reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pamiętaj, że mój młody to kawał chłopa! A te pachwiny też mnie tak bolą. Lekarzowi tłumaczyłam, że to jajniki 🤦🏻‍♀️ czasem jak skręt robię w lewo to aż skręca mnie z bólu? Także to chyba normalne 🤷🏻‍♀️ mam nadzieję 😅 u mnie zdarza sie jak długo siedzę, że kłuje w kroczu. Czy Wy tez tak macie?
u mnie juz dawno nic nie klulo ale dzisiaj jakos tak bardziej. Oczywiscie przeczytalam w necie ze to niby takie niebezpieczne i juz mam schizy ;) No moja jest malutka ;) Lekarz mnie uspokajal ze poczuje okolo 20 tygodnia to sobie czekam ;)

reklama
Ale mnie wzieło na kapuste

Było wczoraj 4 l kapuśniaku - nie ma
Był koszyk kiwi - nie ma 🥝🥝🥝

No gdzież to się się podziało ?? 🤭🤭

Teraz jeszcze ☕ i można zacząć żyć po trzecim dyżurze dwunastogodzinnym...

Tez jestem ciekawa jak to z tym pępkiem 🤪 Bo ja mam normalnie dziurkę
U mnie jest linia ale z włosów.. muszę coś z tym zrobić
Bazylka pokaz ten twój brzuch
U mnie dziś tak 👉
Rosnę i dogadzam sobie 😜

Zobacz załącznik 1193975

Zobacz załącznik 1193976

przy takiej seksownej sylwetce to możesz wrąbać i 3 takie ciastka - przejdzie nosem

co za nogi

genialny brzuszek !!

i nawet cycki masz :D

no więcej już nie można dostać :D :D :D

.

Załączniki

• 20201029_143019.jpg
    20201029_143019.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 145
Ostatnia edycja:
reklama
W zasadzie przepisów prawa w tym względzie nie ma, dlatego kliniki robią wedle własnego uznania. Jeśli klinika mrozi takie zarodki najlepiej oddać je do adopcji, gwarantuje że nikt ich nie będzie chciał. Każda z nas tutaj stara się o dziecko, zdrowe dziecko. Oczywiście inna sytuacja jak już jesteśmy w ciąży, wtedy w zależności od tzw sumienia będą podejmowane różne decyzje. Jakoś nie wyobrażam sobie aby para świadomie chciała adoptować zarodek z wadami.
Gorzej jak ci nawet nie powiedza,ze sa chore🙈nie wiem jak trzeba byc zdeterminowanym zeby na takie cos sie zgodzic.

Do góry