraz jest ok i tak kilka razy dziennie...